Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazságot!

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy bajban van az ország. Ám legyünk mégis opitimisták. Mert mit is kiabált a papagáj is a macska szájában? Nem kell beszarni! (A félreértések elkerülése végett jelen esetben mi persze nem a macska vagyunk, hanem a papagáj.)Ez a gyerekkoromban hallott, s akkoriban nagyon humorosnak…..
2009. március 25.Fodor Gábor: - A három jelölt közül Surányi György elfogadható számunkra, méghozzá azért, mert a jelölteknek két fontos szempontnak kell megfelelnie. Az egyik az, hogy a bizalmat helyre kell állítania itthon és külföldön a kormányzat iránt, a politika iránt.…..
Igazságot! 2009.03.26 17:38:52
@Zoli28: Csak ehhez értesz, ordibálni meg tüntetni minden magyar rohadt jól tud, de mégsem tallunk miniszterelnöket magunknak.
Inkább maradj otthon.
Jól érzékelhető, hogy előző bejegyzésem( A változtatás kábító "mámora") milyen hatást gyakorolt a politikai elitre. Büszke vagyok rá, hogy az írásom elolvasása után levonták a megfelelő következtetéseket, és újra felelősen politizálnak. Államférfiúi…..
Vajon megéri-e demokratikus értékekre hivatkozva elpazarolni azt az emberhez méltó életmódot, azt a jólétet, amit éppen a demokráciával akarunk megvalósítani? Mikor ilyen nehéz időket élünk, el kell döntenünk, hogy mi a nemzet számára a fontosabb: az eszköz vagy maga a…..
Gondolom sokan emlékszenek még arra, amikor Deutsch Tomi tüntetett a csehszlovák demokráciáért. Most a kormány leváltása kapcsán a csehek bebizonyították, hogy ott működik a demokrácia és a korrupcióellenesség, miközben nálunk ilyen elő sem fordulhat, kultúránk teljesen…..
Igazságot! 2009.03.25 15:15:11
@Bereznay András: MI az, hogy nevében demokrácia? Ismerve az eddigi megnyilatkozásiadat, ha ez itt nem demokrácia lenne, akkor most nem kommentelgethetnél ilyen blődségeketek.
Ahol nincs demokrácia, ott nem mondanak le a miniszterelnökök, amikor úgy érzik, hogy az ország érdekeinek útjában állnak.
 Glatz Ferenc, Surányi György, Vértes András - a Hármak, Akikre A Szocialisták Rábíznák Az Ország Szekerét. A Gyurcsány politikai hibernálását szolgáló konstruktív bizalmatlansági indítvány sikeréhez nem is kell túl sok: mindössze 192 + 1 szavazat a parlamentben (aztán…..
Igazságot! 2009.03.25 14:53:15
@fialafi: Tengyonhülyebaromállat. Micsinálsz? Olvassá Alkotmányt használt vécépapír helyett!
Egyébként a nemzeti egységkormány a demokrácia melegágya. A demokrácia pedig egyenlő korrupció.
Konzervatórium Balu megmondja 2009.03.25 11:04:00
A jobboldali sajtó döntő része még a mai Fidesztől is jobbra áll. Balavány cikke önmagában reprezentálja a Fidesz hibás médiapolitikáját.   Németh Endre publicisztikája a Konzervatórium.hu-n olvasható. ..
Hasonlóan kis hazánkhoz, Oroszországban is mindenki jelöltállítási lázban ég. Csak éppen ott nem a miniszterelnökről, hanem Szocsi polgármesteréről van szó. Viszont a potenciális városatyák (és városanyák) között sokkal izgalmasabb nevek is feltűnnek, mint nálunk. Van…..
Kérdőre vont olyan dolgok miatt pl. hogy miért van nálam otthon óvszer, a „Mert jó ha van.” válasz után újabb sértődés.A kép innenKedves Szakítós blog!A következő iromány egy 6 hónapos se vele se nélküle kapcsolat története. Hosszú lesz, ezért a könnyebb…..
Még csak pár nap telt el, hogy bejelentettem a Hírt, de már most úgy érzem, hogy nem vagyok miniszterelnök. Tegnapi bejegyzésem szokatlan lehet azok számára, akik rendszeresen olvassák a blogomat. Lényegében egy gyűlöletbeszédet írtam ,amiben szinte fröcsögök az Ellenzékről.…..
 Egyre mosolyogtatóbb a Gyurcsány-Gréczy-Debreczeni Trojka érvelése. Először is, a Fidesz nem tud kormányozni: ezt onnan is lehet tudni, hogy nincs programjuk. Ezzel szemben a szoci kartell hatványozottan képes eme nemes feladatra, hiszen több programja is van (heti kettő, minimum).…..
Igazságot! 2009.03.25 11:26:44
@Unchangingness: Szerintem sem kell ennyire túldimenzionálni a népképviseleti elvet. Véglis, aki változtatni szeretne most is megteheti. Családommal együtt például be is léptünk az MSZP-be ( a lányom szdsz-es lett), mert így befolyásolni tudjuk a döntéseket.
Ezt például bárki megtehetné, ha mindenki párttag lene, az lenne a tökéletes demokrácia, nem az, hogy 4 évente gyilkoljuk egymást. A 4 évenkénti véleményütköztetés csak vesztébe kergeti az országot. Dögöljön meg, aki elmegy szavazni, ez a véleményem!
Igazságot! 2009.03.25 11:42:49
@Zoli28: Az ebrekenek nincs elég idejük arra, hogy megfelelően tájékozódjanak a politikáról. Nemzeti öngyilkosság lenne, ha egy ilyen helyzetben egy olyan tényező kezébe adnánk a döntés jogát, aki nem látja tisztán a saját érdekeit.
Szerinted az RTL klub híradóból mennyire lehet pontosan megérteni a világgazdaságban most végbemenő válságos folyamatokat?
Semennyire.
Pont.
Belső mailt idézek. Érdekes megfigyelni, hogy mennyire vakok - a problémát látják, de a valódi okot (a szcientológia vállalhatatlan természete) nem, és a "sajtó" stb. a felelős. Nyilván, ha én egy cég vagyok és kínos már a Maraton támogatása, akkor a…..