Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unchangingness

12 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abbahagyom, elköltözöm, nincs tovább maradásom ebben az országban. Úgy tűnik mégis más lesz a politika, és én azt nem fogom kibírni.....
A nagy parlamenti pártok hogy úgy mondjam, szobatiszták, szalonképesek, és tisztességesek. Azért tart Budapest ott, ahol, mert a tisztességes fővárosi képviselők munkára fordítható idejét lefoglalják a vandál matrica ragasztgatók. Ha nem velük kéne foglalkozni, már egy nyugati…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
Na jó, akkor most azt kívánom, hogy dögöljön meg ez az aranyhal...
Ha nem lesz meg az LMP-nek a 20.000 cédulája, az mindannyiunk gyűzelmét jelenti! Kérlek segítsetek, hogy minél kevesebb cédulát gyűjtsenek!Hiszek benne, hogy együtt sikerülhet megakadályozni őket. Szóljatok minél több ismerősötöknek, hogy dobják ki a cédulájukat, vagy gyorsan…..
Szombaton délután a Dunakanyarba, az ország egyik legszebb falujába megyünk, hogy tiszta levegőn, barátságos környezetben, és ugyanakkor a lehető leghasznosabban töltsük egymás társaságában az időnket. Este hatig-hétig várhatóan végzünk, utána séta és szabad foglalkozás.…..
Abban nyilván minden olvasónk egyetért, hogy nincs jobb, mint amikor egy politikus viccelődik. Egyszerűen rohadt jó a humoruk. Sőt, vannak kutatások, amelyek szerint a hivatásos humoristák mögött éppen a politikusok a legviccesebb emberek a világon. Az új pártok és szakembereik…..
Körkérdésünkben a közélet aktuális történéseiről kérdezzük az EP-választások előtt egyre aktívabb parlamenten kívüli pártokat, melyeknek véleménye, álláspontja sokszor alig jut el a szélesebb nyilvánossághoz. A velük készített kétrészes interjúnk második felében a…..
Az idei húsvét egészen különleges: a lányok is locsolkodnak. Házról házra járnak az LMP+HP-s fiú és lánycsapatok, vidám versekkel, nótaszóval köszöntve a tavaszt. Szódásüvegeikkel, kútból merített vödreikkel mossák le az emberekről a közönyt, a kiábrándultságot, a…..
Többen kérdeztétek, hogy miért hallgatunk, talán megfélemlítettek-e. Erről szó sincs, egy utcai kampányt kezdtünk el szervezni, melynek fő mondanivalója: támogasd a kisebbik rosszat! (Erről reméljük hamarosan többet is tudunk írni.) Viszont amit ma találtunk az LMP blogján,…..
Tudom, a nagy felfordulásban, amit a kormányváltás okozott, nehéz odafigyelni minden részletre. Az olvasók várják a friss híreket, sokszor nincs idő átolvasni, pláne korrektúrázni a szövegeket. A gyorsaság mindenek felett. De azért érdemes megőrizni az utókornak pár kapitális…..
Vastagbőr A világbajnok 2009.03.26 10:01:00
Vajon kinek van jobb receptje a gazdasági válság ellen? Gyurcsány Ferencnek, vagy a többi 49 államfőnek, Argentínától Vietnamig? "A Deloitte legfrissebb globális tanulmányában azt vizsgálta, hogy a világméretű gazdasági válság negatív hatásait az egyes országok milyen…..
Unchangingness 2009.03.26 15:55:10
@Axeptor: Nagyon igazad van Axeptor. Egyébként meg van tökéletes jelölt Vértes András személyében.

Én most 5 évig biztos várnék még választásokkal amíg csitul a helyzet. Meg azért jó lenne, ha belevernék a most elégedetlenkedők fejébe, hogy vannak törvények.
A Nem Lehet Más a Politika kiáll Vértes András mellett, aki az üzleti életben már bizonyított.Az AMWAY nevű cégben Vértesnak sikerült előlépnie smarag fokozatú taggá, ami azt bizonyítja, hogy nagyon jó rábeszélő képessége van, sok emberrel képes elfogadtatni fájó…..
Surányi György egykori jegybankelnök autogramját mindenki jól ismerheti, ugyanis megszámlálhatatlan bankjegyen megtalálható. Az alább bemutatott aláírások közül a fekete golyóstollal írottat 1996-ban írta az MNB elnökeként, a második, kék golyóstollasat 2008-ban, egy…..
 A levelet az LMP egyik vezető tagja írta nekem.Tegnap este érkezett az alábbi levél, a családdal sokáig gondolkodtunk rajta, hogy nyílvánosságra hozzuk-e. Közben 3 fősre duzzadt az NLMP tagsága, csatlakozott "Igazságot!" és "Axeptor" is tagként.…..
Ahogy a Vértes András Amway-es kötődését taglaló bejegyzés kommentelői kifejtették, nem olyan biztos, hogy olyan nagy baj lenne egy ilyen szektás miniszterelnök az országnak. Akárki kapja a jeles állást, elsősorban az lesz a dolga, hogy szart tuszkoljon le tízmillió magyar…..
Vajon megéri-e demokratikus értékekre hivatkozva elpazarolni azt az emberhez méltó életmódot, azt a jólétet, amit éppen a demokráciával akarunk megvalósítani? Mikor ilyen nehéz időket élünk, el kell döntenünk, hogy mi a nemzet számára a fontosabb: az eszköz vagy maga a…..
 Egyre mosolyogtatóbb a Gyurcsány-Gréczy-Debreczeni Trojka érvelése. Először is, a Fidesz nem tud kormányozni: ezt onnan is lehet tudni, hogy nincs programjuk. Ezzel szemben a szoci kartell hatványozottan képes eme nemes feladatra, hiszen több programja is van (heti kettő, minimum).…..
Unchangingness 2009.03.25 11:24:03
@Zoli28: Hát biztos, hogy nem azok, akik most pattognak, hogy változás kéne. Most nem változás kell egy ilyen nehéz helyzetben, hanem politizálás helyett mindenkinek dolgoznia kéne. Nektek is!
Unchangingness 2009.03.25 12:17:18
@Zoli28: Semmiképpen nem az elit leváltása a megoldás egy olyan helyzetben, amikor azért vagyunk szarban, mert a sík hülye állampolgárok túl sok hitelt vettek fel. Az ebéd finom volt mi? Most meg zavar, hogy elrottontátok a gyomrotokat! Nem új pártok kellenek, hanem a régiekhez kell konstrúktívabban hozzáállni, mint eddig. A miniszterelnök urat is hagyni kellett volna dolgozni.
Ez a bejegyzés nem azoknak szól, akik csak azért képesek agyhalottnak nevezni engem, mert nem 100%-ig ugyanazon a véleményen vagyok mint ők. A puszta véleménykülönbözőség elég ahhoz, hogy elmegyógyintézetbe akarják záratni vitapartnerüket. Valahonnan ismerős ez nekem a…..
 Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy más lehet a politika. Innen üzenem nekik, hogy el lehet felejteni! Leszállhatnátok a kis idealizmusotok felhőcskéiről a földre, és észrevehetnétek végre, hogy itt nem fog változni semmi! Én legalábbis mindent meg fogok tenni ezért.Ma nem…..
Unchangingness 2009.03.24 14:07:27
@bnct: Mondjuk Babarczynak ez a gondolata megszívlelendő lett volna részben. Abban nem értek egyet, hogy mindenkinek segítenie kéne a pártoknak. Az a legjob, ha kevesebben foglalkozak politikával, mert akkor több idő marad az értékteremtő munkára.
Unchangingness 2009.03.24 14:13:03
@Joaquin: Ha a népet nem lehet leváltani, akkor egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni a hülyeségeit, és megerősíteni a rendőrséget, szerintem. A politikai elitet én nem tartom cseppet sem sárosnak amiatt, hogy agyilag zokni embereket kell irányítani. Egyszerűen meg kéne rendszabályozni mindenkit.
Unchangingness 2009.03.24 14:28:33
@Igazságot!: Szimpatikus, amiket írsz. Meghívlak blogolni, ha van keded, üzenetben küldd el a mail címedet!
Úgy gondolom Gyurcsány Ferenc úgy döntött, ahogyan egy hazafinak döntenie kellett. Sokáig küzdött, tette ami a dolga - és még annál is többet - csak, hogy nekünk jó legyen. Lett is volna eredménye, ha hagyják őt dolgozni. De nem hagyták.Nagyon nehéz döntés áll mögötte. Olyan…..
Unchangingness 2009.03.24 13:55:28
@Von: Az tetszik, hogy azok sírnak legjobban, hogy jaj, mennyivel rosszabb nekik, akik épp hogy jobban élnek, és javult az életszínvonaluk az elmúlt években... Szánalmas.
 A szombati kongresszus után három lehetséges forgatóköny körvonalai bontakoztak ki a jövőről. Gyurcsány Ferenc lemond, konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be ellene 77 parlamenti képviselő, vagy bizalmi szavazást kér kormánya ellen. De jogilag mi is történt…..
azbeszt Bokros vagy a halál? 2009.03.23 18:40:00
Az index távolról sem reprezentatív, de azér nem minden tanulságtól mentes gyors közvéleménykutatása érdekes eredményt mutat. A post megírásának pillanatában 33490 szavazat érkezett, ebből alig egyharmad (37.8%) szeretne kormány(fő)váltás helyett előrehozott választásokat.…..
Unchangingness 2009.03.24 02:00:45
@Before: Mindenkinek jó lenne egy előrehozott. Én személy szerint megnyugodnék, ha maradna a jól bevált régi politikusi gárda. Az a baj, hogy ha hagyunk még egy évet, akkor itt valami amatőr társaság, vagy az elittel elégedetlen népcsoportok pártot gründolhatnak, és bekerülhetnek a Parlamentbe, ami nem jó. A jelenlegi politikusok - igaz, hogy nem tökéletesek - de legalább profik, és ezzel foglalkoznak már 20 éve, vagy régebb óta. Nem volna jó, ha bejönne egy új politikusi generáció, ezért vagyok az előrehozott választás mellett. Nem lehet más a politika, és ne is legyen.
TOMPA Csütörtökig eldőlhet 2009.03.23 18:02:14
 Összecsúszhat az EP- és az országgyűlési választásA köztársasági elnök a parlament feloszlatása után leghamarabb 72 nappal írhatja ki az előrehozott választás. Sólyom Lászlónak így utoljára csütörtökön van erre lehetősége.Ha Gyurcsány és Fodor (illetve Dávid…..