Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulendrákus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... mi a jó nekik, és nekünk is. A barnamedvék téli álmukból felébredve magabiztosan találják meg az Ázsiából származó fokhagyma Európában honos rokonát, a medvehagymát (Allium ursinum). Jól belakmároznak belőle, így turbózzák fel legyengült szervezetüket a tavasz…..
pulendrákus 2012.04.05 06:41:05
@sztroberri: Nálunk medvehagyma és medve is több van, mint MO-n. Sokkal több a medvehagymának kedvező élőhely, mint nálatok. Medvéről meg nem beszélünk, nálatok egyáltalán nincs...
Cypher blogja Szavazati Jog 2011.01.19 18:24:00
A médiatörvény körüli nagy felhajtás közepette senki nem beszél a Fidesz kormány azon tervéről, hogy szavazati jogot akarnak adni a határon túli magyaroknak. Annak idején, a kormányváltás után, mikor elfogadták a kettős állampolgárságról szóló törvényt, még azzal…..
Épp most ért véget a Híradó az RTL Klubbon. Az augusztus 20. ünnepségekről szóló tudósításban az egyik pék nagyon lelkesen nyilatkozott a Szent István napi kenyérről. Elmondta például, hogy ezt most ugyanúgy burgonáyval készíették el, mint hajdanán őseink. Ez nagyon…..
mirko vosátka A tavasz virágai 2011.05.01 15:35:00
Arra gondoltam, külön bejegyzésben rakom ki ezeket a fotókat. Múlt heti túrám virágai, a beszámolót még nem írtam meg, de majd jön az is.Kankalin:  Sok-sok kankalin: Apró nőszirom:Ínfű ? :Ez nem tudom, mi lehet: Virágzó fa az Érsek-tisztáson: Domboldal…..