Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktorianus

94 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a kis "adminisztratív feladat" a civil szervezetek számára, hogy meg kell jelölniük önmagukat. Ez tényleg semmilyen hátrányt nem jelenthet. Az államfő is megvizsgálta: nincs itt semmi látnivaló, menjünk tovább. Valamikor a régmúltban (egy távoli galaxison) történt már hasonló. Akkor…..
Nagyon tetszik, hogy a kormányunk foglalkozik azzal, hogy a magyarországi mogyorókrémek nem pont olyanok, mint a nyugat-európai változataik. Szeretném jelezni, hogy van egy-két egyéb terület, ahol különbségek fedezhetők fel, tehát legalább ilyen határozott fellépésre van szükség. 1. A magyar…..
viktorianus 2017.03.13 11:45:13
@naphegyi vince: a neve is gipsz.
A BKK közleménye - 2017. január 24-én: A Széll Kálmán téri óra javítása folyamatban van, jelenleg a meghibásodott vezérlést és a kapcsolódó elektronikát alakítják át. Mivel lényegében a vezérlés újraszerelése történik, az pedig nem késztermék, hanem minden egyes eleme egyedi fejlesztésű és…..
A magyar rúdugró következik. A léc 615 cm magasan van. Ha sikerül, akkor megvan az új világcsúcs. Ha megvan az új világcsúcs, akkor üzenhetünk a világnak: a magyarok az egekbe törnek! A magyarok nélkül nem lehet rúdugró versenyt rendezni! Múlt héten nyilatkozta a Mi Versenyzőnk, hogy egyetlen…..
Életvezetési tanácsadó szolgáltatásunk első leckéje: ha az ember úgy dönt, hogy kurvához jár, vagy szeretőt tart, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlni. A saját zsebébe. Még akkor is a saját zsebébe, ha csak ötmilliót keres. Forrás: facebook.com/narancsuralom..
Ezúton szeretném felterjeszteni állami kitüntetésre Ambrus Attilát, a közismert kerámikus művészt, nyugalmazott viszkis rablót. Érdemei, melyeket a kerámiaművészet terén szerzett: elvitathatatlanok. Korábbi botlásait mindenképpen feledteti a művészete, mely Kovács Margitéhoz fogható. Életéről éppen…..
Én, amikor feltalálok valami olyasmit, amihez nem értek, azt mindig a két haverommal teszem. Ők sem értenek hozzá, de közösen feltalálni jobb. Amikor pedig már feltaláltam valamit, akkor a bejegyzett találmányt mindig átadjuk a két haverommal közösen alapított cégnek. Amikor már ezzel is…..
Bizony, a konzervatív, keresztény, polgári értékrend rendelkezik egy G-ponttal is. Ezt napjainkban G-pont F. Gábornak hívják. Az F-et itt most nem is magyaráznám el. (A Simicska egy másik G-pontra gondolt tavaly.) A földi jelenség egyébként a 666.ro faszekresztőjeként is üzemel. Fiatalkori fényképe…..
Nem lehet, hogy ezt a Harragos Pétert is a Soros György küldte nemzetünk, és azon belül is a keresztény emberek ellen? Az meg, hogy puszit küld a szájával Szabó Tímeának, mint legfőbb érvet: igazán kedves. Tulajdonképpen pofán is rúghatta volna, csak hogy megtanulja, hogy hol a…..
Szájjártató Péter felgyorsítaná Törökország uniós csatlakozását. Annak a Törökországnak a csatlakozását, melyet 80 milliónyi iszlám hitű ember lakik. Tehát ha a húszmilliós szír lakosság bepakol a hátizsákjába, és begyalogol az Európai Unió területére, akkor az…..
Valójában sem Andy Vajna, sem Simicska Lajos barátja nem vehette meg a TV2-t, ugyanis a mi cégünk, a Two Tthieves National Broadcasting Enterprises Zrt. már a múlt hét szerdán megvásárolta a csatornát, és a benne működő büfét is. A vételárat üzleti titokként kezeljük, annál…..
Szóval Lézarjani szerint azért nem lehet állami tulajdonban a szent magyar anyaföld, mert úgyis ellopja azt az állam által kinevezett menedzsment. Akkor ez ugye fordítva is igaz, kedves Luxusszállólakó Janó? Vagyis azért kell államosítani magánnyugdíjpénztárakat,…..
Eddig három esetet hazudoztak össze az érintett felek: 1. Nem volt náluk fegyver, és nem is fegyvereztük le őket. Az ORFK szerint ez történt.2. Volt náluk fegyver, de lefegyvereztük őket. Bakondi titkos tanácsos úr szerint ez történt.3. Volt náluk fegyver, de nem fegyvereztük le…..
Tekintetes Vitéz dunakeszi Szájjártató Péter úr! Nem tudom észre tetszett-e venni, de Önnek újabban rengeteg hülyével van dolga! Hülye a francia külügyminiszter, Laurent Fabius. Hülye az osztrák kancellár, Werner Faymann. Hülye a svéd miniszterelnök, Stefan Lofven. Hülye a…..
Tele van a Facebook fideszesek és jobbikosok felháborodott bejegyzéseivel, hogy a vonuló migránsok szemetet hagynak maguk után. Pluszban mindig igyekeznek megjegyezni, hogy a rohadt libsiknek illene utánuk takarítaniuk.Én ezt nem értem! Én még nem olvastam olyanról, hogy jobboldali…..
Szerintem jó dolog bemutatni óriásplakátokon, hogy mi minden nő az országban. Ami meg nem nő, azt úgyis piciben szeretjük! További kék óriásplakátok... ..
"Magyarország ma olyan, mint a pornográfia" - mondotta a minap egy miniszterelnök. Jé tényleg. És már tudom is, hogy ki a producer. Ő dönti el, hogy kit basztat, kit szopat, és kivel nyalat. És már van is neki egy négybetűs művészneve, melyet a kollégiumi szobatársa aggasztott…..
viktorianus 2015.07.17 11:56:16
@Csaba Szikora:
Az első mondatodnak nincs értelme. Igaz, hogy nagyon hosszúra sikeredett. Segítek megszámolni: két szóból áll. És kurva sok felkiáltójelet is tettél a végére, pedig az iskolában tanítják, hogy a mondat végére egy, vagy indokolt esetben három írásjelet teszünk. Egyéb megoldás nincs. Tehát csak az iskolázatlan tahók tesznek oda huszonötöt.
Ha viszont ti, iskolázatlan tahók nem kezdhettek "és"-sel mondatot, akkor a második mondatodat miért kezdted azzal?
A trágár szavakat pedig nem volt kedvem kihagyni, mit szólsz? 10 évesek meg nem olvassák a blogomat, de ha mégis, akkor úgyis találkoznak az utcán hozzád hasonlókkal, és ezeknél a szavaknál cifrábbakat is hallanak az ő szájaikból.
Abban viszont szerintem meg is tudunk egyezni, hogy akár még egy hatéves szellemi színvonala alatt álló is olvashatja a blogomat - de az ilyenek meg úgysem értik. Legfeljebb arra emlékeznek, hogy vannak szavak, melyekkel nem kezdünk mondatot.
És akkor mi van?
A Kettős Mérce állítólag talált egy jelentést, amiből úgy tűnhet, mintha titkosrendőrök őriznék a nemzet óriásplakátjait. Természetesen ma már tudjuk, hogy ez nincs így: nincsenek rendőrök ráállítva ezekre a reklámokra. Miért is lenne ennyire bizalmatlan a hatalom a…..
Ő beszólhat a legismertebb bankvezérnek, a labdázgató szövetség elnökének. Akár többször is. Ha kedve van beszólhat Lőrinc barátnak. De beszólhat a Nagy Öregeknek is. Ma megtörtént az is, hogy az önálló lábon álló Nemzeti Vő számára kiírt közbeszerzési eljárást…..
Egyet kell kell értenem G. Bayer Zsolttal, főleg az egyik mondatával: "Olyanok voltunk, mint a kretének." Nos, kedves Zsolt: aki nem tartozik az elvakult híveitek közé, az valóban ilyennek lát benneteket. Mi ez a hirtelen megvilágosodás? De nyugodj meg: az elvakultaknak viszont bármit…..
Örömmel konstatáltam a mai hírek alapján, hogy az a szerencsétlen komondor ugyan vak, de legalább nem süket. Máskülönben aligha járna jubileumi Edda koncertre a kis csahos. Nem ide tartozik, de nem tudja valaki véletlenül, hogy a CBA-ban lehet-e kapni arckrémet? ..
Néhány fejben talán picit összekuszálódhattak az események, ezért most vázolom, hogy konkrétan mi történt. A Quaestor csődbe ment, mert a Gyurcsány-kormány semmilyen törvényt nem hozott a keményen dolgozó kisemberek védelmében. Így történhetett meg, hogy a Bajnai kormány a…..
Viktoriánus Blog Szélkakas 2015.02.06 10:42:13
"Ha én kapu volnék, mindig nyitva állnék.Akárhonnan jönne, bárkit beengednék.Nem kérdezném tőle: Hát téged ki küldött?!Akkor lennék boldog, ha mindenki eljött."..."Ha én zászló volnék, sohasem lobognék.Mindenféle szélnek haragosa volnék.Akkor lennék boldog, ha…..
Nem bocsájtanak el, nem csökken a bevételük, nem zárnak be, nem vonulnak ki. Fotó-montázs  ..