Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omayad

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is nagy nagy köszönet Omayad kollégának, aki meghívott erre a remek kis oldalra. Azon leszek, hogy színvonalas írásokkal lássam el az oldalt, informálva az olvasókat sörfogyasztási szokásainkról.Sörrel mint minden magyar gyerek elég hamar megismerkedtem. Utáltam is, mint…..
Heineken és minden más A kedvenc 2009.03.26 18:53:00
Sziasztok!Stereocilium volnék, a rendszeres Black and White látogatók már ismerhetnek.Most itt a Heineken és minden más oldalon (is) publikálok hála Omayad barátomnak. Stílusosan fogom kezdeni, ezért hát a koppintás, amit az alcímben fogok írni.Summáját írom Stella Artois-nak.…..
Zárós határidőn belül, megrendezésre fog kerülni az első hivatalos SÖR-szépségverseny. A versenyen méltán híres szakemberek,érdemes művészek és természetesen a sörök nagy kedvelői az alkoholisták is részvesznek a zsűrizésben. A verseny előtt néhány nappal jelentkezni…..
Üdv mindenkinek!Első komolyabb kísérlet valami szöveg féle összedobásra.Sose csináltam még ilyet és kitudja lehet sose fogok többet. Node komolyra fordítva a szót mit is kéne igazából írni a kedvenc sörömön kívül. Nos erre keresem a választ ?!?!Naplónak és magának a…..