Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaveMyShoes

1 bejegyzést írt és 549 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
SaveMyShoes 2014.05.29 16:29:42
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
SaveMyShoes 2010.05.21 14:09:21
@holex: asztakúrva, most esett le: Zsazsa a ziwiw tiktos üngyöke... itten gerjeszti a tömegeket, hogy regisztrálozzanak!
Fészbúknak annyi...
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Subba Subba szív iWiW: Nagyikám 2010.04.30 10:00:00
Gyorsan nézegessétek, amíg friss! Bébi GösserTIMI VALAMI NŐ OLDALT AZ ARCODON!Veritek a nyálatokNagyikámFotosop artista KülöndíjHeti MilfFotosop artistaVariációk egy témára, csókkalA kedvenc képemÉlő?SörözökFotosop artista ég és föld közöttLaza..
Azt azért sejtitek, hogy van még miből válogatni az iWiW-en, ugye? A TEST Playboy Misztikus Fotosop artista Botox Betty Variációk egy témára Az én kis nutellás Fifim Pajkos Marcsi   Ezen a héten a Reflexshop és a Subba nyereményjátékában hozzájuthatsz egy NeoCube logikai…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/05 Subject: Pékné csülök a hűtőből To: sales_all@moore.hu;marketing_all@moore.hu   Kedves Kollégák!   Meglepve és elképedve tapasztaltam néhány perce, hogy a mai ebédem - a lila tetejű vákumzáras Frigomicro+ mikróedényemmel együtt…..
SaveMyShoes 2010.04.12 15:40:09
Dezsőmail Subject: Két Kivi 2010.04.08 12:12:00
From: Pipacs Lakópark Date: 2010/03/29 Subject: Kertépítés önerőből To: Hegedűs Dezső   Tisztelt Tulajdonostársunk!   Rendes évi közgyűlésünkön - melyen az Ön részvételére is számítottunk - a lakóközösség egyhangúan megszavazta Hirsch Dávid (B/211)…..
„Nyugodtan valld be, nem fog felzaklatni, mert már nem érdekelsz, és nem jelentesz számomra semmit!” – újra egy érdekes és tanulságban bővelkedő menet következik. A lány azt hiszi, kapcsolata ideálisabb nem is lehetne, amikor egy új srác jelenik meg a színen. A fiú…..
From: Vas Piroska Date: 2010/03/21 Subject: A Mi Hétvégénk után To: Hegedűs Dezső   Kedvesem!   Megkezdem levelem írását, mint rózsa a nyílását!   Még mindíg beleborzongok, ha eszembe jut a Szombat Éjszakánk! A végtelennek tűnő, Csodás Összefonódás és…..
SaveMyShoes 2010.03.25 14:13:42
@Editke vagyok:mit nemes szerv!?? több az annál! "(És Ott is, a Büszkeségeden!)"
Legalább hiteles forrásból tudhatjuk, hogy Dezső altájilag jól van eleresztve... :)))
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
SaveMyShoes 2010.03.22 11:09:51
Nem mindegggy luk-luk... :DD az azért kicsit elgondolkodtatott a férfi agyról... kinyalni egy műpinát... :s

@Dreamair: @Blackrock: ha ez az a Sixx aki hogyvolt-ozik, akkó ne báncccsátok, ő így fejezi tecccéssét! :)
SaveMyShoes 2010.03.22 13:04:40
@Legolas9: tudodmit, ha az is az utolsó beszólás miatt... mosmá énis leszarom... :s

@Sara: Szerintem azért egy zárt műanyag tárolóban, amilyennek egy ilyen műpina látszik, másnapra még megőrizheti tojásfehérje állapotát, de hangsúlyozom, ez csak feltételezés részemről!!!! :DDDD
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
SaveMyShoes 2010.03.10 10:59:12
Aranyom, gumit hasznájjá aszondom, mer csunya dolgokat tuccc összeszedni !!! :)))

@ajajajjjjjj: Szerintem hozzám hasonló korosztály a posztíró és én (is) azt tapasztalom, bár én a 40-es korosztályú hímneműeket részesíteném előnyben - nekik kvára nem kellek!!! A 10 (esetenként 15) évvel fiatalabbak meg itt kopogtatnak... de ezt azt hiszem a mindenféle MILF-es blogokban már kivesézték nálam okosabbak... :DDD

@Drága IV gernika: szerintem krix11 tudatalattija szólalt meg "análkül" :DDDD
„Láthatólag nagyon nem tetszett neki, hogy barátnőm folyamatosan levegőnek nézi.” – Levélírónk már korábban is megtisztelt izgalmas kalandjaival, és most újra egy mókás sztorit küldött nekünk. Egy erősen kapatos srác - persze, akaratán kívül - hozza össze…..
Györgyi egy érdekes dilemmát oszt meg velünk: megismer egy jóravaló férfit, aki túl sokáig titkolja, hogy felesége nem régiben hunyt csak el. A levélírót leginkább az borzasztja, hogy a férfi egyáltalán nem tett említést feleségről, sőt gyerekről sem. Eljátszotta a vidám…..
SaveMyShoes 2010.03.04 12:28:54
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: te nem dicsekszel el a barátaidnak, ha boldog vagy a pároddal? én biza megteszem... :) az egy másik darabdolog, hogy mi derül ki róla.... :s
SaveMyShoes 2010.03.04 13:39:48
@Kósza: jönnekmennek itten Lexusok is megminden!!! :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: 2-3 hónap??? hol bírok ki én addig egy pasit??? :DDD
„Miért aszexuális egy ilyen pasi??” – kérdi kétségbeesetten következő versenyzőnk, aki nemrég megismert egy csodálatos legényt, akit a humuszos tofu jobban izgat, mint a szex. Pedig a lány fülig beleesik, és a srác még csak nem is gondol többre barátságnál:…..
SaveMyShoes 2010.03.03 15:12:32
@Kósza: decsakha garázsban tartott, keveset futott, első, nem dohányzó, hölgy tulajdonostól!!! éééés, hogy kapcsolódjon a mai poszthoz is: vega tulaj! :))
SaveMyShoes 2010.03.03 15:36:54
@Kósza: fene a gusztusod, hány éves lehet egy ilyen Wartburg tulaja???? :DDDD

@Girgesz: ááá, csak erős fantázia kell hozzá - nekem meg sokat innom miközben ígérik!!! :))
SaveMyShoes 2010.03.03 15:54:46
@Girgesz: ja, az, kb. mint Freddy Kruger!!! :DDD

@Kósza: csak ténymegállapít! :)
„Telefonon is keresték kétszer, amiből egyszer arabul hablatyolt valamit, amit nem értettünk. Közben folyamatosan mondta, hogy ő mekkora 007-es ügynök” – a nagyarcú titkos ügynök (biztonsági őr?) akcióban! Hihetetlen szöveggel fűzte a csajt, végül az az eset…..
SaveMyShoes 2010.03.02 13:56:50
@Zsu0805: ugyeugye, nem a kor számít, hanem a ... de bameg, csak az számít.... :)))

@Kósza: szerinted, a márkán kívül értettem én egy szót is abból amit leírtam??? na, ki itt a najíív?? :)
SaveMyShoes 2010.03.02 14:27:33
@Kósza: feladod?? :DDD
SaveMyShoes 2010.03.02 14:29:51
„Csak kívülről volt férfi, belülről inkább egy kisfiú” – hangzik a velős summázat szerzőnktől. A főszereplő lány megismer egy biztonsági őrt. A srác éppen válik feleségétől, de a libidója minden mérték feletti! Nem is lenne vele semmi baj, ha nem…..
[rádióbarát változat]Amint a tülkölés fölhangzott, mezítláb kiszaladtam a gangajtóba. Azt hittem, nagyon korán van, még nincsen is reggel. Vöröslött a túloldali ház fala.    Milyen jó nekem: bennem a tülkölés az nem az autó elektromos dudájakén tutul, hanem…..
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
SaveMyShoes 2009.12.18 13:14:20
kicsimisi! mérad nagymisi kinaji nevet vagymi??? jobb a Bandi!!! :DD
jóvolt... :)

@LuPuS: drágaszág, vedd elő az égetni való szűűűzeket, azoknál bármekkora is legyen (neked), lehet tágítani... :DDD

@vodi: hüjjjevagy bazmeg?? magdianyus csakegy szííínész, ez meg itt TARDA, a valóság!!! fbm....
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Nu, Dániel mocsaras kertjében már csak három büdöske maradt, Editnéni a kanca, Andrea a Megpocsíkolt meg Tünde, akit lehet megdugott Dániel, csak nem vette észre. A ma esti nagy csörte elé sikerült csak összeszedni a múlt heti eseményeket, de jobb későn Benkő, mint Pákó hamar…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
SaveMyShoes 2009.12.11 16:28:31
 Ha valakinek megvan a webrip/tvrip, ne tartsa magában, vagy nem lesz hogyvót a héten...