Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izom Közeg

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
Szerdán befejeződnek a B és a D csoport küzdelmei a németországi világbajnokságon. Délután Dánia–Németország és Olaszország–Lettország, este Finnország–Egyesült Államok és Kanada–Svájc mérkőzésre kerül sor. Csehország keddi veresége komoly…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Drámai harcban verte a Flyers a Rangerst. Fontos meccset nyert a Los Angeles, elkerülte a Chicagót, a Vancouverrel játszik. Szerdán négy meccsel kezdődik a playoff, megvan a szereposztás. Kelet: Washington Capitals–Montreal Canadiens, New Jersey Devils–Philadelphia Flyers,…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin,…..
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
Végrehajtották az év cseréjét az NHL-ben. Az Atlanta Thrashers hiába akarta maradásra bírni orosz kapitányát, Ilja Kovalcsuk nem fogadta el az ajánlatot, a New Jerseyhez került. Heten is vitték volna a kétszeres világbajnokot. Kovalcsuk ma játszhat is új csapatában. Ilja Kovalcsuk…..
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
A svájci kapus 45 védésének köszönhetően az Anaheim 2-1-re vezet a címvédő ellen. A Chicago otthon bukott, abban a párharcban a Vancouver Canucks vette át vezetést.Nem sikerült átvennie a vezetést a Chicagónak, a Vancouver idegenben hozta vissza elbukott pályaelőnyét. Nem volt…..
Izom Közeg 2009.05.07 15:29:37
@MacPhisto: Marhára remélem, hogy egy és ugyanazon meccsről beszélünk.Ugyan is a 3. mérkőzés végen -amit a kacsák nyertek 2-1-re (haha)- a bíró nem adott meg egy gólt mert előtte megállította a játékot. Javaslom, hogy vagy nézz utána jobban vagy cserélj elemet a hallókészülékedben.
Az Anaheim Detroitban, a Carolina Bostonban egyenlített a főcsoport-elődöntőkben. A Hurricanes lenullázta a Bruinst, az alapszakasz keleti legjobbját. A Ducks a harmadik hosszabbításban nyert, minden idők harmadik leghosszabb playoffmérkőzésén. Két meglepő vendégsiker született a…..
Izom Közeg 2009.05.04 16:46:23
@@Boy@: Azt hogy a meccs a harmadik hosszabbításban járt. A playoffban annyiszor húsz percet játszanak amíg nem üt valamelyik fél gólt. Itt nincs büntető párbaj se.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Izom Közeg 2009.03.25 09:51:07