Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikicsoki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kreatív kukás? Miből öltözik az ÖKOnő? Hegedűs Ágnes Léna divattervezőt Németh Ványi Klári mutatja be. A nő és a cifrálkodás elválaszthatatlanok. Nincs ebben semmi kivetnivaló. A 17. század mord kálvinista nagyasszonyai is elég helyre menyecskék voltak,…..
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
csikicsoki 2010.05.26 09:41:46
sziasztok! mint jelenlegi közszolga, engedjétek meg, hogy a saját szempontomból, szempontunkból szóljak hozzá a kérdéshez. előre bocsájtom, hogy nem vagyok vezető beosztású, egyszerű mezítlábasként kell -immár sokadjára- megélnem a kormányváltást/rendszerváltás.
szóval, a ktv tervezett módosítása nagyfokú aljasság mindazon közszolgákkal szemben, akik már évek óta tisztességesen, a napi 8 óra után vatikáni valutáért dolgoznak (hetent etöbb alkaommal este 8-ig, 10-ig), mert ugye írásba nem adják a túlórát, de a munka legyen kész, és az sem érdekes, hogy az utóbbi 5-6 évben történt drasztikus leépítések miatt az adott területre, feladatra jóval kevesebben vagyunk, mint kellene (ezt kifogásta az ász is, és a belső ellenőrzés is).
igaza van annak, aki a közszolgák között csak netező, seggét vakaró júzereket is lát. igen, vannak ilyenek, ezt én is látom a saját kollégáim között. de a többség még mindig a szakmájának élő, a megszüntetésre váró tárcához lojális szakemberekből áll, akik sokszor több kormányt kiszolgálva dolgoztak. és éppen ezért aljas a törvénytervezet, mert a takarékosságra appellálva, családokat fog tönkre tenni, életeket fog derékba törni. ki a franc hiszi el, hogy a közszférából elküldésre kerülőket a versenyszektor hipp-hopp fel fogja szívni?!? ezzel az intézkedéssel -márpedig a tendencia nem azt mutatja, hogy a leépítés átgondolt lesz- ténylegesen csak a munkanélküliek számát fogják növelni, akiknek -jelen állás szerint- 3 hónapig valamilyen ellátást kell biztosítani.
tudjátok mi itt a lényeg? a takarékosság mögé bújva a korábbi kormányokat kiszolgálók kiebrudalásáról van szó, mert nem bíznak meg bennünk, és most is majd az fog bekövetkezni, mint a szoci kormány alatt többször is, hogy a megüresedett helyekre a sleppet, csókosokat, fiatalokat, akiket még ideológiailag lehet befolyásolni, fognak beültetni, és tök mindegy, hogy az újak értenek-e majd a feladathoz: az már nem lényeg, fő elv a bizalmi kör kiépítése. van róla fogalmatok, hogy hány folyamatban lévő ügy fog megakadni, akár hónapokra is a váltás miatt? akkor vajon kiket fogtok szídni, hogy nem megy az ügyintézés, ember nincs, aki válaszolna, vagy éppen indítaná az utalást...?
szóval, üzenem mindazoknak, akik dörzsölik a tenyerüket, hogy a közszolgák meg lesznek ritkítva, hogy a szép frázisok csak álcák, a második körben ők is szívni fognak...
Onlinemarketing blog Félcédulák 2010.03.11 22:10:00
Alig egy hónap múlva választás. Alig egy hétig lehet még leadni az ajánlószelvényeket, ami nélkül nem indulhatnak a jelöltek, nem állíthatnak a pártok listát. A nagyoknak ez nem gond, de a kicsik számára ez erős kihívás. A két legnagyobb kicsi, az MDF és az LMP számára…..
"Ő itt Mi Lilly kutyánk! 2010.02.21.-én lesz 4 hónapos. Nagyon ravasz és egyben okos kis csivava. Imádjuk, mert mióta megérkezett hozzánk azóta a csúnya tél is jobban tetszik" - írta nekünk Era. ..
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
Tegnap hallottam, hogy Bolíviában Evo Morales elnök a napokban fogadtatta el az új Alkotmányt. A friss alaptörvény a szolidaritás, az emberiesség és az egyenlő teherviselés alapelvein nyugszik, amire már csak a fekvése miatt is sanyarú sorsú országnak igencsak nagy szüksége van -…..
csikicsoki 2009.03.24 09:14:15