Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank a tank

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
nem a pék jóindulatától Busz 2009.10.23 09:07:00
Küszöbön áll a BKV elavult buszparkjának megújítása. Érthető, hogy a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnöke a szervezetbe tömörült buszgyártók érdekeinek képviseletében azt szeretné, ha a várható nagy megrendeléseket magyar termelők elégíthetnék ki. Érvelése…..
Ez a rozoga drogos itt Ronnie Woods a Rolling Stones 62 éves gitárosa. Az Írországban élő Ronnienak van egy szerető felesége és négy kis porontya. Nekik köszönhetően az öreg harminc év után leállt a kokainnal (tapstapstaps). Mondjuk lehet közrejátszott ebben az orrában…..
A Renault-nál tudnak formatervezni. Szépet, érdekeset, különlegeset. És, ha akarnak, a ronda is nagyon megy nekik. A szándékosan ronda autót nem tudom, ki találta fel, de a Dacia/Renault Logan előtti korszakból nem nagyon emlékszem ilyenre. Az ugye úgy volt, hogy a Renault nagy…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
"- Safranek! - Igen, uram? - Valami újabb baleset? - Borotválkoztam, uram. - No de a keze... - Abban volt a borotva, uram. - Szegény Safranek... ez a sorozatos balszerencse. Remélem, nem bántottam meg valamivel."Mr. Teufelnél már csak a Blikk együttérzőbb, amikor a tegnapi…..
2004-ben megjelent egy tanulmány a fenti címmel, Zolnay János tollából. A tanulmány öt fejezetből áll, beleértve a Bevezető-t is, amit most szó szerint fogok ismertetni, mert a lényeget kivonatolva, egy hasonló hosszúságú cikket kapnánk - pongyolább megfogalmazásban. A tanulmány…..
Alja Bunyó A Kék Metrón Part 1. Alja Bunyó A Kék Metrón Part 2. ..
Az is nézze szerdán a Barátok köztöt, aki az elmúlt 4094 részt kihagyta! Tévétörténeti esemény ugyan nem lesz, a Jóban-rosszbanban szinte már a Woman Secret teljes őszi-téli kollekcióját bemutatták, sőt az RTL Klub szappanoperájában is volt már tinierotika, de akkor is, a…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Frank a tank 2007.08.31 19:00:13
Egész úton - hazafelé - Azon gondolkodám Miként fogom szólítani Rég nem látott anyám? Az indianai rendőrség szerda délután letartóztatott egy chicagói férfit az állam egyik autópályáján. A fickó anyaszült meztelenül vezette zöld színű 1994-es Toyotáját és közben…..
Lemásznak, nem másznak, az első ingerre elindulnak? Hála az egyik hírügynökségnek, egy tegnapi bűnügyi jelentésből végre megtudtuk, hogy miképp is végzik szükségüket a toronydaru-kezelők: Levizelte az alatta álló munkásokat egy darukezelő az egyik kaposvári gyárban,…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Subba Laza aktuálasszociáció 2007.08.09 16:43:00
A guar-gumi (E412) a guarbab endospermiumának őrleménye. Széles körben elterjedt adalékanyag, amit a sütő-, cukrász- és húsiparban stabilizálásra, állományjavításra használnak. Palcsó Tamás énekes, Lola énekesnő, Schobert Norbert fitneszoktató, Csollány Szilveszter olimpiai…..
Mit is tanácsoltak annak idején a tapasztalt öregek a falusi bálba induló legényeknek? Fiam, várd meg, míg éjfélt üt az óra, és csak a végére érj a bálba. Mer' a sok táncba' leizzadt paraszttól addigra megundorodnak a finnyás leányok, és azonnal a frissen, illatosan…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
Subba A tiszta rockérzés 2007.08.08 11:38:00
Valószínűleg Magyarország legszórakoztatóbb fesztiválnapjáról csúsztunk le múlt hét pénteken. Bakács Tibor Settenkedő szíve csücskében, a "KASZA - Fesztivál és Kemping" fantázianevű négynapos kazincbarcikai rendezvényen az osztódással szaporodó Boney-M, "a…..
Tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen hány törzsutasa lehet a BKV-nak? És főleg, hogy az utasnak miért éri meg a törzsstátusz? ..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Na végre, két héttel az átadás után csak sikerült kiapasztani a tankot, beszámolhatok az első fogyasztási adatokról. Jó sokáig bírta, először hazavittem a kocsit Pestről Vértesboglárra. Aztán kirándulgattunk vele a Velencei tó környékén. Meg használtuk napi rutinra,…..
Királyrák Lovasi Ákos 2007.08.03 09:14:00
Azért az vicces, hogy miközben lassan már a legelvetemültebb hajrámagyarországos és igenigenes, kovácspistis és normálismagyarországos csoportok is kezdenek rájönni, hogy barátaik politikai beállítottsága egyáltalán nem olyan fontos, Magyarország két…..
Hidd el fiam, jobban fáj ez nekem, mint neked: Tudjuk, olcsó dolog Mónika-show részletekkel mérgezni a drága Subba-olvasókat, de ezúttal sem tudtunk ellenállni...
Subba Kínzó kérdés: vízi sport 2007.08.02 15:35:00
Ki az a nagy tiszteletnek örvendő zeneszerző, énekes, aki még a hatvan felé közeledve is szereti, ha néha a szájába pisilnek szex közben?  ..
Subba Káni Kula 2007.07.17 11:36:00
Bírod a meleget? Még egy kis forróságra vágysz? Szeretnéd, hogy egész tested elöntse a hő? Hát akkor pont neked tudunk két kiváló új terméket ajánlani!- A Bathmate-et elsősorban uraknak kínáljuk, bár persze ki tudja. Ez az ügyes kis szerkezet nem csak akkora faszt ígér,…..