Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SLACÓ

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült Nicki Minaj harmadik klipje a Pink Friday: Roman Reloaded című lemezéről (kritikánk róla itt). A Starships dalhoz forgatott videóban kiderül, hogy Nicki valóban földönkívüli, és bikinis fenekét látva ebben már mi sem kételkedünk. A Hawaii-on forgatott klipben…..
SLACÓ 2012.04.27 15:26:57
A hosszú hallgatást egy fontos hírrel töröm meg. Január végén bezár a Kacsa utcában a honi német sörbarátok zarándokhelye, a Sörspecialista. De ne csüggedjünk, mert csak azért zár be, hogy a közeli Ganz utcában, a Király fürdő mellett új környezetben, kínálatában immár…..
Kocsmablog Bobek Café 2011.12.07 14:30:00
Cím: 1075 Budapest, Kazinczy utca 53., Látogatás: 2011. október 12. 19:25-23:00. Férfi szíveknek kellemes a rengeteg női vendég, számolatlanul sok kettes, hármas, négyes kis női brigádok járnak valami érthetetlen nyúlon túli vonzódás okán ide...
SLACÓ 2011.12.30 22:40:32
@probotector: ?? ha már belekezdtél, folytasd tovább..... hátha okulunk ;-)
Ha más nem is,... én nagyon örömmel egész Óbudának Boldog új évet kívánok! Talán januárban járok arrafelé, de arról beszámolok majd... Szeretettel, fogadjátok el -e videót.  ..
Nándor mai levelében egy késéssel végződött útjáról írt, melyet elvileg a MÁV-nak címzett. Ez még nem is lenne extra, de olyan ékesszólással teszi ezt, amiről felsejlik előttem a Markos-Nádas duó egykor szebb napokat látott katonaság témájú előadássorozata. A levelet mindenképpen érdemes elolvasni,…..
SLACÓ 2011.07.28 21:34:16
Várhatóan június végén-július elején hajózik be Budapestre a Swimming Duck Plaza, ami pontosan az, aminek első hallásra tűnik: egy bazi nagy kacsa formájú hajó. A május közepén elkészült hajó egyben egy luxus bevásárlóközpont is, ami Németországból indul, majd végigcsorog…..
SLACÓ 2011.05.20 10:27:16
Futótűzként szaladt végig a hír a levlistákon, hogy olasz söröző nyílt a Szépvölgyi úton Il Capriccio néven, mi meg szaladtunk utána és tegnap este már a szortimentet kóstolgattuk. A Kolosy tértől egy perc gyalog, a gagyi bevásárlóközpont után, az a fura…..
SLACÓ 2011.04.18 10:45:45
@TonyCaviar: igen, mivel a sörök ízvilágában mint alapízt a keserű ízjegyet szeretem a legjobban, és csak utánna jönnek az egyéb tulajdonságok nálam...
road OFFICIAL KLIP PREMIER 2011.02.20 13:48:00
Szemezgess a kockáinkkal... Február 14-én elstartolt az 'Embereteremtő' lemez első klipje amelyet a NEM ELÉG című dalunkra forgattunk Oroszlán Szonjával és a debreceni Pixel Film Teammel!  Túlságosan sok szövegelésre nincs szükség, nekünk ez most a favorit…..
Helyszín: Budapest, Amigo Bar - Instant - Jam Pub Látogatás: 2011. január 15. 22:00-03:00 > A Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjában véralkoholszint kalkulátort töltött több kocsma közönségének mobiltelefonjára. Kameránk elkísérte a hostesseket,…..
Napközis piskóta csokiöntettel Megjelent: 2010.02.22. Vitathatatlanul a ’70-es évek napközis sikerebédje a bableves, piskóta csokiöntettel volt. A bableves ilyenkor háttérbe szorult a piskóta csokiöntet mellett (volt úgy is, hogy gulyás volt vagy húsleves). Már délelőtt…..
SLACÓ 2011.03.01 15:52:49
@szuzii: a csoki öntetben meg duzzadt mazsola... :)
Üdvözlök minden mesekedvelő látogatót! Ebben a bejegyzésben a TV maciról emlékeznék meg. Közben az Olvasónak elárulnám, Füles Mackónak és a TV macinak semmi köze egymáshoz, kivéve, hogy mindkettő szerethető figura.  Mielőtt rátérnék a TV maci múltjára, a szokásos…..
 Ezt a pár sort még pár éve írtam, de aktualitásából a mai napig sem vesztett.Sajnos!!Az emberek mindig enni fognak! Tehát munka, munkahely lesz mindig. De milyen? Ez a kérdés. Ha a jobbik fajtából való, az emberséges, vendég orientált és nem utolsó sorban szakértelmen…..
A City Grill fénykora (folytatás) Megjelent: 2010.02.17. (A tegnapi bejegyzés folytatása.) A ’80-as évek gasztronómiáját dicsérte, hogy hónapok alatt kiépült az egész országban a hamburger, hot-dog bódéhálózat (ohne franchise!), ahol ugyanolyan megjelenésű és minőségű…..
Az első hamburgertől a City Grill-ig (1. rész)Megjelent: 2010.02.16.A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest…..
".............2011. március 10-én ismét Torkos Csütörtök! Évek óta egyre többen látogatnak el ezen a napon a csatlakozó éttermekbe, így idén is több százezer ember tervezi, hogy Torkos Csütörtök napján fél áron próbálhasson ki valami újat - vagy éljen át valami nagyon…..
SLACÓ 2011.02.18 22:30:53
Finomfőzelékről röviden: a sugárban omlő rókázás kismiska hozzá képest. Langyos édes sűrű fehér cucc a szájban répa darabokkal... Ilyenkor mindig azt kellett eldönteni, hogy ez a róka most jön vagy megy. És nézzünk szembe a tényekkel: ezt hétről hétre megkaptuk…..
Kilátásban van egy új Asian Dub Foundation album, valamikor jövőre. Van már viszont róla egy klip, az albummal azonos című History of Now.   Nos, az jól látható ebből  a klipből is, hogy az Asian Dub Foundation lemezről-lemezre rászáll valami új témára és ez most…..
A budai fonódó villamoshálózat cikksorozatunk előző posztjának az updatejében említettünk egy szimulációt, mely azt modellezi, hogy a forgalom, hogy alakulna, ha nem a rakparton, hanem a Frankel Leó úton keresztezné a kötutat a 17-es villamos a Batthyány tér felé. Mivel elég…..
SLACÓ 2010.12.05 01:52:10
@Kétkedő: Érdekes amit írsz; hogy a 17-est a gyalogos aluljáró átépítésével le lehetne vinni a föld alá... Nehezen tudom elképzelni a gyakorlatban, a szimuláció által bemutatott Bem tér felől érkező és távozó villamos forgalmat a Frankel Leó úton keresztül. (Messze nem vagyok forgalom technikai szakember). Brutális átépítésekkel járna, lehet, hogy nem is érne ennyit az egész. Az idő határokat sem lehetne tartani, - legalább is jelenleg - elég egy-egy rosszul leparkolt autó, vagy araszoló kukáskocsi. A Török utca villamos forgalmának reaktiválását viszont el tudom képzelni.
Az utóbbi időben nem hallottam a "fonódó project"-ről, vajon hogy áll most az ügy?
Helyszín: 1111 Bp., Bartók Béla út 36. Látogatás: 2010. október 6. 18:20-21:20 > Az elnevezés úgy aránylik a használati tárgy nevéhez, mint a pottyantós budi az infra öblítésű wc-hez. Adatlap Elérhetőség: +36 1 279 0290 Web: http://szatyorbar.com/Facebook oldal:…..
Lassan magunkhoz térünk a karácsonyi és szilveszteri programok okozta sokkból, és újra beindul a helytörténeti séta.  Újabb olvasói írásunkat SLACÓ törzsolvasónk jegyzi, aki az óbudai vendéglátóipari egységek sokat látott történetírójaként jeleskedik…..
SLACÓ 2010.02.20 15:58:59
@Leonardo Di Cabrio (ex-Fidel Castrol): Az ominózus eset 1996 Szilveszterén történt. Ekkor itt egy Secret nevű striptease bár működött. Az első emeletre lőttek be a Felhévízi utca felől. Akkoriban még nem volt beépülve az a rész, ahonnan a lövést indították.
SLACÓ 2010.03.21 23:29:35
@kasazsuzsa: szia Zsuzsa! Erről én is hallottam, de fiatalabb korom miatt "részleteket" nem nagyon tudok. Tudomásod szerint meddig működött ebben a "szisztémában" a Telefon Bár? (évszám ?)

Más. Emlékszem, mikor a Csilla presszóban még 1 froncsi volt a vanília fagyi és a szikvíz decije 50 fillér volt. A '80 - as évek végén már videó filmeket is nézhettünk a Csillában. A '90 - es évek elején Fekete Bölény mexikói vendéglővé alakult át a Csilla, majd "szemüveg szalon" lett, - a mai napig is az.

Azt hiszem, mindannyiunk nevében írhatom; - kíváncsiak vagyunk a régebbi korokból való vissza emlékezéseidre is e témából! Üdv.: SLACÓ :-)