Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idevman

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jochen Rindt sisakja Kopott sisakok hegyekben. Nem érdekes? És ha azt mondom, hogy Jochen Rindt, Graham Hill, Ayrton Senna, Emerson Fittipaldi bukója, az már jobb? Sajátos kiállítással készült a Lotus az utóbbi évtizedek saját szempontjukból legnagyobb eseményére, de a…..
Appleblog Kétéves az Appleblog 2010.01.22 19:35:00
Fényeket lekapcsolni, spotlámpát a színpadra irányítani, függönyt elhúzni! A zenekar kezdjen bele Richard Strauss - Imígyen szóla Zarathustra című művébe, majd a háttérből csapjanak elő a lángnyelvek, a következő feliratot formázva: Ez a nap is eljött, őszintén szólva a…..
Új év, új szokások, és most nem arra gondolok, hogy Ádámmal ezentúl színes parókában próbálunk további olvasókat toborozni, hanem hogy bewebkettesedett az Appleblog. Mit jelent ez? Három dolgot: egyrészt egy ideje van már saját közösségi oldalunk az Indán, de ami a lényegi…..
Komolyan mondom, ha ez így folytatódik, néhány hét múlva tényleg kénytelenek lesznek bemutatni a tabletet, különben lincselés lesz. Már nagyjából lehet sejteni a nevet, említéseket hallottunk egy újfajta beviteli módról, most pedig már azt találgatják, hogy mennyit is fog…..
Miután a Fortune megválasztotta Steve Jobsot az évtized vezetőjének, az AdWeek Best of the 2000s versenyében is tekintélyes mennyiségű díjat zsebelt be a cupertinói vállalat.Először is az Apple lett az évtized brandje, Steve Jobs pedig az évtized stratégája. Az évtized terméke az…..
Megérkeztek az első szállítmányok a Core i7-es, 27 colos iMacekből, de a csomag kibontása után többen elégedetlenségüknek adtak hangot. Egyeseknek a kijelző bal alsó sarka volt repedt, másoknak el sem indult a gépállat."Féltem, hogy majd vibrálni fog a kép vagy hasonlók, de…..
  Eredetileg más címet terveztem, de győzött bennem a jó. Mindenesetre Clarksonról van szó, pontosabban az ő véleményéről. Vélemények az azonos című írásunkról...
Appleblog Én want to go to Amerika 2009.10.22 12:19:00
Megjöttek az új Macek, "minden van!", ahogy a GTA megyarítása anno kijelentette, de hát mi azért csak szívjuk a fogunkat, amikor az európai árakat nézzük hozzá az amerikaiakhoz. Még akkor is, ha tisztában vagyunk vele, hogy a kinti árak nem tartalmazzák a forgalmi adót, az…..
Appleblog Kezemben a Snow Leo 2009.08.28 14:02:00
Na gyerekek, óriási napra virradtunk, egyrészt, mert ma utoljára kell az újpesti, másfél méteres belmagasságú pokolból dolgoznom, ugyanis költözik az Index, másrészt meg mert végre telepíthetem a Snow Leopardot. Az alábbi fotón ennek a két remek hírnek a közös halmazát…..
Az Apple frissítette a Boot Campet, a Windows futtatását Macintoshon lehetővé tévő programot. Így aztán a 2008 vége óta megjelent MacBook Airek és alumíniumházas MacBookok tulajdonosai örülhetnek: mostantól igazán ki lehet használni a többujjas gesztusfelismerésben rejlő…..
A Macworld letesztelte az Apple laptoparzenálját, és meglepő (valójában nem is annyira) eredményre jutott. Az egy hete frissített fehér, műanyag Macbook, amit egy akció keretében az Egyesült Államokban 925 dollárért már házhoz visznek, jobb eredményeket produkált, mint az 1300…..
Egy korábbi cikkemben említettem az Apple párnákat, megszületett a demó példány! :) Amúgy csodálkoztam hogy senki nem jelentkezett, de ahogy gondoljátok! Én imádom! Akkora jó :) Így néz ki eredetiben, ennek a példánynak az…..
idevman 2009.03.24 08:16:08
@reden87: ok, koszonom