Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buntus

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A futballnyomorúság feneketlen mélyére jutottunk. Persze ez már régóta így van, de most már abban a stációban vagyunk, hogy ezt már észre se akarjuk venni. Sőt, fejlődésről, szakmai munkáról, jelentős focisikerekről számolunk be önmagunknak, és izgatottan várjuk…..
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..
Mandiner blog Jézusom, jezsuiták! 2009.09.11 12:01:00
  Te Úristen, ezek még léteznek? Hogyne, élnek és virulnak. Száz éve, hogy a magyar rendtartomány önállóvá vált, amit egy héten át ünnepel a Societas Jesu, szeptember 13-20. között.   Lesz két kávézó, imasuli, közéleti udvar, gospell mise, utcafeszt, bemutatkoznak a…..
Balasagyarmat polgármestere most azt hiszi magáról, hogy jaj, de jópofán visszavágott Fico-éknak: Balassagyarmat vezetői arra kérik Robert Fico szlovák miniszterelnököt, más határátkelőhelyet válasszon, és kerülje el Balassagyarmatot, amikor csütörtökön a közeli Szécsénybe…..
  Irodai csúszdát ugyan már láttam képen (például a Google svájci irodájában van egy), de nem gondoltam, hogy Magyarországon egy Kalazanci Szent Józsefről elnevezett intézményben jelenik majd meg. (Ha valaki tud más hazai előfordulásról, kommentelje.) A névválasztás (CDO…..
buntus 2009.09.06 21:04:58
Nem, mégis inkább íztelen, só és fűszerek nélküli, zokniba töltött fűrészpor. A Bayern München 2007 ősze óta képtelen kiegyensúlyozott, meggyőző játékot hozni, ha az ember leküzdi magában az obligát képzettársításokat (vérszomjas, domináns, kegyetlen, meg a többi,…..
Belsőség Lószart, Mama! 2009.07.20 15:13:00
Úgy véli, bioetanollal a legolcsóbb autózni? Azt hiszi, a hibridek mentik meg a Földet? Vagy hogy a hidrogénhajtás hoz majd megoldást a jövő problémáira? Lószart, Mama! A sümegi vár tövében, a váristálló udvarán akadtam erre a nagy vastartályra, s mellette a gyanúsan…..
Mandiner blog Szoftverlop-stop 2009.06.09 14:01:00
  Vasárnap este a Reakció nagy erőkkel és egy óriáscsirkével volt jelen az SZDSZ-székházban. A sajtószobákban a laptoposokat wifi, a prolikat néhány asztali gép várta. Mivel mi az utóbbi kategóriába tartoztunk, egy asztali géphez ültünk le pár percre, méghozzá ahhoz,…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
  Megcselekedtem, melyet nemzetem, s lelkem rendelt nekem. Elmentem, s egy csepp rejtekben keresztet tettem egy kerek jelbe. Nem jegyzem le, melybe, mert ez secret! Jelenleg lesem, mely ember mehet EP-be. Hevesen eszement, kellemetlen gyengenem, mely jew merev szervekre gerjed? Esetleg…..
Mindig büszkeségre ad okot, ha egy nyugat-európai politikus Magyarországra hivatkozva kampányol. Még akkor is, ha ránk hivatkozva szeretne kilépni az Európai Unióból. Nem lehet minden nap gyereknap, egyébként meg aki a kicsit nem becsüli. A legfontosabb és gyakorlatilag egyetlen…..
Sorozatos telefonos kampánycsendsértések történtek a szavazás során. Hol egy, hol négy, de leginkább három párt nevében hívogatta az automata a választópolgárokat. Kinek jó ez? Mindenesetre két közlemény már megjelent a témában. Imhol: Tisztelt címzett! Tisztelt…..
Szerény, visszafogott, mosolygós emberek is kaphatnak jó munkákat. Ezt bizonyítja Ciro Ferrara kinevezése a Juve kispadjára. A 42 éves nápolyi fiatalember kapta a munkát, hogy gatyába rázza az előző idényben többnyire nagyon sovány játékot produkáló torinóiakat. Ranieri (régi…..
buntus 2009.06.05 23:21:53
A Nou San Trafford blogipari GMK nem tudott mit kezdeni a tegnap este történtekkel. A szerzők fröccsbe fojtották bánatukat és a Videoton közelmúltbeli menetelésének videóival próbáltak vigasztalódni, de a katasztrofális kilencven perccel kapcsolatban képtelenek voltak akár egy…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
buntus 2009.05.31 21:49:56
Susan Boyle a Megasztár angol megfelelőjének, a „Britain’s got talent” című műsornak a nagy felfedezettje, akinek bemutatkozó dalát az adás óta a youtube-on 60 milliónál is többen látták. Egy csapásra felkapta a média, és híre pikpakk bejárta mind az öt…..
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
buntus 2009.05.27 16:55:30
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..
buntus 2009.05.27 16:50:43
A vörös ördögök után a folyamatosan a szétesés, megbolondulás és eltűnés gondolatával kacérkodó MDF is előállt EP-választási szpotjaival, amelyek pont olyanok lettek, mint a párt: az egyik irányból nézve akár rokonszenvesnek is tűnhetnek, a másik irányból inkább…..
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
Május 1-én sok szép dolgot láttam. Többet is be szeretnék mutatni sorban, de ez kívánkozik az első helyre. Elsőre ámulatba ejt. A Škoda S100 típusát a legsemmilyenebbnek tartják márkán belül sokan. Nem akkora ugrás az elődjétől, mint amit az 1000MB tett meg az Octaviahoz…..
B-oldal Coolest drum solo EVÖR 2009.05.09 07:45:00
Vaktérképen meg tudnátok jelölni Jukkasjärvit, a svéd kisvárost? Segítek, az északi sarkkörtől kb. 200 km-re van és itt található a híres Icehotel, mely a település világhírű turista látványossága. A szállodát - melyben még az ágyak is jégből vannak kifaragva - kb. 4000…..
buntus 2009.05.09 12:34:32