Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meg egy VAJDASAGI

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyperces Krimi Véres vacsora 2016.06.29 11:23:43
Budapest, 2009.  - Az ujjain mintha lenne valami festékanyag. – az alacsony rendőrorvos grimaszolva tápászkodott fel a holttest mellől. – Első körben azt mondanám, tempera, de majd a labor igazolja.Budai felnézett a hatemeletes irodaépületre.- Már halott volt, mikor kizuhant?- Nem. – rázta meg a…..
Gergő már nem annyira szeretne Tunéziába utazni, mint januárban. Erre mit tesz a Neckermann? Felajánlja, hogy mehet helyette Egyiptomba vagy Görögországba. Hát kösz, jóhogy nem Szíriába.  Persze nincs könnyű helyzetben az utazási iroda sem. Komoly érvágás nekik a jelenlegi…..
Igazán kreatívak a költségcsökkentésben az MKB Ált. Bizt. Zrt.-nél!  Kedves Homár! Ettől a levéltől, amelyet az MKB Általános Biztosító ZRt. küldött, egészen biztosan tapsikolni fogsz az ollóiddal. A lényege röviden, hogy az eddig automatikusan, a befizetett kötelező…..
Gyuri és családja három hete nyomja tévé, net és telefon nélkül, ami talán kibírhatónak, ha az ember mondjuk újságíró és pénzt kap érte, vagy önszántából csinálja, hogy megtalálja önmagát, de szegény Gyuri a Telekom rendszerátállása miatt van kütyük nélkül,…..
László az MKB ügyfeleinek ledarálásának lett áldozata. A Fundamenta technikai hibára hivatkozva nem hagyja, hogy MKB-s számláról törlessze a hitelét. Azt javasolták neki, hogy próbálja meg OTP-s számláról, azzal működik: A friss tapasztalatomat szeretném megosztani, mások…..
Meg egy VAJDASAGI 2014.04.17 09:50:18
Mintha nem lenne elég állami lehúzás, újra megindult egy játékos államinak látszó dizájnnal. A Cink kapott egyet a pazar szélkakasos címeres levélből, amiben a Magyar Kereskedelmi Nyilvántartási Intézet Kft. 24 ezer forint közzétételi díjat követel naiv cégvezetőktől, vagy…..
Meg egy VAJDASAGI 2014.04.10 15:03:43
1
Naiv ügyfél betalált egy egynapos HTC One telefont, amit másfél hónappal később le is tiltottak, merthogy az eredeti tulajdonos igazából részletre vette, amit aztán sosem fizetett. A garancialevél mellé természetesen nem kapta meg a számlát. Az eladó egészen addig tagadott…..
Gyökeresen átalakítják a lehívható uniós pénzek pályázati rendszerét. Zseniális húzással állt elő Lázár János, miután az eddigi késlekedések miatt Orbán Viktor az ő felügyelete alá helyezte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ). Lázár összekapcsolja a Nemzeti…..
Meg egy VAJDASAGI 2013.08.13 10:23:19
@Hozzászóló: Hasonlóan voltam én is. Vakartam is a fejemet, hogy ne legyen igaz.
Már az se lenne meglepő, ha pofonnal köszönnének a BKV-alkalmazottaknak, de egy kis beszólongatás sosem árt: Ma délelőtt megbüntettek a h5-ös vonalon jogosan. Én benyeltem a 8-ropi helyszínit meghunyászkodva. Kb. 2 méterre tőlem, míg engem büntettek egy 40-es csaj neki állt…..
Meg egy VAJDASAGI 2013.07.19 10:58:42
@Ian Bell 4 Prez: Most mi van! Schwarci is 105 kilós volt. Lehet, hogy ö a Dwayne Johnson. Itt forgat Pesten, nem? Beszopta a BKV-t. :-)
Csak a szokásos szürkeimport-baszakodás a Samsungnál, akik működésképtelenre frissítették naiv ügyfél Ace telefonját. Aztán kiderült, hogy nem is garanciális, úgyhogy most elég rosszul van. Rám bízta, én ezekben jobban otthon vagyok, dolgoztam is már ilyen helyeken - éppen…..
Lehet, hogy már a banki átutalások sem a régiek? Naiv Hervis-törzsvásárló hiába keresi a szuperakciós síkabátjaikat, egyelőre nincs nyomuk: 2013.01.10-én kaptam egy email a Hervis ismert sport áruháztól, hiszen TÖRZSVÁSÁRLÓJA vagyok/voltam. Az mailban jelezték nekem, hogy…..
Meg egy VAJDASAGI 2013.01.30 14:56:26
@molsza: Nos, ez teljesen lehetetlen. Ha elgépeled a számlaszámot, attól még nem fog máshol landolni a pénz.
1) Több dolog kell az azonosításhoz, mint a számlaszám
2) A számlaszám egy checksum algoritmus alapján generálódik. Ha rosszat adsz meg, autómatikusan visszakerül hozzád a pénz.
3) Max. valami nagy marhaságot kellett volna csinálnia a posztolónak, hogy rossz helyre menjen a pénz (pl. rossz sablont választ).

Feltételezem a posztoló próbálta felnagyítani, hogy neki is sokat számít a 60 rugó. Nem pedig, az utolsó falatot adta oda a kbátra, mint ahogy sok gyökérnek ez jött le.

Egyértelműen a Hervis a hibás. De legközelebb csak utánvételkor fizess, ne előre.
Meg egy VAJDASAGI 2013.01.31 08:08:00
@Nightrood: A számlaszám nem egy sima szekvencia, hanem algoritmus alapján generálódik (akárcsak a kártyaszám). Ha egy karaktert melléböksz, tutira nem fog rossz helyre menni a pénzed.

A másik, nevet is szoktak kérni. Már számtalanszor előfordult, hogy visszahívtak a bankból, hogy a megadott név és a számlatulajdonos neve nem egyezik, s erősítsem meg.
Péter 2,5 hónap szenvedés után feladta a harcot a T-Home ügyfélszolgálatával és felmondta az IPTV-szolgáltatást.Az IP-tv mese-csodás szolgáltatása volt számomra nézhetetlen. A rögzíthető adások is csak addig nyújtanak élményt, amíg hirtelen meg nem adja magát a SET-TOP-BOX.…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..