Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darekh

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év utolsó vendéges adása következik, amiben megint kipróbálunk valami újat - nevezzük mondjuk Checkpoint Retrográdnak. A Retro Gamer csinál olyat, hogy minden hónapban előveszik mik voltak a videojátékos hírek X évvel ezelőtt. Arra gondoltunk, hogy évente egyszer - év végén - podcastben is…..
A cosmic signature-ok a fajtájuk szerint besorolhatóak:Unknown - Lehet wormhole, battle plex (ezek eszkalálódhatnak expedition-é) , a nevesített számozott plexek (nagylóvé), és sok sok drónos szemét is, pl Haunted Yard, Chemical yard. Ezekre nem érdemes pazarolni az időt. Tehát a…..
Deep in Dead Space Essünk neki! 2009.03.25 11:26:00
Na megvan a hajónk, a skilljeink, betáraztunk a sisters launcherbe akkor induljunk el szkennelni. Na de hol lehet zsíros lootot találni gondolkodik el egyből a kezdő kincsvadász. A válasz erre az, hogy egy kis mázlid ha van, teljesen mindegy hova mész.Először is ajánlom ezt a…..
Azért raktam ezt külön postba mert valószínűleg kezdő karakterként nem lesz lóvé a szükséges implanokt beszerzésére. Első körben a 6%-os implantok beszerzését ajánlom. Ez piaci áron nagyjából 120M ISK-ba fog kerülni. Ha lvl4 agentezés megy akkor ez nem lesz egy…..
Darekh 2009.03.25 10:53:35
@Paladin73:

Remek, ezt nem tudtam. Viszont ez jó hír minden szkennelőnek :)
Deep in Dead Space Az alapok 2009.03.24 23:56:00
Elsődleges dologként azt hiszem kötelességem, a játékban lévő scannelési metódusról írni (fú de rohadt komolyan hangzik ez a mondat.) Szóval aki scannelésre adja a fejét, legyen akár az PvE vagy PvP a következő skillekre lesz szüksége :   - Astrometrics…..
Deep in Dead Space Elindultam :) 2009.03.24 23:19:00
Új vagyok még a blogolásban és igazából információs jellegel működne az oldal. Amúgy is a rendszerezés kedvéért leírnám a dolgokat így meg legalább segíthetek másnak is. Az EvE-ben található cosmic signatureökről írnék és a hozzájuk kapcsolódó tapasztalaimról. Mivel…..