Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szorcs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New York a világ egyik legdrágább városa. A szállodai árak rendszerint az egekben, cserébe viszont egészen piszkos és lelakott szobákat lehet találni. Így aztán az "olcsó utazás New Yorkba" rendszerint elérhetetlen terv.Január-február az, amikor a Nagy Alma szállodáiba…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
szorcs 2009.04.29 17:42:48
@demizson bobby: Hataron minket eleg alaposan atkutattak, csomagokat is, nem erdemes tobb alkoholt vinni, mint amennyit lehet (1 liter tomeny, 2liter sor vagy bor).
Nem is nagyon erdemes, boltban (denner, spar) van Paulaner 1.25 CHF-ert, nekunk az izlett a legjobban.
írta: monicaRudolf Péter-Búss Gábor Olivér-Hársing Hilda: Keleti Pu. (r. Rudolf Péter)Rudolf Péter nevét a legtöbben az Üvegtigrissel kötik össze, ami valljuk be, messze van a jótól, nekem legalábbis nem jött be. Itt le is írhattam volna fazont, de aztán tavaly jött a Beugró (pár videó itt) és…..