Regisztráció Blogot indítok
Adatok
döncike1

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
Ma szavazott a parlament Áder János köztársasági elnökségéről. Nagy izgalom nem volt várható, hacsak nem az, hogy az első körben is meglesz-e a megválasztáshoz szükséges kétharmad. A választás ugyanis titkos, tehát a szavazófülke magányában lehetnek olyan kormánypárti…..
 Örök mutogatás egyik oldalról a másikra: "Divat drukker!" És mivel az összes divatdrukker jelenleg Barca szurkoló, ezért összeállítottam egy kis "pakkot", hogy meg tudd igazi drukker vagy-e, vagy csak divat. Tudod a tagadás a legbiztosabb jele a…..
Ezekben a percekben búcsúzunk a magyar Köztársaságtól. Élt 22 évet, eufóriában és optimista légkörben született, ami ritkán adatik meg a történelmünkben. A magunk lábára álltunk, önállók lettünk, ennek minden örömével és felelősségével, hogy amit teszünk az a mi…..
döncike1 2012.01.01 01:15:32
Maga a meccs sem volt szép, a végjátéka még rondábbnak ígérkezik. Előbb a Barcelona jelentette be, hogy hírnévrontás miatt felnyomja a kiboruló Mourinhót, az ügyben az UEFA is lépett magától, hasonló okok miatt, majd kiderült, hogy a Real is megy panaszkodni az UEFA-hoz,…..
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..
döncike1 2011.04.27 17:40:07
@multi84: sopcast.org -ról töltsd le és telepítsd programjukat, myp2p.eu livesport football- ba bemész és sopcastos streamet kiválasztasz akkor akadozás nélkül majdnem tv minőségben lehet meccset nézni. én ezt akkor kerestem meg mikor digi fizetőssé tette szolgáltatását, azóta olyan meccset nézek amilyet akarok.
Vastagbőr A Széll-Orbán csomag 2011.03.01 13:03:00
"Széll Kálmán büszke lenne ránk." - mondta Matolcsy csomagbontás közben. Na persze ... A csomag elnevezése után remélem a Moszkva térből nem lesz Széll Kálmán tér, nem hiszem, hogy Orbán első csomagjára aggatott Széll Kálmán nevét szeretnénk Budapest…..
Az üzenet elszomorító: ha valaki valami nagyot épít, annak az értékeire a magyar állam előbb-utóbb szemet fog vetni. Ebből sokan azt a következtetést fogják levonni, hogy Magyarországon nem érdemes építeni semmit. (Fotó: MTI) Tegnap a Sziget fesztivál szervezői és a…..
döncike1 2011.01.25 18:02:00
@Megszeppent kisgyerek: nejem szállodában dolgozik egy évben kétszer van teltházuk, Első F1, az csak egy hétvégére, második sziget akkor 10 napig telt házuk van, 160 szoba. Most per pillanat 30-40 szobájuk foglalt.
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
döncike1 2011.01.14 14:38:52
@fovarosi.blog.hu: bocs , de nejem szállodában dolgozik, egy évben kétszer van telt házuk. F1 az csak egy hétvége, és Sziget akkor viszont legalább 10 napig telt ház van. Remélem így érted, hogy miért szólt a stálloda szövetség.
Egyre szaporodnak a kormányt támadó hangok, és csak fél évet kellett várni arra, hogy ismét legyenek kisebb-nagyobb kormányellenes tüntetések. Magánnyugdíjpénztárak „államosítása”, AB hatásköreinek megnyirbálása, médiatörvény; csak a fő indokok, amelyek miatt…..
Michael Knight Fő a lojalitás 2010.12.14 19:02:00
A legmesszebbmenőkig igazat kell adnom Orbán Viktornak, aki ezúttal is az igazat, a színtiszta igazat mondva állította azt, hogy a magyar médiatörvénynek nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne más európai szabályozásokban. Azoknak is van például első, második meg…..
 Tegnap arrról írtunk, hogy Rogán Matolcsyékat leiskolázó kommunikációját csak Orbán Viktoré lesz képes túlszárnyalni. És tényleg. Ma bemutatták a miniszterelnök nyugdíjasoknak írott levelét.  Orbán elképesztő pofátlansággal kifinomult profizmussal próbálja…..
döncike1 2010.12.12 14:57:37
@bigthereal: olvastam pár beírásod, az , hogy adózásról fogalmad sincs az látszik de még nyelvtanba is belekötsz, a pénz egekbe megy és ha oda ér akkor egekben van. A máik az elmúlt öt év egyetlen hónapját kikerested amikor éppen rosszabbul állt a forint( ráadásul válság kellős közepén)és ezt hozod fel, nézd meg idén áprilisban hol állt kormányváltáskor és most hol áll.
Nagyon kedvesek, akik aggódnak a multinál dolgozó rabszolgákért, hogy mostantól vasárnap nem robotolhatnak szegénykék, ehelyett pihenni, illetve a családdal lenni kényszerülnek ha a KDNP kezdeményezte törvényjavaslat életbe lép. Akkor most álljon itt az egykori rabszolga…..
döncike1 2010.12.08 20:45:20
@Steve1984: vasárnap szoktál tömeg közlekedni, esetleg tv-t nézni, bár az egyszerre több embernek is szolgálat, egy wellness hétvége vagy soroljam még. Egyébként ilyen helyeken úgy van, hogy heti két pihenő nap jár, ha esetleg ezt hétvégén egy étteremben olvasod mond meg a pincérnek meg a szakácsnak, hogy menjenek haza pihenni majd te kiszolgálod magad.
Ezt a törvénytervezetet úgy írták, mintha az ország többsége kutyájukkal és tévéjükkel a lakásukba zárkózva élné az életét.  Az Fidesz médiatörvény-tervezete jobb esetben fanyalgást, rosszabb esetben felháborodást váltott ki az összes, magára valamelyest adó…..
döncike1 2010.12.03 08:37:49
@M.Trezeguet: bakker 170 oldal és egy jogász is azt nyilatkozta, hogy rengeteg atmutatás van benne ami anyag után tovább kellene kutakodni, egyébként te gondolom akkor elolvastad és mindent megértettél.
A fenti állítást a kitekinto.hu külpolitikai portál is levonja. A szakmai szemszögből dolgozó lap véleménye szerint: Orbán Viktor moszkvai látogatása egyetlen dologra volt jó: a magyar miniszterelnök végre közös fényképen szerepelhetett Vlagyimir Putyinnal.És mi vagyunk, olyan…..
döncike1 2010.12.02 23:28:49
@Zozi79: vedd meg te az egy ötödét és akkor a tiéd lesz, most úgyis esett a papír, jó befektetés
Múlt hét szerdán a magyar kormány bejelentette a nyugdíjrendszer átható reformját, melyre, mondhatni, azonnal felbolydult a nemzetközi sajtó. A vélemények korántsem pozitívak, sőt, mivel a helyzetet nem önálló esetként, hanem a kétharmadot megszerző Fidesz-KDNP kormány…..
döncike1 2010.12.02 23:08:13
@Steppenwolf: 3 éve van, hogy apehen keresztul megy a pénz, azelott 10 évig kozveteln mnyp számlára fizetett at ember, csakhogy tudd
Miért nem tiltakozik a jobboldali sajtó? Nem látják, nem értik, hogy a sajtószabadság kvázi megszüntetése ellenük is szól? Tényleg csak örömködnek, hogy végre fizikai értelemben is megsemmisíthető a konkurencia, és eszükbe sem jut, hogy a fülkeforradalom is felfalhatja saját…..
döncike1 2010.12.02 17:54:49
@E-one: gugli a barátod kérdezd meg tőle
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
Tiszta Beszéd A nyugdíjsztori 2010.11.26 10:00:00
A magánnyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán már több elemzés és vélemény napvilágot látott. Ezek elsősorban félelmekről, becsapottságról, kiszolgáltatottságról, érdeksérelemről, elutasításról szólnak. Érdemes azonban higgadtan körüljárni miről is…..
Tegnap tényleg, igazán elakadt a lélegzetünk. Nem úgy, mint amikor csiklandozzák az ember talpát, vagy egy spánielkölyköt kap karácsonyra, hanem amikor úgy alaposan gyomorszájon rúgják. Öröm az ürömben: a magyar blogoszféra elképesztő gyorsasággal és elemi erővel reagálta…..
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
döncike1 2010.11.25 00:53:13
w A nyugdíjvédelemről 2010.11.24 22:01:00
döncike1 2010.11.25 00:42:14
@spirospero: nejemnek mondtam, hogy erről a propagandáról kapcsoljon már el, tele volt hazugsággal.
döncike1 2010.11.25 00:47:41
@a szív fészkei: malacnak írtam, hogy miért sunnyog, a blogján csak gyurcsányozik