Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DINNYE

15 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kb. 3 évvel ezelőtt (elsőéves voltam az egyetemen) elkezdtem gyűjteni a szakdolgozatkötők elérhetőségeit és árait… Minden cetlin kivétel nélkül rajta volt, hogy „1 órás szakdolgozatkötés”! vagy „szakdolgozatkötés azonnal!” vagy „állandó…..
"Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak…..
:)Ugye írtam Péterről, aki kicsit zakkant. Néha idegesítő. Gyakran. De szeretem. Nagyon.Pár hete volt egy nagy, hajnalig tartó erkélyes beszélgetésünk, amikor megkérdeztem tőle:"Mit gondolsz rólam?" Tudjátok mit felelt?Ezt:"Kicsit zakkant vagy. Néha idegesítő.…..
A pasival pár hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Talán az is szerepet játszott ebben, amit most leírok. Iszonyú türelmes vagyok, és amolyan pasik-álma-egyáltalán-nem-féltékeny-leányzó, de mindennek van határa... A pasim nem volt egyszerű eset. Rengeteg nő veszi körül, néha…..
Megszállott vagyok… Mindenben, de ha sminkről van szó, akkor különösen. Sok nő azt hiszi, hogy ha kisminkeli magát attól jobb nő lesz. A férfiak viszont utálják a nagy színesre festett szemeket, a bazi nagy műszempillákat, a pirosítót. Sok nő egy tonna festéket magára…..
Feleség, menyasszony, barátnő? Nincs. Akkor ok. Mert ugye nem szeretek harmadik lenni. A kép innen Hahó! Megint rövid leszek... :)   Anglia, kisváros, pub, pultosként dolgozok (én 22). Pasival találkozás (ő 29). Pasi udvarol. Napokig. Hetekig. Nem nagyon mozgat, persze…..
DINNYE 2009.05.07 16:12:33
@Lord Eatalott: Ó, eszembe jutott valami, mi lehetett még a vakszerelmen kívül, amitől nem vettem észre ezt a "haza" dolgot! Én kb. egy utcára laktam a kocsmától, és munka után sokszor mentünk hozzám... Talán ez lehetett még, ami miatt ennyire nem tűnt fel...
DINNYE 2009.05.07 16:13:15
Ma reggel ágyba kaptam a reggelit. A lakótársamtól. Hím a lelkem. Ki az, aki a lakótársának ágyba viszi a reggelit?! Csak figyelmes? Hát én figyelmes vagyok, és veszek neki paradicsomot, mert tudom, hogy szereti. DE nem viszek neki „ágybareggelit”! Örök kérdés, hogy…..
Polihisztor a főnököm. Polihisztor a barátom. Polihisztor az, akin - akár tetszik, akár nem - agyalok sokat. Világmegváltó. Sokat tapasztalt. Magabiztos. Néha idegesítő. Gyakran. De szeretem. Nagyon-nagyon-nagyon szeretem...  Polihisztor az, aki úgy tud kritizálni, hogy nem…..
Dinnye szappanopera-élete Péter 2009.04.16 23:44:00
Péter a lakótársam. Fiú. 28 éves. Kicsit zakkant. Néha idegesítő. Gyakran. De szeretem. Nagyon. Róla neveztem el az egyik hörcsögömet. :) Péterrel szerintem elég furcsa a kapcsolatunk. Barátok vagyunk és együtt élünk. Nincs köztünk semmi. Nem is volt. Szóval amolyan fiú-lány…..
Dinnye szappanopera-élete Dinnye 2009.04.16 23:30:00
Dinnye én volnék. Leányzó, 24 éves. Kicsit zakkant. Néha idegesítő. Vagy inkább gyakran. De kedves - és nem manipulatív. Ha azt mondják, akkor sem. Átlagos egyetemista-munkás életet élek. Pasikkal teletűzdelve. Sűrűn. Hosszabb-rövidebb kapcsolatok, vizsgák, barátok,…..
Hülye pasik, én ezt nem értem... 16-tól 40-ig a legkülönbözőbb pasikkal sikerült összekavarodnom, ittasan, józanul, szerelemből, kíváncsiságból… Volt például Máté, az idegbeteg. Vagy Kenny a 8hónapos terhes feleséges, Gyuri a kétgyerekes családapa, Dave a drogdíler,…..
 Elkövettem azt a hibát, hogy úgy döntöttem, rendet rakok a táskámban... Áááááá! A női táskában minden van. (Az enyémben is...) Teo azt mondta, hogy még halott német katona is. :) A női táska feneketlen. (Az enyém is...) Bármilyen méretű női táska képes elnyelni…..
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
DINNYE 2009.04.01 14:44:07
@codeine / Bear eats Ninja:
Imádom Füzesabonyt. Hm... a vasútállomást különösen. :) (Majdnem szebb, mint a tatabányai...:)) Amúgy miért? :D
DINNYE 2009.04.01 14:46:14
@codeine / Bear eats Ninja:

Áhááááá! Wow! Ma is érdemes volt felkelni... :D
Dinnye szappanopera-élete Lélek 2009.03.31 22:35:00
Metro. Busz. HÉV. Soha nem érek haza… Telefon. Csörög. Mindhárom. Mindig. Megőrjít. Utálom. Ki kéne dobni. Suli. Szakdolgozat. Írni kéne. Nem megy. Kéne. De nagyon. Legyen már vége. Rossz. De jobb lesz. Mindig jobb. Ugye?! Vágy. Süti. Csoki. Süticsoki. Kène. De nincs. Vàgy.…..
:) Katt...Nagyoooon szeretleeek tégeeed! Szeretleeeeek! Szeretleeeek! Szeretleeeek!..
Dinnye szappanopera-élete Erdő 2009.03.30 00:09:00
Kisebb fajta erdő van a fejemben. Azt hiszem, lassan rendet kellene tennem… Modern nőnek nagyon nehéz lenni...Munka, suli, barátok, pasik, háztartás és nem ártana néha leülni a tükör elé, és elbeszélgetni kicsit mélyebben önmagammal. Ez a nagy probléma.…..
Hát idáig fajultak a dolgok: nekiálltam blogot írni. Nem hittem volna, hogy eljön ez a pillanat is... Bár az életem tele van amolyan szappanopera-epizódokkal, amelyekről ugyanígy nem gondoltam volna, hogy valaha megtörténnek - például, hogy beleszeretek egy nős-gyerekes pasiba. Vagy…..
És költővel sem.A kép innenHahó Szakítósok!Rövid leszek. :)Munkahely. Pasival találkozás, egy hullámhossz, beszélgetés orrba-szájba hónapokig. Aztán pasi szerelmet vall, én sokkolódok (miért is?!), nemet mondok. Közli, hogy nem érdekli, ő szerelmes belém és kész, udvarolni…..
DINNYE 2009.03.24 21:06:47
Összefoglaló következik a hozzászólásokból (mashbp-nek külön köszönet jár érte :) ):

Kivel NEM kezdünk: :)

- egyéb tejipari melléktermékkel
- adószakértővel, kamarakórus taggal
- autodidakta polihisztorral
- solymásszal, zoológussal, botanikussal, ipari alpinistával
- tűzszerésszel, informatikussal
- vadásszal, horgásszal, autószerelő-versenyző-buzival, hegymászóval
- külföldre ingázóval
- élsportolóval
- kínai üzletemberrel, török üzletemberrel, kínai tömegcucc boltossal
- más országba vágyóval, lokálpatriótával
- tálib merénylővel, szcientológus filmsztárral, alkoholista politológussal, iwiw-en 400-nál több ismerőssel rendelkezővel
- légiforgalomirányítóval, amatőr filmessel, Ibrahim Sergejevvel, lágytojást túlfőző nyugdíjas statisztikussal, magát Al Pacino-nak képzelő tinédzserrel, békát Zsoltinak nevező hip-hop repperrekkel, Balatonvilágoson sztracsatellát romlottan adó velociraptorfejű Bagamérivel
- összeviszza kurógatóval, youtubot linkelgetőssel
- állandóan morgó dekadens nihilistával
- BTK-ssal, pékkel, Internal Server Errorozóssal
- svájcival, szociológussal, gólyalábassal, karosszérialakatossal, jogásszal, villanyszerelővel
- békejelben álldogáló pacifistával, 50-es acélbetétes kisnagymagyar harcossal, hitgyülin prédikáló beszédhibás egománnal, ballonkabátos hobbikertésszel (a városligetben kilenc után), fekete golfozóval, fehér repperrel, fehér feketével
- BKV ellenőrrel
- nagy bajszú gazdasági szakemberrel, Pinokkió miniszterelnökkel, NapóleonMussolini keverék pártvezérrel
- focistával
- metróépíttetővel, gyógypedagógussal, unalmas blogban semmitmondó kommentelővel
- NŐVEL