Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Handwired

18 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Handwired 2011.05.24 22:31:19
@szkepi: LOL! Pantip? :P
Nem igazán turista téma, tudom, de külföldön élőknek elég fontos az a bejelentés, amit a Külügyminisztérium államtitkára tett: rövidesen, valóban újra lehet új útlevelet igényelni a nagykövetségeken.  Bemásolom ide az MTI hírét, ami tényleg örvendetes fejlemény,…..
 Nem is gondolnánk, hogy az űrben történő borotválkozás milyen problémákat vet föl, mennyi szempontot kell figyelembe venni, a végén pedig az űrhajósoknak is milyen gyakorlati nehézségekkel kell szembenézniük. Mindezek legelőször az első hosszabb időtartamú űrutazások…..
Jajj,de csúnya! Atatürk beájulna 2011.01.18 16:43:00
A törökökről mindig is tudtuk azt, hogy autók iránti vonzalmukat nem kell megkérdőjelezni. A tuningot sajátságos módon értelmezik, a kivitelezést meg pláne. Adam990 is egy ilyen jószágot küldött, amely -talán, a kilincsekből gondolván- a török Fiat-klón, a Tofas egyik…..
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Pamacs és penge 5-7-5 2010.11.09 16:00:00
 Villányi László József Attila-díjas költő. A haiku is kedvelt műfaja, s e hagyományos japáni versformában született, borotva-ihlette költeményeinek pedig természetesen itt a helyük. A szerző kedves engedélyével.   Három haiku  Újjáteremti…..
A múlt héten már több vér folyt a Hüttén, mint egy Yellow Spots koncerten és még mindig nem fogytunk ki a dermesztő történetekből. Tamás élményében ugyan nem lesz semmi komoly sérülés, azért valóban vérfagyaztó lesz. Egy gazdátlan láb üldözése a Chopokon!  …..
Handwired 2010.11.11 16:56:47
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
Handwired 2010.11.10 05:20:22
@hagyma: Akkor ezek szerint nem nagyon jártál rendes hotelben. A legtöbb négy csillag feletti szállodában nem kérik előre a pénzt. Van amikor kérnek depozitot ami kb. 25%-a a szoba árnak. Ez arra van hogy ha valaki részegen kitépné a légkondit a falból akkor legyen fedezet. De voltam olyan helyen ahol még ez sem kellett.

Amerikában nem voltam -de majdnem mindenhol máshol igen-, de ismerősökből elég sokan voltak és úgy kérték el a hitelkártyát hogy majd a végén leszedik a pénzt. Ez is biztosíték.

Amúgy meg a legtöbb helyen ki kell tölteni valamiféle nyomtatványt amiben benne van az összes adatod. Így aztán tényleg megtalálnak.
Handwired 2010.11.10 05:48:58
@hagyma: Meggyőztél :)
Töretlenül népszerű a városba nem járó gazdag budai anyukák körében a Déryné, amit étteremnek erős lenne nevezni, inkább olyan, erősen dizájnolt helyiségről van szó, ahol az ember megmutathatja magát és az új ruhadarabjait, és mellékesen közepes minőségű élelmiszert,…..
Subba Időutazó! 2010.10.28 12:23:00
Chaplin 1928-as Cirkusz című filmjében tűnik fel ez a mobilozó(!) asszonyság, 00:25-től érdemes figyelni! ..
Handwired 2010.10.29 12:04:46
@Goompah: Ott a pont :)
Úgy látszik, a nagy öregek kezdenek kifogyni a pénzből, mert mostanában egymás után dőlnek meg olyan tabuk, amelyekre eddig gondolni sem lehetett. Olyan együttesek adták be a derekukat egy-egy reklám kedvéért, és nyilván hatalmas összegek fejében ugyan, de eladták a zenéjüket…..
Ozzy Osbourne híres arról, hogy élete során annyi drogot és alkoholt tömött magába, amitől mások általában meghalnak, ő viszont még mindig él. Most az amerikai Knome nevű cég rá akar jönni, hogy mi a titka a Black Sabbath eredeti énekesének, ezért genom térképet készítenek…..
Handwired 2010.06.16 15:29:10
@Metallat: Ámen. Szerintem ott találkozunk haha! Esetleg majd Lemmy bácsitól megkapjuk a hosszú élet receptjét :D
A Finntroll tagjai nyilván nem voltak tisztában vele, de amikor 1999-ben kiadták első lemezüket, a Midnattens Widundert, pusztító vírust eresztettek rá a világra: a folk metalt. Nem, nem őrültünk meg, tudjuk, hogy léteztek folk metalt játszó zenekarok a finn erdőlakók előtt is,…..
Handwired 2010.06.03 12:45:48
@DJ Etus: Szerintem meg a nu metal meg ilyen szarok.
Forró nyári nap volt. Thor Bjørklund a lillehammeri műbútorasztalos félretolta a kopott karosszéket, és előkotorta az asszony csomagolta ebédet. Kenyér és kecskesajt. Mint mindig. A különbség annyi volt, hogy a megolvadt sajt amorf tömbben terpeszkedett a kenyér közepén. A norvég…..
Handwired 2010.06.02 11:33:13
@youlopukku: Hát úgy álltalában :)
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
Handwired 2010.06.02 11:30:47
@regapó: Ámen :D

Különben meg ez elég gáz. Veronika helyében mondjuk kiszedtem volna belőlük pár hétre való ingyen kaját :P Gratulálok hozzá.
Szóban forgó STÁRunk olyan aktualitással bíró jelenség, mint Keravill-nyereményutalvány Dévényi Tibor Torpedó című játékában, magával ragadó egyénisége miatt mégsem mehetünk el mellette szó nélkül. Hogy 2006 óta - honlapja szerint ugyanis ez volt utolsó aktív éve -…..
A címlapszörny maga chupacabra, némileg hevimetálos értelmezésben. A csupakabra (azt jelenti: kecskeszívó) egyfajta dél- és közép-amerikai jeti, amit 10 évente megpillant egy-egy paraszt és akkor lehet rettegni. Fő tevékenységi körét háziállatok vértelenítése adja,…..
Handwired 2010.05.18 07:00:27
@Gérard Duchemin:
Szerintem pedig épp az a lényeg hogy a sör karakterét tükrözze a név és a címke. Most őszintén, szerinted mi tudná jobban leírni a sör jellegzetességeit? Egy erős ízes sörnek én is inkább ilyen nevet adnék mint bármi mást.
OFF
Igazi Metál sörnek tűnik :P
ON
 Legalábbis ezt állítják.   ..
Hát ma inkább egy koncert beszámolót szeretnék írni zene helyett/mellett. Ha olyanok a visszajelzések, és nem lesz különösebb panasz a helyesírásomra akkor lesz majd több is.Tehát akkor Deep PurpleAmikor meg tudtam hogy Deep Purple koncert lesz Bangkokban Május 14-én (egy időben a…..
  Ha azt mondom legalább négyszáz éve nem épült mecset Magyarországon, biztos nem lövök nagyon mellé. Érdekes kanyar, hogy az Állatkert egyik legizgalmasabb épületének, az elefántháznak minaretet formázó tornyát 1915-ben lebontották, mivel a török diplomáciának nem…..
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
Handwired 2010.05.12 09:26:31
Van egy olyan érzésem hogy ha nekem ennyi pénzem lenne akkor éppen hogy meg élném az 50-et. Persze semmi kemény drog, meg ilyen hülyeségek. Autó/repülő/ejtő ernyős balasest, elcseszett stage-dive. Bár az is lehet h én is rehabon kötnék ki. Mindenki máshogyan gondolkodik szegényen és gazdagon.
@Magóg napján: Hát ez van sajnos. Nem tudsz mit csinálni. És TE mit csinálnál ha a felső 1%-ban lennél? Keresztes hadjáratot indítanál a multik ellen? Erősen kétlem. Max jótékonykodnál mint a többi burzsuj fasz hogy ne legyen lelki ismeret furdalásod amikor a fejedet a pénzel tömött kínai selyem párnára hajtod és magadrahúzod az alpaka szőr takaródat. Természetesen NEM akarok kötekedni, csak feldobtam a kérdést hogy: "mi lenne ha?". :)
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Már megint ezek az indiaiak! Patronos bazári pisztolyaikkal riogatják a molylepke társadalmat az éjszakában, hogy aztán nevetséges autókkal üldözést imitáljanak. ..
Handwired 2010.05.04 09:40:00
@miskagyerek: Nem sokkal nevetségesebb. Te neked tényleg a környezettszennyezés a nagy problémád a filmel kapcsolatban?
Handwired 2010.05.04 09:49:38
@miskagyerek: Elnézést, de sokat gépelek el, és sajnos nagyon szar voltam nyelvtanból. De komolyan érdekel, nem belédkötni akarok. Csak kiváncsi vagyok hogy mi lehet ennyire környezetszennyező egy ilyen filmben.
Handwired 2010.05.04 10:46:22
@miskagyerek: Ezzel, mondjuk én tökéletesen egyet értek. Sokat sajnos nem lehet rajta változtatni de már azért van némi mozgolódás és igény a normálisabb filmekre.

@winston01: Igaz, csak ez megrázóan borzasztó volt. :D
  Előre is elnézést kérek, mert nem lesz időm számokat keresgélni az elkövetkező napokban mert pont érettségizem majd. Viszont előre gondoltam erre a helyzetre és így péntekig lesz isteni muzsika. Szerintem ez a szám már mindenkinek ismerős.    Ez a remek Slayer…..