Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deadness

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szupercuki: Gorilla bébi 2012.08.09 09:55:45
A kis gorillabébi első reakciója a hideg sztetoszkópra. ..
deadness 2012.08.09 11:19:56
@Tungus: Ez csak vicc volt, ugye?
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Brian May megerősítette, szó van arról, hogy a Queen következő turnéján Lady Gaga helyettesítené a néhai Freddie Mercuryt. A zenekar gitárosa elmondta, hogy nagyon megkedvelte Gagát, mikor az énekesnő Yoü And I című dalán együtt dolgoztak, igazi kreatív személyként, ismerte…..
Opeth – Heritage(Roadrunner)Körbeértek a dolgok: először Mikael Åkerfeldt énekes-gitáros unta meg a hörgést, sőt az egész metált. Most pedig én untam meg végleg Mikael Åkerfeldtet.Érdemes végighallgatni az Opeth életművét, egymás mellé tenni, hasonlítgatni dalokat,…..
ágy - asztal - tv Kitenném 17. 2011.08.22 09:45:00
Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő.…..
Appleblog Laptop az iPadből 2011.07.07 11:21:00
Az elmúlt napokban felváltva használtam az iPad 2-t és a MacBook Prót, és legtöbbször arra a következtetésre jutottam, hogy nincs tökéletes megoldás: gépelésre, konkrét munkára jobb a laptop, tartalomfogyasztásra az iPad. Többnyire ez utóbbit cipeltem magammal, kényelmesebb,…..
deadness 2011.07.07 11:59:08
@giant44181: Igenigen, nekem is ahhoz kellene.. de ilyenből nincs, úgy látom.. eddig.
Music For Animals címmel szeptemberben jelenik meg a Superbutt új lemeze. Az anyag dupla album formájában lát napvilágot, az egyik cd-n egy teljes angol nyelvű nagylemezzel, a másikon pedig egy magyar nyelvű EP-vel és bónuszban néhány feldolgozással. Az összesen 18-20 számot…..
deadness 2011.06.26 20:29:27
@PaulVonStern: És tényleg baz+ :DDDDDD
deadness 2011.06.17 15:03:09
@Disz/zit: Sokkkkkkal nagyobb az a bizonyos szakadék, így van! Persze ez az információs korszaknak köszönhető gondolom, javarészt az internetnek.

Amíg nekem tizenévesen még minden kis szar információért, zenéért meg kellett szenvedni, ma már minden egy kattintásra van.. :)

Az emberiség legnagyobb találmánya egyben a pusztulása is...
Egy újabb Unreal Engine-játék készülődik, amibe mi is bepillantást nyerhetünk. Az Epic Citadel után egy újabb ingyenes bemutató került fel az AppStore-ba a Codenrama gondozásában, amiben bejárhatjuk a játék helyszínét.Ismét egy megdöbbentően szép játék készülődik, annak…..
Nem láthatjuk Váczi Esztert nap, mint nap a bulvárlapok címoldalán, a JAZZ+AZ egykori énekesnője ettől még nem tűnt el: 2002-ben új formációt alapított. A harsány nyilvánosság helyett a nívósan makacs szakmaiság mellett döntött. Zenekarával a napokban kiemelkedő zenei…..
deadness 2011.04.15 14:31:45
@kén-e egy nick?: Húdebaszottul egyet értek!
Az év legvalószínűtlenebb és egyben legkúlabb kollaborációjáról került elő hír a minap: Charlie Sheen, az utóbbi idők legfőbb filmipari botrányhőse zenélni kezdett, amiben a partnere nem más, mint a nyáron a Balaton Soundra is ellátogató rapper/strici, Snoop Dogg. Konkrétumok…..
deadness 2011.03.31 13:42:57
@büdösmackó: Egyet értek! :D
Az ugye még a tegnapelőtti keynote-on kiderült, hogy 100 dollárral csökkentették az iPad 1 árát az Egyesült Államokban, és ezt sorozatos leárazások követték Európában is. Így egy iPad 399, egy felújított iPad pedig 349 dollárba (77 500 és 68 000 forint) kerül nettó. 100…..
deadness 2011.03.04 10:38:29
Követtem a forrásokat és végülis annyit sikerült még innen:

www.electricpig.co.uk/2011/03/03/ipad-price-drop-apple-will-refund-the-difference/

a kommentekből kiszűrni, hogy a UK store-ban valaki érdeklődött:

"We asked if we could take back an iPad bought less than 14 days ago, with a receipt, and buy a new one at the discounted rate, therefore pocketing the difference. The sales rep we spoke to said if we took it back, rather than doing a big return and buying a new device that Apple would just refund the difference. We called the UK sales team."

Nem értem tisztán mit akar ezzel, de nem is érdekel igazán.

Eladom az 1. gen ipadomat és kimegyek bécsbe venni egy újat. :[
deadness 2011.03.04 11:37:45
@ePtOn: Mert nem tudtam, hogy ilyen hamar lesz új. A meghívó is 1 héttel a keynote előtt ment ki az illetékeseknek.

A másik pedig, hogy úgy gondoltam, nagyobb árfekvésű lesz az új ipad, álmomban sem hittem volna, hogy ugyan annyiba fog kerülni, mint a korábbi. :(

Köszi a segítséget a fenti szövegnél :)
A fejlesztők ugye múlt héten kapták a kezükbe a Mac OS X Lion Developer Preview-ját, most Tomi segítségével, GK észrevételeivel és a maces blogoszféra híreivel összeöntve lássátok, mit várhatunk a Liontól. Az első adag ficsörlistát itt olvashattátok, most azonban még…..
Appleblog iPad vs Galaxy Tab 10.1 2011.02.22 08:50:00
Tegnap a Samsung Forum 11-en voltam a Műcsarnokban: ez a dél-koreai cég legnagyobb show-ja most a térségben, óriási nemzetközi újságírócsoportot szállítottak ide, hogy bemutassák nekik a legújabb fejlesztéseket. Izgalmasak az új tévék, elképesztő a kijelzőjük, tetszik az is,…..
deadness 2011.02.22 10:45:50
@Könyvelő Mo: Ezek szerint geek vagyok. :) Nekem fontos, hogy gördülékenyen, szépen menjenek az animációk, ill., minden más is.

Az iPhone 3G-m az iOS 4 megjelenése után volt kb. olyan, mint a tesztvideón a galaxy, és ezért cseréltem le főleg. Untam, hogy lassú és akadozik.
deadness 2011.02.22 11:39:05
@helikopter: A legjobb cimborámnak Motorola Milestone-ja van, ami szerintem az egyik legjobb Androidos készülék és rendszeresen előfordul, hogy használom: nem túl jó vele böngészni, nekem sosem volt gördülékeny és folyamatos.

A legtöbb feature tetszik a rendszerben, és van olyan is, amit szeretnék, ha lenne iphone-on is JB nélkül, viszont a webböngészéssel én sosem voltam megelégedve.

Igazad van, nem túl sok Androidos telefont használtam, ezen kívül még az Sony Ericcsson Xperia X10-et, ami szintén tetszik és szerintem az egyik csúcs, de ugyan ez a hiba fennáll vele, illetve használtam egy Samsung telefont, aminek a tipusára nem is emlékszem, de az jelentéktelen is most, mert talán a legolcsóbb Androidos Samsungról van szó, gyenge felbontással és hardverrel.

Van iOS meg iphone & ipad, illetve van Android meg nagyon sok féle készülék, amin használják. Miért kellene nekem sok Androidos készüléket kipróbálnom, amikor a korábbi csúcsmodellek sem tökéletesek? (nyilván az iphone/ipad sem, ne érts félre, nem vagyok almabuzi)

Így aztán nekem ez a tapasztalat elég volt ahhoz, hogy leírjam, amit én éreztem.

A cikk írója pedig nem azt állította, hogy az indavideó nem működik a galaxy-n, hanem, hogy éppen akkor azt a flash-t nem töltötte be.
deadness 2011.02.22 13:39:13
@zozo2001hu: Figyu, van ilyen jó.

Amit a videón látsz, az parasztvakítás, mert mindössze annyi az egész, hogy sokkal! több tartalmaz scroll-oz egy "húzással", mint amennyit kell.

Ettől függetlenül jól néz ki, csak szerintem nem hasznos.
RC küldte nekünk ezt a remek HVG-s anyagot, amiből kiderül, hogy a Pictures of the Year versenyen az év napilapfotósának választott Damon Winter iPhone-nal készítette képeit. Ez a verseny egyébként a második legrangosabb fotópályázat a World Press Photo után, szóval aki itt…..
deadness 2011.02.17 10:59:06
@Goose-T: Gondolom a fő kategórián belül 3., de az év napilapfotósa helyet is bezsebelte.
deadness 2011.02.17 13:35:14
@cadmagician:

Na igen. :D Végülis összefoglaltad, hogy én mire gondolok. :)
deadness 2011.02.17 16:26:30
@Kovács Ő. János:

János, nem erről van szó. Az iphone jó minőségű képeket képes csinálni, emlékképek és bizonyos szintig komolyabb témák készítésére is alkalmas. (láttam műtermi képet, ami i4-gyel készült, egész jó volt, de azért ott a fényviszonyok ugye...)

Viszont sem rekeszt, sem zárat, iso-t, semmit nem tudsz rajta állítani, ezt pedig nyilván már csak az érti igazán, aki tükörreflexes géppel, komolyabban fotózgat.

És igen, a szenzor méret sem utolsó, manapság a digitális gépeknél a szenzorméret/tipus a legmeghatározóbb, nem a megapixel parasztvakítás, ugyanis nem véletlenül kerül jóval több pénzbe egy full-frame szenzoros (36×24 mm) DSLR, mint mondjuk egy ASP-C szenzoros gép.

Szerintem a két kategóriát felesleges összehasonlítgatni. (iphone vs igazi fényképezőgép)
Sok hír érkezik mostanában keletről, magukat jólértesültnek nevező újságok számolnak be az Apple viselt dolgairól. A Commercial Times jelentése szerint a második generációs iPad gyártása lassan beindul, egészen pontosan februárban kezdik el termelni a gyárban a tabletet. A start…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Az új-zélandi eset óta tudjuk, hogy az óraátállítás egyszerűen nincs benne a 4.1-es iOS szótárában. Szeptember végén történt, hogy a szigetországban egy órával korábban keltek a szükségesnél a jólelkű új-zélandiak, az iPhone ugyanis időzavarba került. Hogy egy példával…..
A billshrink.com-on találtuk ezt az ún. emócionálisan animált grafikont, ami Steve Jobs hangulatát mutatja be a különféle kimutatások fényében. A végkövetkeztetésünk: hiába látunk mindenkinél iPhone-t, a világ népességéhez képest alig lakik valaki a kontinensen, az…..
deadness 2010.10.02 17:15:48
@djpetee:

Ez szerintem a te készüléked hibája, az enyém lassan 2 éve hibátlan, a 4.0.1-es lassúságon kivül más baja nem volt soha!

Most jöttem haza külföldről, kikapcsoltam a mobilnetet, minden push-t (e-mailt, alkalmazásokét is) és az akksi 2 nap alatt alig merült 10%-ot.

A kollégámnak Sony Ericsson Xperia 10-ese van, nála ugyan az a helyzet, a mobilnet és a folyamatos kapcsolat (push, stb.) minden telefonnak az akksiját leszivja, nem lehet vele mit csinálni szerintem.ű

Nekem alapértelmezetten megy 3-4 app, ami push-os: facebook, live messenger, myspace, + 15 perces frissitésre van állitva az e-mail. Igy IS birja majdnem 2 napig, pedig napi 20 e-mail az átlag és vagy 30, időnként akár 60-70 facebook értesités.
Sajnos valamiért nem elérhető, szerencsére Dcssz egy printscreent még tudott nekünk készíteni. ..
Állítólag nem, az Apple legalábbis hivatalosan az egész japán dobócsillagos sztorit kitalációnak kiáltotta ki, amitől viszont nem kevésbé mulatságosak az azóta született alkotások. Egy kis egyveleg arról, milyen lehet Steve Jobs titkos élete:  ..
deadness 2010.09.16 15:51:52
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
A debreceni Replikával a múltkor beszélgettünk új lemezük örvén, most pedig azért vettük elő őket, mert elkészült új videóklipjük az Add meg című nótához, amit itt, a Lángoló gitárokon lehet először látni. A zenekar dobosa, Gergő árult el pár kulisszatitkot, a…..
Tegnap este Ádámmal tudományos alaposságú lerészegedésen vettünk részt, ezért pár órás késéssel, de azért beszámolunk a fontos hírről: jövő szerdáig kell csak várni, ugyanis aznap mutatják be a legújabb iPodokat. Nagy meglepetésekre nem kell számítani, a touch…..
deadness 2010.08.26 08:17:00