Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanehogymá

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Balekok és banditák 2009.04.08 19:22:00
Ez az 1983-as film az első epizódja az un. Lucky Stars (Fuk Szing)-szériának, amely egyfajta hidat képez a 1982-es szupersiker, a Mad Mission őrült, urbánus mo lei tau-ja és a Jackie által tökélyre fejlesztett modern hongkongi akciófilmek között. A Balekok és banditák még a Mad…..
Miközben a két nagy (The Amazing Race és a Survivor) lassan a finishez közeledik, a brit Apprentice-ben beindult a szereplők közötti anyázás, az amerikai Topmodell kiesője Tyra Banks ellen kelt ki online, a brit modellválogatós műsorba bekerült egy magyar csaj is, Bret Michaels meg…..
nanehogymá 2009.04.24 23:19:21
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Korábban is említettük, hogy szinte bármilyen weboldalt meg lehet fertőzni, de ha valaki célzottan szeretne nagy kárt okozni, keresve sem találhatna jobbat a feliratok.hu lapnál egy kártékony IFRAME exploit beágyazására: főleg fiatalok látogatják, akik közül sokan még nem…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
Félrefordítások Nevekkel illeted 2009.04.21 20:11:00
Dogger érdekes kérdést vet fel:Nem tudom, volt-e már, de engem régóta idegesítő jelenség, amivel legutóbb a Gyűrűk Urában találkoztam (persze vagy ezer példát lehetne idézni, de erre jól emlékszem). Frodó próbálja meg megvédeni éppen Gollamot Samutól, amikor többek között…..
KALÓZBLOG A 10 legjobb futós film 2009.04.16 19:31:00
A hosszútávfutó magányossága kapcsán elgondolkoztam, hogy hány olyan film készült, aminek a futás központi eleme. Napokon kerszetül agyaltam, és végül az internet segítségével összeállítottam egy tízes listát, ami a legjobb futós filmeket tartalmazza. Vagyis ez így nem egészen pontos, hiszen maga a…..
nanehogymá 2009.04.17 09:02:33
A brit The Times médiarovata vett egy nagy levegőt és összegyűjtötte az 50 legjobb amerikai tévésorozatot, amit nem titkoltan brit szemmel értékelve állítottak sorrendbe. A listával, mint minden ilyen, alapvetően felesleges képződménnyel, lehet vitatkozni, de ha esetleg nem lenne…..
nanehogymá 2009.04.17 00:00:53
@Leadfoot:

1. Nem azt írtam, hogy utálom, hanem hogy ezekhez képest B-kategóriás, ezért szerintem helyesen nem került fel a listára.
2. Divat lett? tényleg? és van valami kitűző is? írd már meg, mert érdekelne!
3. Na-na, ennyire nem kéne a medve bőrére, mert a végén még itt maradsz letolt gatyával!
Mint arról már beszámoltunk a tavaly augusztusban elhunyt Kiss László utódjának kiválasztása nem csupán szakmai feladat volt. Bacsó András visszalépésa után két fő esélyes maradt: Kiss István és Heimann Zoltán. Az előbbi pályázatát többek között Gyurcsány Ferenc…..
nanehogymá 2009.04.08 15:03:26
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
nanehogymá 2009.04.01 12:47:40
Némi szünet után belecsaptunk a második furmint-körbe, s 2006-os borok kerültek a poharunkba. Komoly termelők komoly tételeit válogattuk össze, sokat vártunk tőlük. Aztán volt több olyan pillanat, amikor legszívesebben berekesztettük volna a kóstolást – elöregedett,…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..