Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glassjaw

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
K'naan dala a "Waving flag" a FIFA hivatalos VB dala lett miután a pirosszínű kóláscég ezt választotta ki. Az eredeti szövegből a biztonság kedvéért kihúztak néhány komorabb sort, s ezután elindult nemzetközi turnéjára a dal. Mostanra már több kétnyelvű és…..
glassjaw 2010.06.21 10:09:28
IRODAI PATKÁNYOK Minek nevezzelek? 2010.02.04 07:32:00
Van olyan nap, hogy 10-15 különböző ember is bemutatkozik nekem, és én is bemutatkozom legalább ennyinek. Ezekben a találkozásokban egy dolog közös: kölcsönösen szarunk egymás fejére. Őt rohadtul nem érdekli, hogy én ki vagyok, és engem sem, hogy ki ő. A találkozás apropója,…..
glassjaw 2010.02.05 10:26:48
@Irodai Patkany: mióta tegnap olvastam a posztot én is elkezdtem ezzel szórakozni, és önállóan ugyanide jutottam, hogy nem elé, hanem utána kell tenni a jelzőt. A baj az, hogy kizárólag ocsmányságok jutnak eszembe, amin nem segít, hogy eddig bemutatkozott egy Eszter hosszú vörös körmökkel (Eszter aki a kezével f.szt ver), egy vékonyka Betti (aki könyörög hogy vedd ki) és egy rohadt magas Péter (a f.sza egy méter). Volt még egy Alex, az kifogott rajtam.
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
Vasárnap népszavazást tartottak arról, hogy betiltsák-e az új minaretek építését az alpesi országban. A nem hivatalos végeredmények szerint a választók 57%-a támogatta a minaretépítési tilalmat. A 26 kantonból mindössze 4 volt, ahol kisebbségbe kerültek az igenek. Eddig…..
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Ha a makrogazdasági folyamatok a tervek szerint alakulnak, két éven belül sikerülhet az államháztartás éves hiányát a megújított maastrichti kritériumokban szereplő 4 százalékos szint alá vinni – ezt Nemesbükky-Vértes Bence, a pénzügyek és az egyenlő közteherviselés…..
Ilyen, amikor egy diktatúra illedelmes lesz, és ahelyett, hogy tankokkal csinálna rendet, kiküldik az állami balettintézet tánckarát néhány leárazáson vett kockás esernyővel. A világpolitika fősodra, Peking a Tienanmen-téri lázadás huszadik évfordulója alkalmából be akarja…..
 Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy más lehet a politika. Innen üzenem nekik, hogy el lehet felejteni! Leszállhatnátok a kis idealizmusotok felhőcskéiről a földre, és észrevehetnétek végre, hogy itt nem fog változni semmi! Én legalábbis mindent meg fogok tenni ezért.Ma nem…..
Hősünk felett alkoholgőzős mámorában átlép a történelem, de eközben a nadrágszárán óvatlanul bekukkantva rémülten veszi tudomásul, hogy nincs rajta alsónadrág. Visszaájul, hogy aztán csak órákkal a "Nagy Lemondás" után eszméljen rá, hogy mennyire fáj a feje,…..