Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi81

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabi tavaly nyáron biztonsági ajtót vásárolt, amiről hamar kiderült, hogy nem is olyan biztonságos, mint amennyibe került. 1 hónap után a zár tönkrement, a garancia ügyében a forgalmazó és a beszállító egymásra mutogatott, de a perrel fenyegtés végül hatásosnak bizonyult.…..
Szabi81 2009.03.25 10:18:39
Tisztelt hozzászólók és nyelvészek!
Nyelvi hibákkal kezdeném, ezt a posztot este 10 kor írtam indulatból, nem futtattam le egy nyelvhelyesség ellenőrzést, sajnálom. (elütése bárkinek lehet) Aki ebbe kötött bele az inkább menjen pedagógusnak...
A piacon a maszekokat is beleértve, 80%-ban csak kínai ajtókat lehet venni ilyen házgyári lakásokba. Volt aki felvetette, hogy miért nem maszekhoz mentem, közlöm mentem, de egy 3 hónapra ígérte, 2 ugyan ilyen formájú kínai ajtóval foglakozott mind, illetve egynél volt egy spanyol ugyan ilyen gyér minőségben.
A panelos beszólóknak.: 27 évig laktam olyan családi házban, amiről sokan csak álmodhatnak, többek között ez a panel sem átlagos minőségű, de egy fiatalnak úgy gondolom ez momentán elég, ha csak nem akar az ember a hitelesek sorába állni.
A fa ajtót pártolóknak nincs igazuk, legyen az bármiből össze fog száradni, ezt asztalos és egy zárszakértő is megerősítette. Lényegében nincs 100%-os megoldás és mivel a mi városkánkban kiváltképp ezen a környéken nincs számottevő betörés így nem kell 8 záras ajtót venni.
Létezik a műanyag ajtós megoldás (nem kínai) kb. 180-200e körül van, szebb megbízhatóbb, de megmelegítve kiugrik a helyéből, a kulcsos szakember mesélte, mennyi ilyen esthez hívták…
A lakás 100% renoválása után (villanyvezeték cserétől-beleső nyílászárókig mindent) ez az egy probléma merült csak fel.
Mindössze a figyelem felívás volt a célom szóval gartula azoknak akik a nyelvtanba kötöttek bele, gondolom soha életükben nem tévesztettek.