Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shiatsu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 1910-es és 1920-as évek legnagyobb sztárjai a némafilm színészek és színésznők voltak, akik lába előtt rajongók százezrei hevertek. Legtöbbjük karrierje rövidnek bizonyult, főleg a hangosfilmek érkezése miatt, amelyekben már nem tudták megállni a helyüket. Ebben a bejegyzésben a 20 legszebb…..
Damien Chazelle új filmje ágyúlövésként jelent meg a kommersz kortárs alkotások világában és földcsuszamlásszerű sikert aratott. Ám a gyorsan jött fanatikus áhitattal szemben hamar kialakult az ellentábor is. A La La Land (Kaliforniai álom) ha nem is végletesen, de érzékelhető mértékben megosztja a…..
shiatsu 2017.07.06 16:45:49
@Drednaught: +1

ritka xar film, fel nem tudom fogni, hogy mitől ájult el a fél világ
ez a mamipornó jó megoldó kulcsnak tűnik, használni fogom :)
Már nem sokat kell aludni és eljön karácsony ünnepe. Ígéretemhez hűen, hoztam egy karácsonyi édesség receptet, amit bátran adhatunk akár ajándékba is, de az ünnepi asztalon is megállja a helyét. Csokiimádok különösen figyeljenek! :) Rettentő egyszerű recept következik, mindössze négy hozzávaló…..
Mélyhangon megszólaló halk dübörgés, majd felharsanó trombiták a főtémával és velőtrázó üstdobütések óriás buzogánnyal: Stanley Kubrickot úgy kaptuk ajándékba, akár egy sokkoló, fekete obeliszket, ami evolúcióba hajszol minket. Kubrick a filmtörténelem utánozhatatlan, egyedi,…..
shiatsu 2016.07.06 14:57:37
Furcsa, de (a franc tudja miért legtöbbre tartott filmkritikus) Roger Ebert pont a Mechanikus narancsot tartotta a leggyengébb Kubrick műnek.
Lásd a listáját:
www.rogerebert.com/cast-and-crew/stanley-kubrick

Mondjuk, ha azt is hozzátesszük, hogy például az Avatar-t a maximális 4 csillaggal pontozta, akkor szvsz nyugodtan kijelenthető, hogy nem kell komolyan venni.
Az elmúlt évtizedekben - miközben a magyar labdarúgás egyre távolabb került Európa centrumától - több portugál sztár is elkápráztatta a focirajongókat. Így nehéz elképzelni, pedig igaz: a portugálokat részben magyar edzők tanították meg futballozni. Edzőink portugál futballban betöltött szerepét…..
Mindenki szidja a Vajna-rendszert, ugyanakkor, ha nehezen is, de kezdünk visszatalálni a moziba, ha honi alkotás érkezik, és ez az elmúlt évek siralmas termése után igenis szép eredmény. A filmipar felébredni látszik a hosszúra nyúlt tetszhalálból, egyre több külföldi produkció…..
shiatsu 2016.02.12 15:28:45
Filmbook Az erőszak városa (2006) 2016.02.09 06:00:00
Nyakunkon a kínai újév, ami a világ negyedének a létező legnagyobb ünnep, általában két hétig tart, és a hold változásától függően január 21. és február 21. közé esik. Ennek kapcsán lekotortam a DVD polcomon található ázsiai filmeket, és mivel ilyesmivel eddig az oldal…..
Önnek sincsen 8,74 millió forintos megtakarítása? Esetleg ismer olyan embert, akinek a számláinak a kifizetése, és az ételhez való hozzájutása is problémás hónapról-hónapra? Nem beszélve a ruházkodásról, szórakozásról, pláne nem a tanulásról? Vagy éppen ön is ilyen?…..
A héten távozik Simor András a jegybank éléről. Mivel a sajtó csak dicséri szakmaiságát, és elhallgatja hibáit, most vegyük elő a kritikus szemüvegünket. Simor neve az utóbbi fél évben összeforrt a kamatcsökkentés ellenzésével. Ő volt az, aki már az első alkalommal azt…..
A borivók többsége képtelen megkülönböztetni a gyenge minőségű, olcsó bort a hatszor annyiba kerülő, jó minőségű boroktól – mutatták ki kutatók.A borivók többsége képtelen megkülönböztetni a gyenge minőségű, olcsó bort a hatszor annyiba kerülő, jó…..