Regisztráció Blogot indítok
Adatok
famouskid

52 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár perce esett be a levelek közé. Forrás: das.hu thx to: Matyi A nyár közeledtével egyre többen kapnak kedvet az extrém sportokhoz, mégis sokan nem tudják, hogy a felelősség és a veszélyviselés kire hárul,…..
famouskid 2010.05.31 18:26:14
@hotmaat: Mi az a "doboz" a falon?
Itt ez az újabb gyöngyszem a marketing célra fejlesztett online játékok tengerében. Bizonyos Leo Houlding-al készült The Asgrad Project c. film, ami már önmagában is érdekes lehetne..., de amíg megveszitek dvd-n, játszatok a munkahelyi holt időt kitöltő flash játékkal a Berghaus…..
Itt a jó idő, a napsütés, úgyhogy jöjjön ez a videó, hogy tovább fokozza a jókedvet Climbing, Natalija Gros - Le Tango Vertical from Film IT on Vimeo. Azon kevés hölgyeknek egyike aki 8C-t mászik (az egyik út, lehet ismerős lesz, Strelovod, Misja Peč). Nem csak nehézségi…..
Bécsben újabb lehetőség nyílt a szabadtéri falmászásra. A sport népszerűsítése, köztéren kihelyezett tanfolyamokkal jó ötletnek tűnik, és a boulder képen látható burkolóanyagot jó lenne minél több épületen viszontlátni itthon :) Lehet ezt komolyabban is csinálni,…..
Egy kis inspiráció a múltból. A fent nevezett rendezvénysorozat (2001-2003) videóanyaga felkerült a netre. Hála Mike Call-nak, aki Battle Footage néven, 4 részben dolgozta fel a témát. Hálelúja! Battle Footage- Part One from Mike Call on Vimeo. Battle Footage - Part Two from…..
Kovács Tamás és Urbanics Áron hazaautazások előtt, sikeresen megmászták a Fritz Royt.http://index.hu/kultur/eletmod/2010/03/27/a_magyarok_megis_megmasztak_a_fitz_royt/..
Ueli Steck mondhatni gyorsasági mászta az Eigert, a Grandes Jorasses-t és a Matterhorn-t. Mindezt kb. 8 óra alatt. Engem leginkább Dan Osman őrületére emlékeztet. Köszönet Izer Bálintnak a videóért! ..
Zia felhő & Boulder Heti bulvár 2010.01.25 18:19:00
Egy kedves női olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi videóra amiből kiderült, hogy újabb celeb vallotta be magáról, hogy ő is mászik. * Képünk illusztráció A "radiátorra mászás" után egyenes volt az út a falra, ami "mi másra lenne jó, minthogy…..
Kis szünet után újra jelentkezünk interjú sorozatunkal. Ez alkalommal a szemtelenül fiatal, és csinos Király Norcit kérdeztem több mint 10 éves mászó múltjáról, és jövőbeli terveiről. Mikor és hogyan kezdtél el mászni? Még elsős koromban, Törpe invitálására mentem el…..
famouskid 2010.01.25 09:13:32
@Eyeless: akkor itt a lehetőség, hogy kérdezzetek tőle kommentben!
Na most már itt az ideje, hogy megmutassuk azoknak a videót, akik esetleg lemaradtak. Köszönjük mindenkinek, aki felhívta rá a figyelmet! ..
famouskid 2010.01.21 19:45:08
Lezárult történelmünk első nyereményjátéka.A helyes megfejtést beküldők közül ma kisorsoltuk a nyertest: Kerényi Barnát, akinek ezúton is mégegyszer gratulálunk! Köszönjük nektek a játékban való részvételt, az Ujjerőnek a nyeremény felajánlását, illetve a rengeteg…..
Zia felhő & Boulder Mejcup '09 2009.12.18 12:00:00
Felkerült végre egy videó az idei Mejcup-ról: Mejcup 09 from Edo Homola on Vimeo. Javítsatok ki ha tévedek (mert nem voltam képes végignézni), de a hazai titánok közül nekem egyet sem sikerült felfedeznem benne. Ondra fölényesen nyerte a versenyt, ahogy a pontokból kivehető. A…..
Zia felhő & Boulder Nanga Parbat 2009.12.15 06:00:00
Megjelent a már említett film trailer-e. Január 14.-től a mozikban (Németországban), addig még behozhatjátok a Messner könyvet, ha nem volt meg. További videók a film készítéséről a hivatalos oldalon! Na, és az elmaradhatatlan Magnézia karácsonyi nyereményjáték 4.…..
Youtube-on találam ezt a vasárnapi humor videót. A szerző összeszedte a legjobb jeleneteket a Vertical limit c. filmből (amit már anno 2000-ben végigmulathattunk), és feliratozva összeállított belőle egy oktató kisfilmet.   Magnézia karácsonyi nyereményjáték 3.…..
Magnézia Mikulás meglepetése lelkes Olvasóinak: Válaszolj a következő 2 héten keresztül mind a 6 kvíz kérdésünkre helyesen, és nyerd meg az Ujjerő boulder terem 1 hónapos bérletét a karácsonyfa alá! Sorsolás időpontja: december 22. (Ha lemaradtál valamelyik kérdésről,…..
Elérhető az Indavideón a Patagónia tornyai. Egyelőre nem láttam, de itt egy részlet az indexes ajánlóból A monumentális sziklatűktől szürreális vidékre szervezett expedíciót a magyar sziklamászás két nagy öregje, Babcsán Gábor és Nádasdi Oszkár 2003-ban. A Kovács…..
Ma van a nehézségi világkupa utolsó fordulója Szlovéniában. Az eddigi eredményeket itt olvashatjátok, és ma délután 5 órától élőben nézhetitek a döntőt ezen az oldalon. Eddig Ondra mászott minden fordulóban toppot, de én azért Patxi-nak szurkolok (amióta láttam a…..
Történt, hogy kaptam kölcsön egy halom könyvet. Köztük a már rég óta áhított fehér pókot. Mivel az Eiger már egy ideje foglalkoztat, így a felkavaró kezdés után begyűrtem a témakör fellelhető további darabjait is. Heinrich Harrer: A fehér Pók Ezzel a könyvvel kezdtem az…..
famouskid 2009.11.07 20:28:57
@izerb: javítottam az elírást, köszi Bálint!
famouskid 2009.11.10 10:33:36
@Mnt: Köszi Mnt! Be is linkelem a 73 perces film első részét: www.youtube.com/watch?v=_gmggsP4Sow
Brno-ban halmozzák az eseményeket. Mindjárt itt a Mejcup, október utolsó napján megvolt nekik az országos boulder bajnokság, az előző hétvégén pedig a világkupa utolsó előtti fordulóját rendezhették a sport expo keretein belül. Felhúztak egy 16x16m-es falat a kiállítás egyik…..
December 5.-én lehet menni arcolni az Everestbe.  Ugyanis egyedi hangulatú versennyel próbálják megdobni az idei év végét. - 2 Csoport - Maximum 60 induló - 40 kunsz - 3 óra a kunsztok teljesítésére. - Pályabíró nincs- Becsületből beírás van Persze mi ott leszünk, én…..
Daniel Woods a héten belevágott a blogolás rejtelmeibe. Épp Európában lóg, lázas, szomorkodik a szar idő miatt (hát ugye, aki Texas-ban szocializálódik...) így egyelőre ugrik neki Zillertal, helyette snowboardozást tervez a következő hetekre. Ha megunnátok a betűket,…..
Zia felhő & Boulder Ilyen is van 2009.11.06 09:00:00
Nekünk is eszünkbe jutott már, hogy kellene ilyen hét problémája videót csinálni, de még nem vagyunk biztosak a hasznosságában. Az egyik boston-i boulder teremben viszont megcsinálták. Kicsit összeszedhetnék magukat ott a srácok, mert ha ez a hét problémája, akkor ideje lenne…..
Egy olyan helyen, ahol a sziklamászásra is nagyszerűek a feltételek, egyre csak nyílnak a jobbnál-jobb mászótermek. Mint például a Movement Climbing + Fitness. Éppen olvastam egy régi Matulás cikket, ami Magyarország egyhelyben járásáról szól. A budapesti…..
Itt vannak a férfi selejtezős képek, ahogy tegnap ígértem. A válogatásban 34 db a flickr galérián pedig 170 Db kép. Remélem mindenki megtalálja magát, és egyből feltölti az iwiw profillapjára. Kommentben iwiw profil linkeléséért piros pont jár. A Tovább után elsőként a…..
famouskid 2009.11.04 11:37:09