Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommmyka

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Tommmyka 2013.11.27 13:42:09
@Dr.Démonmac1: nem akarok más árakon árulni nőknek és férfiaknak de olyan helyre se megyek ahol a belépő árával nőket és férfiakat megkülönböztetnek bármilyen irányba.. Nekem ez a demokratikus szemléletembe nem fér bele.

Azonos munkáért azonos munkabért és azonos termékért, szolgáltatásért azonos árkat szeretnék. Aki ezt nem érti az nem érti, hogy mi az hogy demokrácia és elég nagy probléma, hogy a 21. században még itt tartunk, hogy ezt magyarázni kell.
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
Tommmyka 2013.08.07 17:26:42
@szepi79, első ezen a néven: az is egy megoldás de azzal az a gond, hogy kikisérik és kész a méltó büntetését nem kapja meg. Esetleg az lenne megoldás ha a biztonságiak átadnák a rendőröknek majd a rendőrök kártérítésre köteleznék az elkövetőt.
Tommmyka 2013.08.07 21:33:27
@dubitoergosum: az-az érdekes, hogy szerinted Axl gyökér de azzal aki baszogatja semmi bajod nincsen..
Tommmyka 2013.08.16 12:05:02
@meg.mondo.ember: nem, sok nő barátomon látom ezt. Azért vannak a legjobban oda akik párszor megruházta őket és olyanokkal akikben nincsen benne ez az agresszivítás szóba se állnak.. Persze nem minden nő ilyen de nagyon nagy részük igen. Persze mikor kapnak egy hatalmas pofont nem azt mondják, hogy jaj de jó volt de mégis ilyen férfiakhoz vonzódnak valamiért...
A Tv2 Mokka című, pompás reggeli műsorában sok minden volt már a szerkesztői utasításra (?) bikinire vetkőző műsorvezetőtől idegesítően ájtatoskodó és az egyoldalú tájékoztatásnak élő szoborot állító riporteren át a Szita Bence halálából hasznot húzó…..
Nehéz a dolga az uránbányászoknak, hát még az indiai tévériportereknek, akiknek néha olyan rettentő dolgokat is be kell vállalniuk, mint elmenni egy hírértékkel bíró esemény helyszínére, teszem azt egy árvíz esetén, és onnan kell dolgozni. A víz mellől, esetleg a vízből,…..
Fotó: eclipse.chaser Már itt a blogon is többször felmerült a Kossuth tér átépítése. Az egyik legfontosabb a tér északi részén zajlik. A most ott tátongó gödörben mélygarázs lesz, annak a legfelső szintjén - közvetlenül a felszín alatt - pedig a látogatóközpont…..
Tommmyka 2013.06.27 14:48:42
@aspectratio: gondolom neked is van pénzed sőrre , káros szenvedélyekre, divatra, szórakozásra, nyaralni-üdülni a beteg gyerekre meg nincsen... hogy dögöljél meg..
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
A görögök megszorítottak a megegyezés szerint, a nagy válságkezelők azonban izmoznak még egy kicsit: Továbbra is képtelenek megegyezni a Görögországnak nyújtandó újabb hitelkönnyítésről az országot életben tartó donorok, ám jövő pénteken ötmilliárd eurót kell…..
Tommmyka 2012.11.12 15:20:08
@ombie: ez az eredménye ha nem akarnak olcsón dolgozni. Ne akarjon már senki naracsszedésből meggazdagodni. Dönteni kell, h vagy magasabb hozzáadott értékű munkát végeznek nagyobb fizetésért vagy narancsszedés szintű munkákért beérik azért a munkáért járó kevesebb pénzzel. Ne akarja már a görög narancsszedő a német mercedes mérnök fizetését..
"leellenőriztette" Volt nekem egy isteni magyar-tanaram', aki az ilyeneket halkan, kedves, elnéző mosollyal, de kissé okítóan feddő hanggal, csak emígy korrigálta: "Robikám, le nélkül.." Vagy "be nélkül", mert jellemző volt a bepótolom vs. pótolom is ;-) Szeretettel: Tisztelt…..
Tommmyka 2012.11.10 17:40:17
@ivanhu:

Így lett volna még jobb: Tejet iszok, és pipázok, jó híremre jól vigyázom...
Tommmyka 2012.11.10 17:43:26
@nadivereb: Nehéz ezt leírnom de egyetértek veled ;-)
Tommmyka 2012.11.10 20:48:13
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
A gépelek miért lenne ikes?
A Toyota TRD-útról frissiben megérkezett Csikós éppen csak berohant a szerkesztőségbe, hogy letöltse képeit a megtelt memóriakártyáról és máris indult tovább. Futtában szólt csak oda, hogy aki akar Renault Twizyt próbálni, az menjen vele, mert időben vissza kell vinnie az autót…..
Ezen a ponton gondolunk bele, mennyivel kevesebbet is tudhatna egy bőrkárpit, komfortülés és robotváltó-mentes mezei 508 SW-ben, melynek van csomagtartója, kellemesebb külseje, egy fokkal komfortosabb futóműve van. És mintegy négymillió forinttal olcsóbb. Ez pedig négymillió és…..
Tommmyka 2012.08.21 14:41:31
@Ciri: Szerinted nincsen összefüggés egy autó teljesítménye a fogyasztás között? Szerintem kimondható, hogy általában nagyobb teljesítmény az nagyobb fogyasztással is jár.. Persze vannak kivételek..
Tommmyka 2012.08.21 14:47:10
@ColT: Szerintem nem feltétlenül mennek rossz irányba a dolgok. Az jó például, hogy egy mai átlagos autóban nagyobb eséllyel élünk túl egy balesetet mint pl 10 éve és az is jó, hogy kisebb eséllyel leszünk egy mai átlagautótól tüdőrákosok mint egy régebbitől.. Abban viszont egyetértünk, hogy felesleges pl 200 km/h-ra tervezni egy autót amikor 130-nál gyorsabban nem sok helyen lehet menni..
Tommmyka 2012.08.21 15:48:12
@datbenik: Ok szóval már régen nem is kerülhetne újonnan forgalomba Euró 3-mal, ráadásul gondolom nem 200 lórerő és 450 newtométer.

Félre ne érts, szerintem jó kis autód van de nem összehasonlíható a fogyasztása egy egy mai autóval pl ezzel a peugeottal sem.
Előbb jöjjön a lényeg, a rizsa majd utána. Tehát a 16 induló és a menetrend: Belső-Ferencváros Belső-Kelenföld Belső-Terézváros Belső-Újlipótváros Belváros Budavár Herminamező József…..
BaaZooKaa alkotta okulásul. ..
Tommmyka 2012.08.02 22:19:03
Tommmyka 2012.08.02 22:20:04
TComment Spárta győzött 2012.05.07 06:00:00
Flancolni máskor kell. Hét ülés, játszótérnyi raktér, fájdalom nélkül, kisautó-áron. Ide vele! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tommmyka 2012.05.07 09:14:23
@ratsche: Nem vagyok egy szakértő de úgy tudom, hogy egy elektromos ablakot automatává tenni filléres dolog. Hozzáteszem, hogy a három éves, közepesen felszerelt Focusomban is csak a vezető oldalán és lefele automata az ablak, ami egyébként elég zavaró.
Tommmyka 2012.05.07 11:46:42
@ratsche:

"Csak egyik irányba automatát én még sose láttam, ez a "becsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném" klasszikus esete. Milyen modellekben van ilyen? "

Ezek szerint te sem értesz túlságosan az elektromos ablakemelőkhöz. Számos olyan autó van amiben csak egy irányba az autómata az ablak. Pl olyan kis darabszámban eladott autókban is mint a Ford Focus.

Egyszer amúgy beszélgettem egy toyota szervizessel erről. Ő azt mondta, hogy igazából csak attól függ hogy automata ablak van-e egy autóban, hogy a gyártó hova pozicionálja típust, ezért pl kis autókba sok gyártó nem teszi bele a gyártó, hogy nagyobb kategóriás kocsikat is el lehessen adni. Nekem felajánlották hogy pár száz forintos beszer áron automatává teszik az elektromos ablakomat.
Tommmyka 2012.05.08 17:19:57
@bobbafet: "Lehet, hogy nem e vagy a célcsoport?"

Az nem lehet hanem biztos. De másokat se látok akiknek tényleg ez az auto lenne az optimális választás..
  Itthon ugye sűrűn halljuk (nálunk a családban például)... nézd meg az anyját, vedd el a lányát mondást - vagy pont ne ugye! Cindy Crawford most egy Anyák napjára vonatkozó hirdetésben megmutatja az édesanyját, Jennifert is. A lánya, Kaia ugye ismerős a…..
Avagy a társadalombiztosítás védelmében Magyarországon – és javarészt a válság hatására immár Európa, sőt, a világ nagy részén – jó ideje úgy folyik a vita a nyugellátások, az időskori gondoskodás átalakításáról, hogy egy lényeges üzenetet sehogy sem akarunk…..