Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boniperti (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Szindbád (SzB): Hogyan kapta a kocsma ezt a nevet? - Okos Gábor (OG): Elég rendesen bagoly mániás vagyok. Töprengtem, vajon milyen bagoly az, ami minden embernek beugrik? Hát a rézf...szú..., azzal riogatott még nagyapám is, ez jó lesz. Bementem hát az…..
Boniperti (törölt) 2013.04.30 10:39:38
Újabb antiszemita hazugság terjed el Magyarországon: "a zsidók nem engedték be a magyar zászlót a stadionba." Ó, yeah! Még jó, hogy nem fordítva történt, ellenkező esetben már izraeli gépek lennének a légterünkben! Ez van, a "büdös katolikus kurva!" nem hoz…..
Boniperti (törölt) 2013.03.06 12:45:19
@egy semleges ember:

idézz légy szíves, hogy miből szűrted le

hallgatlak
Boniperti (törölt) 2013.03.06 12:45:20
@egy semleges ember: de örülök annak, hogy a megjegyzésemre érdemben nem tudtál reagálni, csak egy te náci vagy kijelentéssel :D

gondolom te is valami internetes bélféreg lehetsz
Boniperti (törölt) 2013.03.04 13:25:12
Na akkor a bloggernek, aki jogosan kritizálja a magyar médiát, néhány gondolat.
1. Nem 18 embert mozgatott meg az eset, hanem több százat, ha figyelemmel kísérted volna az estet - ami nem sikerült – tudnád, hogy a következő hazai meccsen több százan maradtak otthon.
2. A gót feliratot a wordben is lehet használni, javaslom a következő firkálmányodban támadd meg a Microsoftot.
3. Kérlek a karlengetős képen számold meg, hogy mennyien lendítik a jobbkarjukat - mert ugye az a náci karlengetés – de ne számold bele azokat akik mindkét kezüket felemelik, és azokat sem akik a balkezükkel a zászlókat fogják, és még azt sem aki ezt fekve teszi meg.
4. A legmagyarabb folyó egy válaszüzenet volt a szombathelyi szurkolónak akik viccet csináltak az árvízből, tudod ebből Szolnokon sokszor van probléma. Megjegyzem az, hogy az, hogy ezt megemlítetted téged minősít, a saját tájékozatlanságodat és tanulatlanságodat. A kifejezést Jókai Mór használta. Ha nem tudod ki volt nagyon sajnálom, vélhetően a budai úri iskolában ilyeneket nem tanítottak.
5. Gyönyörű, hogy kész tényként kezeled a török szurkoló fórum bejegyzését – a firkálmányod elején még szapultad a magyar médiát, hogy nem kérdezte meg a másik oldalt, bezzeg te megteheted - de igazság szerint, mi együtt söröztünk velük, és semmilyen bántalmazás nem volt. A problémát máshol kell keresned. Segítek az esemény Debrecenben volt.
Fogalmad sincs az egész történetről, mert neked nem kell mindennek utánajárni, csak az internet pöcegödréből kivett fals és félinformációk alapján állításokat tenni, majd azt nagypofával előadni a kis szemétdombodon. Gratulálok a kurucinfós színvonalhoz.

Névtelenségbe burkolózva állítani könnyű ezeket a dolgokat, hogy ha vagy annyira tökös gyerek akkor legyél olyan szíves add meg a címedet és elérhetőségedet, mert a bíróság előtt szeretném megbeszélni veled ezeket az állításokat.
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..