Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bicskafa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész héten azon dolgoztunk, hogy a jegyzőkönyv meglegyen. Lett vagy 8 oldal, keresztbe újrafogalmaztuk többször is, nehogy a paraszt szomszéd bele tudjon kötni, pontosabban ha beperel, akkor azért védhető legyen. Végül sikerült olyanná tenni (többszöri finomítás után),…..
na miután ment a lejáccás a tv-n, letöltöttem 1-2 próba mkv-t. hát meglepődtem azon, hogy a tv simán viszi az mkv-t (akár hálózatról, akár pendrive-ról), azon meg még inkább, hogy milyen durván gyönyörű a képe.egyből beizzítottam a letöltéseket, és elkezdem vadázsni az…..
Nagyon elnéztünk valamit. Mindketten arra számítottunk, hogy egyrészt tuti vágás lesz, mivel Csenge is az volt, másrészt hogy - szintén Csengéhez hasonlóan - hamarabb lesz pottyantás, legalább a kiírás (29) előtt két héttel.Na de aztán az gyermek ráállt a szülésre nagyon,…..
előző post-ban levő grafikon zöld vonalának elindult a mesterséges feltornászása. Feri lemond, azaz megkezdődött a kampány. Be fogja bizonyítani Feri, hogy a maszop 7 év elkúrás után is meg tud nyerni egy választást. Ez egy ilyen zombiország. Nyilván sokkal illatosabb…..