Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaboca36

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
 egyelőre csak egy helyen, az androidportal.hu-n láttam kihírezve, amúgy teljes hallgatás van róla, pedig szerintem egy nagyon jó kis dolog történt budapesttel: elérhetővé vált a google maps forgalomfigyelő szolgáltatása. a maps.google.com-on sima maps nézetben…..
Az amerikaiak csütörtökön beperelték az olaszokat egy detroiti bíróságon, mert az F-150 az ő levédett típusnevük. A Ferrari gyorsan engedett, órákon belül közölte, idei F1-autójának az F150 csak lerövidített neve volt, az igazi F150th Italia, és a továbbiakban mindenhol így…..
Burzsuj Így vásároltatok ti 2010.12.25 16:25:00
Feltéve persze, ha burzsujok vagytok. A The Boston Consulting Group (BCG) egy nagyon érdekes kutatást tett közzé, amiben öt különböző fajtába osztja a luxusmárkák vevőit 2010-es költekezési szokásaik szerint. A BCG az Egyesült Államokat, Japánt, Európát, illetve India…..
 Magyarországon állítólag nagy a verseny a mobilszolgáltatók között, ennek ellenére szignifikánsan nem csökkentek a díjak az elmúlt években. Hacsak nem vagyunk flottatagok, időnként úgy érezhetjük, irracionálisan sokat kell fizetnünk a hívásokért és az…..
kaboca36 2010.12.18 12:20:26
@Tapogatott Kukorica: erröl beszélek én is, most teljesen mindegy ki hogy használja a telóját.

havi 1000-ért én max 3x vehettem fel a telefont.
10 font=100 perc,100 sms,125mb. még ha nagyon csöves vagy akkor is kevessebb mint 2 oraimunkabér.

joval a magyar ár alatt van.

én 2 éve nem töltöttem fel a telom, aki akar felhiv.
Bátor tehenészfiú módjára bevallom, hogy engem nem érdekel, honnan jön a tej, ha finom. Orsit érdekli, ezért a magyart keresi, így jött rá, hogy egyik kedvence, a Sissy disszidált németbe. Agy- és tejelszívás alant.Mindig magyar tejet vásárolok, így próbáltam tenni két héttel…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
"Mióta gyerekeim vannak, minden országot abból a szemszögből nézek, hogy mennyire gyerekbarát. Magyarország jeles!" – mondta a Vasárnapi Híreknek Angelina Jolie, aki ezek szerint még azokról az ízig-vérig balkáni eseményekről is nagyvonalúan megfeledkezett, hogy az…..
granturizmó! New York, szeretlek 2010.11.20 16:30:00
 Ritkán teszek nyilvánosan szerelmi vallomást, de ezúttal kivételes állapotba kerültem egy filmtől, így nem titkolhatom tovább az érzelmeimet.   A film címe azonos a poszt címével, amennyire tudom, Magyarországon sajnos sose forgalmazták, pedig moziban is megnézném. Tele…..
Fucsa című topicra bukkantam néhány hete az egyik thai fórumban. Top 8 - a legszebb thai férfiak. Ez a cím azért még nem hozott volna lázba, de ajánlóval kaptam a linket, így rákattintottam. (Itt a link, tanulságosak a thai kommentek is alatta.) A rutinosabb Bangkok Charlie…..
Japánban már októberben bemutatták, a napokban érte el Brazíliát, 2011-ben kerül Európába. "A legfontosabb kérdés, hogy a film élethű és méltó-e az emberhez. Igen, az" - fejezte ki véleményét sajátos stílusában Ron Dennis, aki a McLarennél hat évig volt Senna…..
Ilyet még soha, sehol, komolyan mondom. Ha valaki elmondaná, hogy mi az isten haragja történik ebben a filmben, és főképp miért, nagyon hálás lennék érte. ..
B+ blog Ébresztő Magyarország! 2010.10.25 12:07:00
Szép napokat él az ország: a svájci frank mindjárt 200 alatt, nagy ívű kormányzati tervek és akciók, miközben természetesen mit csinál a magyar véleményvezér: panaszkodik és károg: úristen, mi lesz akkor ha ránk  hárítják a nagy multik az Orbán-féle…..
Autófília Hardcore 2010.10.19 09:25:00
Átmenet nélkül jött el a pillanat, a szüzességem késői elvesztése után úgy érzem korai volt még a hardcore sex! Váratlan volt, izzasztó és minden finomságot mellőzve keményen durva. Az akció után fogtam fel mi történt, a kéj is csak másnap ért utol, akkor viszont nagyon.…..
kaboca36 2010.10.20 23:36:07
Imádom én is. Szerencsére sokat láthattam Kaliforniában.

Ott még lehet venni elérhetö áron 356-ost. A 911 -es pedig kifejezetten olcso és rengeteg van belole.

sfbay.craigslist.org/pen/ctd/2009694211.html

20 ezerért már tip top 356-osok vannak, de kilehet fogni 10 rugo alatt is.

sfbay.craigslist.org/sfc/ctd/2009779428.html

Persze az eredeti állapotu vagy restaurált az már 100 ezer körül mozog.
Az ugye meg már egy Lambo ára
Nem azért teszem ki ezt a backdoor üzenetet, mert olyan fergetegesen vicces lenne, bár a befejezése hangulatos. Hanem mert a környékbeli lakók közül hátha nem látta valaki. Szóval közszolgálati jelleggel kérjük, mindenki szorítsa magához a táskáját, és fusson, ahogy a lába…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Van néhány szó az angolban, melyek kiejtéséből az idők során elveszett a /t/ hang, de írásban a mai napig megjelenik bennük. Néhány évszázaddal ezelőttig általános volt a /t/ ejtése a címben…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..