Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollteso

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
Trollteso 2011.01.21 23:40:02
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Csatlakozás   Kedves MHT! A helyzet, amiről kérdezni szeretnék nem vet fel jogi aggályokat, elsősorban lelki természetű. Tudom, hogy egy vérbeli hr-snek az ilyen jellegű problémákra is megoldást kell kínálnia, de nem tudom, hogy a ti stábotokban van-e olyan aki a munkajogi…..
A videón látható macska Surprised kitty (meglepett kiscica) néven az internet legújabb sztárja, akinek a gazdája vakarja a hasát, ő pedig válaszként széttárja minden lehetséges végtagját.Ha érti valaki, hogy miért csinál ÚGY a cica, akkor ossza meg velünk a kommentek között.…..
Házasok vagyunk, gyerek nincs. Nagyon szeretem a férjemet, ő is engem. Rendes egzisztenciánk van, új vállalkozásunk már tervben , több közös üzletünk fut így is, érzelmileg is minden tökéletes. Kívánni sem lehet nála jobb, megértőbb társat. Szexualitás terén vannak…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
az alábbi felvétel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire kivetkőznek a drogosok magukból, ha potya cuccot találnak. kábé egy tucat rendőr veti rá magát szerencsétlen elítélt megmaradt cuccára. aki lemarad, az kimarad. ..
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
Trollteso 2009.07.24 14:40:21
@kicsitomi: Kérlek a gazdit bántsd ne a macskát. elméletileg a gazdinak vana több esze. amugy is jobb vagy ennél. És a gazdi torkán told le a macskaszart. Hidd el ha nálam lenne ilyen elnézést kérnék és feltakaritanám. és megkérném hog ysegitsen valami megoldát találni. végülis közel élünk egymáshoz nem ?

Amugymeg boromir ott a 10 pont.
Sajnos az alábbi estre a Zugügyvédnek sincs jó válasza, viszont tud olyan kollégáról, aki számos ilyen ügyletben részt vett, és ennek ellenére még mindig praktizál.Tisztelt Zugügyvéd!Tegnap találkoztam a Margit szigeten egy hajléktalan bácsival. Feltűnt, hogy milyen ápolt,…..