Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endre2714

7 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sheldon elképzeli, mi lesz a szobájából (ha majd egyszer kiköltözik belőle)...
Hat éve áll üresen egy jókora terület a Nyugat pályaudvar mellett. Ide épült volna a kormányzati negyed, de aztán ugye nem lett belőle semmi. Ennyi idő alatt minden mozdítható értéket kiloptak belőle, épületei romosodnak pusztulnak, végleges megoldás nincs a láthatáron. Lehet,…..
endre2714 2014.01.24 12:18:05
@Fanka40: Ott a Westend garázsa.
  Illusztráció: Google Earth   A Margit körúton nagy fejlesztéseket terveznek. Jó hír, hogy nem Mammut 3 épül az egykori minisztériumi épület helyére, az viszont sokaknak nem tetszik, hogy egy műemlék* iparcsarnok is áldozatául eshet az átalakításnak. A témát…..
175 és 225 ezer dollár közötti összeget – egy halom lóvét – fog kapni Lois, Chris, Meg Griffinnek hangot adó (szinkron)színészek, azaz Alex Borstein, Seth Green és Mila Kunis még minimum két évig. Így sikerült megállapodni a 20th Century Fox Television céggel. Az új fizu már…..
endre2714 2013.11.20 12:12:48
@RSomell1927: Mindegyik Seth MacFarlane
Esztergom után Szegeden is elkészült a közbicikli-rendszer. A rendszer jellegzetessége, hogy az állam egy fillért nem adott bele, magánerőből épült, ráadásul a kölcsönzés is egyszerűbben megy, mint máshol, elég hozzá egy mobiltelefon. Kipróbáltuk a biciklit, beszéltünk a…..
endre2714 2013.10.25 12:21:14
@flamer: London.
A két főszereplő, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman zokszó nélkül rábólintana egy újabb évad berendelésére. Sőt, már ki is mondták az áment, pedig még le sem ment a harmadik évad, sőt még premierdátum sincs. Az viszont tény, hogy az eddig lenyomott (hivatalosan) hat…..
Nem tudom, hogy vagytok vele, nekem kiskoromban egyáltalán nem tetszett az Eiffel-torony. Valószínűleg a képek nem adták vissza a méretét és nem értettem, miért szentelnek egyesek ekkora figyelmet egy távvezetéktartónak, amikor tele van ilyenekkel a világ. Nos nem így gondolták…..
endre2714 2013.09.19 14:52:59
Le akartam fotózni az új BKK-s útbaigazító táblákat az Örs vezér tere aluljárójában, de nem sikerült. Valahogy mindig belógott a képbe az a roppant nagyságú "műkincsgyűjtemény", amit ezek a szimpatikus árusok tettek ki. Majdnem azt írtam, zugárusok, de hát ebben semmi…..
Sok mindent el lehet mondani Bryan Fuller producerről, csak azt nem, hogy nincs jól fejlett szépérzéke. Ha megnézzük korábbi sorozatait, például a Dead Like Me (Haláli hullák), a Wonderfalls vagy a Halottnak a csók képi világát, mindegyik kifejezetten tetszetős és ötletes, igaz,…..
Az átkos komenizmusnak voltak hátulütői, ne menjünk bele bővebben, de a háromhatvanas kenyérnek is megvolt az ára, csak nem akkor fizettük ki és nem úgy, de nem is ez a mai posztunk témája, hanem az, hogy annak idején, amikor az mtv tízéves volt, akkor a műsort joggal vagy…..
endre2714 2013.04.09 19:45:15
@Bretschneider detektív: Én is valami ilyenre gondoltam: beadott papír, ezek a vágások, panaszlevelek, mindet jogosnak találják, Áldjon Isten! az előző rendszerben az MTV-n, ezek azért eléggé feltűnőek.
Az RTL2 pár hete indította el a Gazdálkodj okosan! című válságrealityjét, amiben bajba jutott, nagyrészt hiteltörlesztéseket nyögő családokon próbálnak segíteni. Két adás megnézése után, sajnos azt kell mondani, hogy kevés sikerrel. Az alapötletért, hogy egy ilyen valódi…..
endre2714 2013.03.13 16:30:26
@shitgun: Ugyanezen gondolkodom mindig. Nemrég a vár mellett sétáltam és láttam kijönni/sétálni az öregeket a szakadt otthonkáikban - ha eladnák azokat a lakásokat, még a válság közepette is kapnának annyit, hogy boldogan, dőzsölve, utazgatva éljék le az életüket, a kertvárosban egy házban akár, vagy luxus öregek otthonában. Egyszerűen nem értem ezeket az embereket.
Nahát, ilyen is régen volt már, egy rendező elmondta a véleményét, azt a lapok megírták, mire a kenyéradó gazdái berágtak, erre finomított a mondandóján. A történet bővebben annyi, hogy a Trónok harca (eddig) két epizódját rendező David Petrarca egy ausztrál rendezvényen…..
endre2714 2013.03.01 16:14:18
Biztosan sokan ismeritek Lion Feuchtwanger egyik leghíresebb regényét, A csúnya hercegnőt. Kamaszként én is elolvastam, megmozgatta a fantáziámat a ronda nő téma, de csak most, a napokban néztem utána a történelmi hátterének, mert úgy esett, hogy megkértek, derítsem ki, ki a…..
endre2714 2013.02.28 18:12:20
A Maffiózók egykori főszereplője a brit Criminal Justice című krimi amerikai remake-jében szerepelt volna, illetve szerepelt is, de csak a pilotban, mert az HBO nem kért sorozatot a projektből. Az eredeti sorozatot Peter Moffatt még 2008-ban forgatta a BBC-nek, ezt írta át Steve Zaillian…..
Melyik volt a legelső képes ingatlanhirdetés Magyarországon? Tudomásom szerint az alábbi. A hirdetés 1865-ben jelent meg. Rettentő pénzbe kerülhetett, mert nemcsak a hirdetési felületet kellett megvásárolni, hanem a rajzolót és metszőt is külön meg kellett fizetni. Érdemes…..
Amikor a karrierje során három Oscar-díjra jelölt Frank Darabontot kihajították a The Walking Dead-ből, egyik szemünk sírt, a másik meg csillogott, mint a bagzó macskának. Egyrészt féltettük a zombis sorozatot az új főnöktől, másrészt viszont tudni lehetett, hogy Darabontnak van…..
Igazi gyökérségre lelt egyik kommentelőnk a közös szlovák-cseh Csillag születikben. Az október 7-i adásban a két műsorvezető egy szegmensben hülyéskedett valamin, de nem is ez a lényeg, hanem az, amikor az egyik szimpatikus csehszlovák gyökér megkérdezi a másiktól, hogy…..
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
Ami a kommunizmusban rossz volt, az nem feltétlenül csak a diktatúra miatt volt az. Teszem azt a természet és a környezet védelmére a fejlett nyugaton is nagy ívben tettek a háború utáni évtizedekben, de nekünk mégis a komcsik jutnak az eszünkbe, ha mondjuk Hanság…..
A Forbes rendes éves listakészítési hegemóniáját megtörni igyekvő Tv Guide utánament, mennyit keresnek az amerikai tévések, és a szokásokkal ellentétben nem egy összesített sorrenddel jöttek elő, hanem műfajokra lebontottakkal, ami sokkal érdekesebb minden rendes…..
Kivágta az erkölcsi biztosítékot az amerikai Egymillió anya (One Million Moms) nevű „családvédő” szervezetnél az NBC ősszel induló sitcomja, a The New Normal (nagyjából Az Új Átlagos). A médiaipar szemetét sajátosan szelektáló szervezet a honlapján arra szólítja fel…..
endre2714 2012.07.24 14:15:09
@Neon Fu: Neked engedély kell a távirányító használatához? Ha nem tetszik, ne nézd bmeg!
Hollywood egyik legrosszabban őrzött titka tegnap óta a múltté: Jim Parsonsról, a Big Bang Theory Sheldon Cooper nevű karakterének megformálójáról a New York Times egyik cikkében írják, hogy tíz éve él boldog párkapcsolatban barátjával, aki férfi. A cikk egy Broadway-darab…..
endre2714 2012.05.29 13:43:42
@pizsama: Nemrég újranéztem, és nekem is feltűnt, hogy a pilotban Sheldon mennyire más karakter még. Amikor Penny beköltözik, még nagyon mosolyog rá és udvarol is neki. Bár én örülök, hogy végül a jelenlegi irányba mentek el.