Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okta

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az első próbaúton észre kellett vennem, hogy a fékcsövek cseréje után a légtelenítés nem különösebben sikerült. Nem volt nagy a vész, csak érződött, hogy maradt még a rendszerben annyi légbuborék, amennyi egy jóféle bableves után bármelyikünkben. És mint tudjuk, azt ki kell engedni, különben…..
  Nincs fotóboltolva a kép, valóban újra van első futóműve a játékautómnak, még ha ezt egyelőre alig is merem elhinni. Két hónapon át nem volt ki ennek a vacaknak a négy kereke, miközben időnként azt hittem, hogy én is erre a sorsra jutok. De ez a látvány most minden kínért kárpótol. A kerék nincs…..
Nem az a baj, ha az ember fordítva ül a lovon, hanem ha azt sem tudja, melyik az eleje. Már rájöttem, hogy én maga vagyok a ló. Vannak ugye a csődörök. Erejük teljében lévő, betört, méltóságteljes példányok, izomzatuk miatt olasz éttermekben tán fel sem szolgálnák őket, mert túl sok késbe kerülne a…..
Aki az öreg autókat kedveli és hobbiból tart is párat, annak a keze két dologra való: Villáskulcsokat forgatni, és pénztárcát nyitogatni. Az elmúlt hat hétben a mancsom csak az utóbbira volt alkalmas, de mivel már a sebem nagy része begyógyult, úgy döntöttem a minap, hogy talán berhelés is belefér.…..
csipszerelde A legelevenebb zombi 2016.10.21 20:03:53
Lemerült aggyal, semmitmondó gondolataimba merülve ücsörögtem a tévé előtt este, mikor is nyünnyögött egyet a telefonom. Stump András hívott meg egy drift edzésre Kiskunlacházára, ha van kedvem, menjek. Örültem neki, az indok egyszerű: Lehetőség >= Kedv. Nagyon régóta odavagyok a műfajért, jelen…..
okta 2016.10.22 20:45:18
Punto lámpák és Lancer EVO levegőztetőnyílás. Ledek, ledek, ledek... ...mindenütt!..
A szervezők határozottan állították: nem fog esni. Az ilyen határozottság pedig még az időjárás-felelősöket is meghátráltatja: tényleg elállt az eső, a pálya felszáradt (nem mint ha ez egy drónverseny esetében szempont lenne). ...meg hideg, az is van. Talán a pilóta kezére húzott cérnakesztyű nem…..
- SPOILERMENTES -  George Miller a jobban vagy a kevésbé sikerült kitérőkként megkülönböztethető malackodás (Babe és folytatása), valamint egyéb állatságok (a Táncoló talpak mindkét része) után végre tető alá hozta az év(tized) legjobb (akció)filmjét. Pont. Nem is,…..
Gabi, akit az udvari dohányzóhelyen csak Mantás Gabesz néven szólítanak, az idén újabb fejlesztéseket hajtott végre, mert valahol talált egy klassz állapotú Omega A-t, 1,8-as motorral. Gondolom ezek után nem árulok el titkot, hogy megőrül az Opelekért. Amúgy egy folyosó…..
Fiatalság, öröm, felfrissülés, boldogság, kiegyensúlyozottság. Ezeket ígéri a legtöbb ásványvízmárka reklámszlogenjében. A számok az emberi naivitásról és lustaságról árulkodnak: globálisan 22000 milliárd forintot költünk palackozott vízre évente. Úgy tűnik, a…..
A versenymotorok csodálatos tárgyak. Ugye az a dolguk, hogy gyorsabbak legyenek a többi a versenymotornál, és ennek rendelnek alá mindent. Illetve a szabályoknak, de azért elég köztudott, hogy a szabályok nem szentek, nem kell különösebben belső körökben mozogni ahhoz, hogy sejteni…..
A közlekedésbiztonság, baleset-megelőzés nem vicces téma. Hosszasan lehetne taglalni, hogy a különböző óriásplakátoknak, televíziós kampányoknak mekkora a haszna, illetve milyen a ráfordított költségek és elért eredmények aránya. Egyre többen ismerik fel azonban, hogy semmi…..
okta 2015.06.19 11:11:51
Ezt pedig most olvastam a TCaron:
totalcar.hu/tesztek/2015/06/19/honda_civic_type_r_-_2015./
Motorra (általában, de vannak kivételek) azok ülnek fel, akik tudnak motorozni :-) és tisztában vannak a veszélyeivel. Ebbe az autóba (városi vagánykodás, burgenlandi szerpentin, stb.) pedig beleülhet bármelyk tejfelesszájú a Fastra vagy a Stift után...arányaiban több embernek van jogsija autóra, mint motorra, így szerintem kijelenthető, hogy a nagy számok törvénye miatt több a hülye autósofőr, mint motoros...konklúzió? Mindenki vonja le. ;)
okta 2015.06.19 21:13:06
@G®eg_W: He-he, egy vérbeli troll. :) Hajrá, csak ennyire futja???
okta 2015.06.19 21:17:30
@scuynat: kicsit sarkosítottam - ebből arra (is) utaltam, hogy itt az a téma, hogy a motorosok mind sátán fiai, de a testvér autós oldalon meg azt írják, amit.
Írtam, hogy mindenki maga vonja le a konzekvenciá(ka)t - sajnálom, ha neked csak ennyi sikerült...
Ha bármi kiderülhetett a hétvégén, Hockenheimban, akkor az két dolog lehetett. Az egyik, hogy a németek nagyon tudnak autósporttal megtöltött hétvégét szervezni. A DTM volt a fő műsorszám, minden ekörül forgott, a lelátók is akkor voltak leginkább tömve, de egész napra ott…..
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
1995, Katalán Rali. Kankkunen kiesett, Sainz vette át a vezetést, mögötte 8 másodperccel Colin. Akinek ez a két név nem mond semmit, az ne olvasson tovább.A csapatutasítás az volt, hogy minden maradjon így, ez garantálta a maximális pontszámot a csapatnak, viszont tökéletesen…..
Az Oldtimer Premier mérete nagyjából megduplázódott a tavalyihoz képest, ezt már sejtettük a regisztrációk száma alapján, de más ezt élőben megtapasztalni. Délelőtt állítólag az autópályáig állt a sor a Premier Outlettől, annyi autó jött és cipőkanállal kellett…..
okta 2015.04.27 14:59:01
Olvasgatom itt a kommenteket - véleményem van, de már azt se tudom, hogy mihez szóljak hozzá. :-)
1. Egy nagyon nagy KÖSZÖNÖM a szervezőknek először is!
2. Kezdjük a fényképekkel: mikor esküvőket fotóztam pénzért, a megrendelő kérését mindig figyelembe vettem. Mikor saját magamnak fotózgattam hobbiból, akkor olyan képeket csináltam, amilyet akartam. ;-) Persze véleménye ettől még bárkinek lehet a végeredményről, csak tudjuk ugye, hogy a vélemény olyan, mint a segglyuk...
3. Megközelítés, parkolás: aki járt már ilyen nagyszabású ingyenes rendezvényes (autós, nem autós, akármi), az igazán felkészülhet erre a várható nehézségre, vagy legalábbis ne lepődjön meg.
4. Szervezés, autók: banyek, van aki "hiányol" ezt-azt...ez nem termékbemutató volt, hanem akinek volt megmutatnivalója, nemcsak hogy ingyen, hanem saját pénzét és idejét erre áldozva kijött! Képzeljétek: sokkal több autó nem volt kint, mint ami kint volt. Nekem nagy élmény volt pl. 4 DeLoreant együtt látni, mert még élőben nem láttam egyet se, nemhogy négyet! Az egyik sárvédőjét meg is simogattam... :-) (Még nem láttam a Vissza a jövőbe filmet, mikor az Autó-Motorban már olvastam róla, illetve a hozzá kapcsolódó FBI-os sztorit...)
5. Öreg autó-új autó: most komolyan, egy veterán találkozó kommentoldalára valaki ezt írja ki, hogy jobb az új mint a régi??? Nem tudom, hogy vannak-e még autószalonok itt nálunk is (régen volt) ahol az új autókat mutogatják, de aki erre gerjed az menjen oda nézelődni. Elmagyarázni úgyse lehet, hogy mi, pár hülye miért szeretjük ezeket az öreg szarokat. Csak. :-P

Asszem ennyi, köszönöm még1x a szervezőknek, nekem nagyon tetszett!
A Kia Sorento kamerarendszere négy kamerából áll: egy az első embléma alatt, egy a rendszám fölött, kettő pedig a tükrök alján. Aztán jön egy ügyes számítógép, amely egy felülnézeti(-szerű) képet generál ebből. Ma már van ilyen sok autóban, a Lexusoktól a Nissan…..
  BORULÁS FIGYELMEZTETŐ A BETONKERŐ JÁRMŰVEKHEZ KIZÁRÓLAG A RENAULT TRUCKSNÁL     A Renault Trucks egy új applikációval bővítette a Nav’Truck navigációt, mely egy borulás figyelmeztető a betonszállító járművek használói számára. A Mixer Rollover Alerte egy…..
Olvasónk, Kiss Krisztián hívta fel a figyelmünket erre a nagyon érdekes sportágra. Az Association of Classic Trial Clubs szervezésében kerülnek megrendezésre ezek a futamok, amik a régmúlt trial/raliversenyek szabályai szerint kerülnek megrendezésre. Alapvető különbség nincs a…..
Azt már itt, a Sebesség oltárán is többször megénekeltük, hogy Valentino Rossi mekkora zseni - ebben nincs is semmiféle újdonság. A Doktor március végén, a Katari Nagydíjjal pályafutása tizenkilencedik szezonját kezdi meg a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. Háta mögött 312…..
Balázs Viktor TC-közeli egyén, egyben barátunk, nos az ő egyik ismerőse rendelt a múltkor alkatrészt a köztudottan amerikai Chrysler Voyager autójához. Nem, semmi baj nem volt az árral, az is jött, amit kért, csak volt egy kis bibi a zacskón levő felirattal. A Mopar még rendben…..