Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszta0811

273 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth Jázmin Kis beteg 2011.01.16 16:51:00
Régen írtam már ide, sok víz lefolyt azóta a Dunán, velünk is fordult egy nagyot a világ. Újra munkába álltam, ami mindannyiunknak sokat változtatott az életén. Teljesen mást csinálok, mint a Jázmin születése előtt, a munkám új és érdekes. Persze közben nem könnyű…..
Kiscsillagunk ma 2 éves! :))) Igazi kis vadmacska, akiben váltakozik az apukája nyugodt, kiegyensúlyozott természete és az anyukája tempermentuma. Utóbbi akkor jellemzi inkább, amikor nem az történik, amit ő szeretne. Persze egy ilyen régóta várt kis tündér életében viszonylag…..
Horváth Jázmin A főnök 2010.12.02 19:08:00
Csajszi mostanában bekeményített, ilyen szövegei vannak: " Kéjek pogácsát... de gyojsan!""Apa, kéjek szépen teát...azonnal!"Úgy érzem, hogy nagyon tökös kiscsávók veszik körül a csoportban... :) Tanul tőlük a pici lány, de remélem, hogy hamarosan rajtuk…..
Horváth Jázmin Dac-korszak 2010.11.21 13:50:00
Mostanában eléggé megváltozott a kicsilány viselkedése, ami valószínűleg életkori sajátosság. Az eddig könnyen kezelhető, csupamosoly csajszi elérkezett a dac-korszakához, ami eléggé megviseli a családot. Gondolom, sehol sem megy könnyen, ha a gyerek hisztizik és akaratoskodik…..
Esténként a szokásos ceremóniák között a tv csak úgy háttérzajnak megy, de tegnap a Jázmin bebizonyította, hogy azért ő figyel! Egyik reklámból ki, a másikba be, csajszi megszólal: "x faktol, x faktol! Én vagyok az x faktol!" :))))) Nos, igen, az tuti, hogy van benne…..
Horváth Jázmin Kiigazítás 2010.11.21 13:29:00
Tegnap reggel ( szombat lévén ) úgy gondoltam, sokáig fogunk lustizni, de Jázmin - mintha csak vekkerre kelne -, a hétköznapokon megszokott időben felébredt. :( Már hallottam, hogy mocorog, de mivel nem szólt ( szia anya! ), gondoltam, hogy talán visszaalszik...hát nem! Egyszer csak…..
Horváth Jázmin Anya beteg 2010.11.11 11:44:00
Ez egy olyan ritka állapot, hogy nem is igazán tudok vele mit kezdeni! Tegnapra virradóan nagyon vacakul lettem! Reggel elvittem a csajt a bölcsibe, aztán kipakoltam a szobáját, hogy amikor Apa délben felébred ( éjszakás volt ), akkor el is kezdhesse a munkát. Újra lesz festve a ház…..
Horváth Jázmin Tollas bál :) 2010.11.11 10:12:00
Széncinkék egész kis csapata vette birtokba a ház előtti kiskertet. KB 15-20 madárka ugrált, repdesett a diófákon, az orgonabokrokon és a kerítésen. Hálásan néztem, ahogyan kicsipegetik a bogarakat, pókokat a kerítés bordái közül és rögtön el is határoztam, hogy készítünk…..
Új haverja van a csajnak, mostanában Pom-Pommal barátkozik. Hogy kicsoda Pom-pom? Hogy nem ismeritek...? :) Hányszor hallgattam én is és most a kislányom ismerkedik a meséivel. A könyvből Gombóc Artúr az abszolút kedvenc és Hapci Benő, de a többit is élvezettel nézegeti. Közben…..
Horváth Jázmin Eltévesztettem!!! 2010.11.02 16:28:00
Az lehetett az oka, hogy több dologra is figyeltem egyszerre ( bár a legtöbb esetben ez nem szokott probléma lenni ), de most eltévesztettem és amikor megpuszilgattam a csajomat, ezt mondtam: " Anya kicsi szerelme!" Kaptam is rögtön a kiigazítást tőle, hogy "Neeem! Anya…..
Horváth Jázmin Régi-régi 2010.11.02 14:38:00
" Egy bácsikám, ki csősz volt, s egész évben a varjúdombi kunyhóban lakott, olyan mesét mesélt, amiélyen éppen abban a percben eszébe jutott.Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét.Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy,…..
Horváth Jázmin Finomság 2010.10.25 08:32:00
Egyik este Apa úgy megkívánta a palacsintát, hogy rövid időn belül már ott állt a tűzhely mellett és hamarosan szép nagy kupac várta, hogy megtöltsük és eltüntessük a tányérról. Isteni finom volt, dehát nem hiába ő a palacsintasütő! Én neki is sem állok, hiszen százszor…..
Horváth Jázmin Dumagép 2010.10.20 22:28:00
A szövegelés Jázmin egyik kedvenc elfoglaltsága, be nem áll a szája, mindent kommentálnia kell. Hm, nem is tudom, ezt vajon honnan örökölhette... :) Persze, ez egy klassz dolog, hiszen ennek köszönhetően nagyon fejlett a kommunikációja, hónapok óta összetett mondatokban is beszél…..
Jázmin most mindent egyedül akar csinálni, lett légyen az bármilyen apró vagy esetleg komoly feladat! :) Reggel nem engedi, hogy segítsek kimászni az ágyából - pedig jó magas -, a sámliját is maga készíti elő a konyhában, hogy azon ülve megigya a kakaóját. Ha már elég,…..
A mi drága kincseink!!! :))) Olyan jó rájuk nézni! Imádjuk őket!!! :)))..
Horváth Jázmin Lovas csajszi 2010.10.17 00:31:00
Amikor jó az idő, át szoktunk menni lovagolni a tesómhoz vagy ő jön ide. Jázmin nagyon szereti a pacikat, egyáltalán nem fél attól a hatalmas állattól és vígan elvan a hátán, úgy kell lekönyörögni onnan. Ha eszik a paci, akkor várárkot lehetne körülötte ásni, annyira nem…..
Horváth Jázmin Kicsi vattacukrom! 2010.10.17 00:18:00
Amikor kiderült, hogy kislányunk lesz, az egyik első gondolatom volt, hogy az én lányomnak egy darab rózsaszínű holmija sem lesz! Semmi habos-babos, csili-vili ruhák, laza, vagány csajunk lesz! :) De aztán szépen lassan egy-egy darab mégiscsak becsúszott a ruhatárába, egy nap pedig…..
Ma kreatívkodtunk, ezt is kell néha! :) Az alapötlet már régóta készen állt, le is rajzoltam ( vagy ötvenszer át is szerkesztettem ), a barátnőm tanácsát is meghallgattam ( és meg is fogadtam ), reggel pedig nekiálltam ... és összefirkáltam a Jázmin ablakát! :)) Ősz lévén…..
Horváth Jázmin Répa-munkások 2010.10.16 20:27:00
Végre rászántam magam és még a fagyok előtt felszedtem a sárgarépát a kertből. Nem kellett egyedül dolgoznom, Jázmin jött velem és segített pakolni. Mint egy kis szorgos hangyóca, úgy hordta fáradhatatlanul a vödörbe a répákat, közben pedig be nem állt a szája: "Jázmin…..
Hetek óta járunk már a bölcsibe és az első "rózsaszínű" időszak még mindig tart! :) A helyzet változatlanul tökéletes, Jázmin reggelente magától ébred, majd vidáman indulunk a Szilvikéhez és úgy is jövünk haza. Nem tudom elmondani/leírni, mennyire megnyugtató,…..
Éééééés sikerült!!! Az első "ottalvós" napunk volt ma és azt kívánom, hogy mind ilyen legyen! Reggel csak bekísértem a csoportba és már mennem is kellett, aztán délre visszaérnem. Mikor bemehettem ebéd után a pavilonba, a fiúk már mind elhelyezkedtek a kis vackaikon…..
Horváth Jázmin Anya nélkül 2010.09.27 22:45:00
A mai reggel egy nagy meglepetéssel indult! Miután ugyanis bevittem Jázmint a bölcsibe, - végignéztem, ahogyan megterít magának és megreggelizik -, Szilvike azt mondta, hogy most nyugodtan hazamehetek és majd csak az ebéd után menjek vissza!! Még jó, hogy váratlanul ért, mert így…..
A márciusi lézeres kezelés után pénteken újabbra mentünk a Kelen-be. Jázmin nem aggódott, semmi gondja a fehér köpenyes bácsikkal, nénikkel. Az ottaniakkal főleg nincsen, hiszen kedvesek, közvetlenek vele, nem adnak okot arra, hogy féljen tőlük. Az egész épületben semmi nem…..
Ezen a héten utoljára mentünk bölcsibe, mert a péntek megint Budapesté. Ma már a hivatalos időre érkeztünk, fél 8-ra kellett menni, hogy a reggelit együtt költsék el a gyerekek és a kinti játék előtt legyen egy kis idejük a csoportban is játszani. Noha újabban magától ébred…..
A második napunk is ugyanolyan jókedvvel telt, mint az első! Mivel még nem reggelire mentünk, egyből az udvart céloztuk meg, ahol a rengeteg motor, bicaj, mini-fűnyíró, talicska, seprű mellett a sok mászóka, csúszda és hinta órákra leköti és kreatív játékra ösztönzi a…..