Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkellblog

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Felhasználók,ahogy azt korábban már jeleztük, az Indamail-en tapasztalt, szokásosnál hosszabb válaszidők, és az átmenetileg nem elérhető postafiókok problémáját a szerverek stabilabb környezetbe történő költöztetésével orvosoljuk.A költözésre ma este 22:00-tól…..
nemkellblog 2009.09.21 16:55:48
@Skar: Úgy az ördögbe használok indamailt, hogy lepasszoltak hozzájuk. Én még annak idején a Freestarttal kötöttem szerződést internetre, amivel járt egy startadsl-es e-mail cím (ami nem volt egyenlő az akkoriban ingyenes @freestart.hu e-mail címekkel). A Freestartból Euroweb lett, azt bekebelezte az Invitel, és végül itt kötöttem ki. Az eredeti szerződésemben szó nem volt ingyenes e-mail szolgáltatásról, de arról sem, hogy reklámokat vagyok köteles fogadni. Mindezek csak akkor kerültek képbe, amikor az Invitel úgy döntött, hogy a freestart- és startadsl-címeket átteszi az ingyenes indamailhez.

Egyébként teljesen jogos a kérdésed, és tudom is, hogy mit fogok tenni.
Csak tudod, az elmúlt 6 évben az összes ügyfelem a startadsl-es címemen talált meg, és nem is volt megoldhatatlan gond vagy rejtélyesen az éterben eltűnő e-mailek, amíg az egész az Indamailhez nem került... Igazad van, már az első rossz jelre mozdulnom kellett volna, de én általában adok az embereknek még egy esélyt...

Mellesleg még mindig nem érkezik meg semmilyen e-mailem!!! Ha esetleg a T. Szapportos úriember nem tudja megnézni a blog-adataim alapján, az e-mail címem: andrea[kukac]startadsl.hu (de imádom ország-világnak kikürtölni! NEM!), de mindenhol az alias-címemet használom: linguaexpress[kukac]startadsl.hu.
Tisztelt Támogatási Szakértő Szakember Úr, volna olyan kedves megnézni, hogy mi lehet az oka annak, hogy még a saját magamnak privát e-mail címről küldött próba e-maileket sem kapom meg, immár NEGYEDIK NAPJA??? Nemrég takarítottam a postafiókomban, de mégsem érkezik meg még annyi e-mail sem, hogy "próba". És nemcsak Outlook Express-re nem kapom meg a leveleimet, de még ide, a web-es fiókba sem! Tehát nem az Outlook-os beállításaimmal van a gond. Mielőtt még megkérdezné valaki: nem, a Spam mappába sem érkezik meg.

Rendkívül hálás lennék, ha sikerülne megoldást találni. Köszönöm előre is.