Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubala

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete rendeztek minden gond és balhé nélkül egy fura túrát Budapest környékén. Valószínűleg nem is értesül róla a széles közvélemény, ha egy gusztustalan hájpacni nem arra használja ki az ellentmondásos megítélésű eseményt, hogy üvöltve nácizva rongyoljon neki…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Bubala 2013.08.11 00:00:28
@Mi a manó:
A feltett cikk, kép nem Ózd cigánytelepén van, hanem egy "magyar" lakta területen. (láttam már két nappal ezelőtt is, valami cigánygyűlölő rakta fel) Sok lopásról érkezett bejelentés, a legtöbben, a tehetős emberek közül lopnak, vizet. Ez csak víz. A sok ezer milliárdot a közpénzből nem az Ózdi cigányok lopják, hanem a cigányokat kirekesztő politikusok, "üzletemberek" akiknek a moralitása sokkal alacsonyabb, mint a lányokat futtató cigány "üzletembereké" mert ezek a rablók, bűnözők, Fidesz/KDNP/Jobbik politikusok, a seggüket nyaló üzletemberek magukat bocsájtják áruba!
Bubala 2013.08.11 03:49:00
@gabors: Alpári megjegyzéseit tartsa meg a magához hasonló műveletlen és humanitás nélküli élőlények számára, további válaszra nem tartom érdemesnek. Csodálom, hogy megtanították írni és olvasni, ami egyébként végtelen pazarlása volt a közoktatásnak.
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
Bubala 2013.04.14 15:17:40
@héjakútmácsonya: Hol vannak a példák esetek, nevek, dátumok, arra, hogy az USA-ban agyonverik a letartóztatottakat? Tipikus magyar szokás, vádolni, bizonyíték nélkül. AZONBAN, ha az USA-ban is agyon vernék a rendőrök a kihallgatáson a foglyokat, AZ SEM LENNE MENTSÉG, HOGY EZT MÁSOK, MÁSUTT MEGTEGYÉK. Az ilyen bűnözők védelmére felhozott logikára csak azok hajlamosak, akiknek morális értékrendszere nulla.
MELLESLEG: Nem az USA-ból menekülnek az emberek, a kisebbségben levők, a megkülönböztetés és nehéz sors miatt és máshol szeretnének boldogulni. Nem az USA-t kéri az EU és az ENSZ, hogy jogtipró, diktatúrája által írt tákolmányt módosítsa.
Nyilvánosságra kerültek a 2013. szeptemberben induló felsőoktatási évfolyam állami finanszírozási keretszámai. Bár a hivatkozott cikkben elég zavarosan vannak összedobálva a számok, az világos, hogy a már eleve igen súlyos vágást hozó 2012-es évhez (az Elrugaszkodás Éve,…..
Áll a bál az osztrák köztévé Magyarországot bemutató dokumentumfilmje miatt. Fog is, még nagyon sokáig. Andrea Morgenthaler és Paul Lendvai a Situation in Ungarn viszolyogtató jelenségét korszellemmé változtatta. Megmutatják, hogyan vélekedik Ausztria az általános…..
Limoncs 13+1 ok a regisztrációra 2012.09.20 16:49:02
Na kérem! Eldöntetett! Lesz választási regisztráció, és punktum. Az, hogy ez milyen mértékben csökkenti a szavazáson részt vevők számát, a jelek szerint le van szarva. Arról is szó van, hogy korlátozzák a pártok…..
 A szombati kongresszus után három lehetséges forgatóköny körvonalai bontakoztak ki a jövőről. Gyurcsány Ferenc lemond, konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be ellene 77 parlamenti képviselő, vagy bizalmi szavazást kér kormánya ellen. De jogilag mi is történt…..