Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiger

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A római Bioparco állatkert legújabb zebrája a fotókon éppen öt napos. A szüleit Wendynek és Chuckynak hívják, de neki még nincs neve, úgyhogy az állatkert egy internetes verseny keretein belül bátorítja a közönséget a névadásra. Ön szerint mi lenne neki egy jó név?…..
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
Úgy hozta a sors, hogy a végére élesedett a helyzet, és majdnem megtörtént a nagyobbik csoda. Azért mondom, hogy a nagyobbik, mert egy igazi csodát már véghez vittek a fehérek. Pontot szereztek, nem is egyet, hármat. Míg a franciák egyet, az olaszok kettőt, mi hármat. Emelt fővel…..
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
Az Urbanistán mindig is törekedtünk arra, hogy a legszűkebb rétegek igényeit is kielégítsük, ezért most azon kedves olvasóinknak szeretnék kedveskedni, akik Magyarországon élő száműzött elf hercegek. Nincs könnyű dolguk, ha szállást keresnek, de a helyzetük nem…..
A Dominikai Köztársaságban tartott bemutatót a Red Bull, Jaime Alguersuari a tavalyi kocsival Santo Domingón kétszázezer nézőt szórakoztatott. Meg magát, főleg amikor másnap ráengedték az egyik legszebb strand homokjára. 180-nal is hajtott, az óceánba is belegázolt kicsit.…..
„A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját, és folyton kikapcsolta” – levélírónk egy hatalmas kört jár be, míg végre megfejti a probléma okát. Közben mindent elveszít és párja egy másik nővel külföldre költözik. Hamar megszületik a gyerek…..
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
Imádom, ahogy reccsen, ahogy a pép betölti a szájüreget, ahogy váratlanul egy sódarab nyomja el az ízeket. Hetekig tudnék ropin élni, ha nem rettegnék a skorbuttól meg a tükörtől. Azért a világban akad olyan, akit nem riaszt el minden apróság, akit nem korlátoznak a normák, sem…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Subba Krumpliért szavazatot: FAIL 2010.01.13 07:30:00
Mekkora égés már, hogy alig négy nap alatt be is dőltek a XIII. kerületi fideszesek a krumpliosztással?..
Nem hiába kértük drága olvasóinkat, hogy küldjenek érdekes síbaleseteket. Az első felhozatalban van nemi szerv, alkohol, vizelet és persze pofára esés. Minden ami a síblogfertőhöz kell. Merüljön el Ön is a bulvármocsarunkban vagyis inkább a bulvársaras hólatyakunkban. A…..
Istenigazából egy mínuszos hír ez, de annyira felháborított, hogy inkább kibontom egy posztban: Casey Wilsont, a Saturday Night Live egyik friss arcát (két évet volt a műsorban), aki nem mellesleg újoncként is kiváló teljesítményt nyújtott, azért rúgták ki a műsorból, mert…..
Újra én. Amit mára választottam, az is nagy valószínűleg sok embernek bassza a csőrét. Ez nem más, mint az emberi tudatlanság.Nagy divat lett mostanában, hogy mindenféle utánajárás nélkül belemagyaráz az ember egy olyan témába, amihez nem ért. És gyakran eléggé paraszt…..
Vicces eset, amikor a vasút kisdiákokat, gyerekeket szopat meg, mert nem tudják normálisan karbantartani a vonatokat... Nem hiszem el, hogy olyan marha sokba kerülne a motorteret néha kitakarítani.. Persze olcsóbb várni míg lehül; az utas úgyse fog leszállni...   Tisztelt…..
Igazából drámai szoborcsoportot kéne önteni a jelenetből, amikor a Naiv Állampolgár éppen elhozná a vámhivatalból jogos tulajdonát, de nem teheti, mert a kapu elé valamikor murvát hordtak, hogy egyszer járdaalap legyen belőle, de aztán elfogyott a hit, az erő elszállt a…..