Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darpa

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
darpa 2016.06.20 19:35:48
Akkor lássuk sorrendben, mármint, ahogy szerintem következnek:
Hajdúbé ért a focihoz, hosszú évek óta jól nyomja, és lelkesedni is tud. Kicsit érződik már rajta az MTVA elvárás, de hát ő is fizetésből él. A poénkodásai, szóviccei néha kissé erőltetettek, de lásd az előző mondatot. És Szalai góljánál a "Gurulj be lassítva is", valamint Stieber góljánál a "Gravitáció bepottyantja" szerintem kimondottan szellemes volt. Ő a legjobb!
Gundi már kevésbé felel meg a sportriporter kritériumnak, elég sok szakmai hibája van. Játékosokat kever össze folyamatosan, és nem az izlandi akárki-son-nal van a baj, hanem jól ismert és topligákban játszó játékosokkal. De például Dzsudzsák egyik szabadrúgásánál is hosszan beszélt, hogy ez az ő szöge, mikor balösszekötő pozíciójából jött a szabadrúgás, a gólunknál is Szalait mondta, és nem is helyesbített, csak az ismétlésnél közölte, hogy öngól. Hát, nem tudom..., Baj nincs vele, kicsit sokat beszél. De kimondottan tetszett, a magyar gólnál mutatták egy hátsó kamerából, ahogy ugrál, mint a bakkecske, és ugráljon is, magyar ember, és ő is szurkol.
Szántó Dávid hozza az elvárást, elég átlagos, de nincsenek idegesítő hibái, és kevés meccset is kap.
Kisknézy érti a focit, volt kitől tanulnia. Nem is ezzel van a baj, hanem emberileg. Nagyképű, pökhendi, arrogáns. Különben is, hogy kerül ebbe a polgári és keresztény szellemiségű köztévébe? Pár éve megváltak tőle a bírósági ügye miatt. Meggyónta és levezekelte?
A stúdió elemzéseket meg hagyjuk, nem kell nézni, csak addig, amíg van olyan, amit meg akarsz nézni az ismétléseknél. Aki ért hozzá, és meg lehetne hívni, annak másik tévénél van szerződése, és nem jöhet.
Gondolom Hajdú B. Pista és Gundi marad az egyenes kieséses szakaszra, és ez jól lesz így. Csak legyen sokáig magyar közvetíteni valójuk!
darpa 2016.06.20 19:43:24
@_Neville: Persze, én se láttam, hogy ki rúgta, különben is infarktus közeli állapotban voltam, de mondja azt, hogy nem Szalai, hanem XY-son, elnézést, de mindegy is, fő, hogy gól lett. És ennyi. :)
darpa 2016.06.20 19:44:36
@_Neville: Jogos! Sorry.
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
darpa 2016.03.23 18:07:31
Csak Paul McCartney és John Lennon írt nála több listavezető slágert, több dala szerepelt a TOP10-ben, mint Madonnának, Elvis Presleynek és a Beatles-nek, ráadásul mindezt az elmúlt két évtizedben vitte véghez. Mégis, ha kimegy az utcára, a rajongók nem rohanják le autogramért.…..
darpa 2016.02.07 21:53:52
@Mr.Wario: te miről beszélsz? Próbáld meg értelmezni mit írtam, s utána írd meg ha sikerült. Esetleg telefonos segítséget kérhetsz valaki okosabbtól. Ha megnézed a kis képecskét a nevem mellett, akkor gondolod, hogy azért ezt választottam, mert nem ismerem a Beatles tagjait? Eszem-f@szom megáll!
A GQ összeállított egy 15-ös listát, aminek egyik elemét kicseréltük ugyan, de csak a békesség kedvéért, egyébként nem változtattunk rajta. A legvégén szavazhat mindenki, ha valaki úgy érzi, az ő kedvence kimaradt a listából, kommentelje be, és lesz egy másik poszt is.  1.…..
A május 5-én visszatérő 24 minden idők legjobb tévés akciósorozata, ha pedig csak az első 4 évadot nézzük, akkor simán benne van az all-time top tízben. Az új évadban a fenti trailer alapján pedig minden benne lesz, amiért imádtuk Jack Bauer kalandjait, intrika, akció, suttogva…..
darpa 2014.04.13 13:54:45
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
darpa 2014.04.13 07:24:22
@paraszthajszal: Szerintem is a szerződés dönt, nem érdekli őket a néző, csak az üzlet. De nem lehetett volna mondjuk egy kis képen mutatni közben a hosszabbítást, vagy másik csatornára tenni? Csak a kommentátort hallgattam, aki már a második félidő elején pedzegette, hogy lemaradhatunk a végéről. Mi van? Nem létezik! És lőn! Szégyen ez, és imádom mikor olyanok irkálnak, akik gőzük nincs az egészről!
darpa 2014.04.13 07:27:12
@sixx: Ez nem volt szép. Nem nagyon egyeztethető össze az angol foci, vagy egyetemlegesen a Sport szellemiségével! Meg azért az Arsenalt kis csapatnak ne nevezzük.
Ma délután azért remélem leverjük a Cityt!!!
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Bővebben egyelőre itt. Fotó: Gawker. ..
A zeneipar ugye válságban van, ezt mindenki tudja. Kanye West is, aki most csatlakozott azokhoz, akik a lehető legnagyobb felhajtást csapják egy-egy új daluk, albumuk mellé. A rapper péntek este, New Yorkban, egy házfalra vetítette ki magát, illetve mutatta be ezzel együtt a New Slaves…..
darpa 2013.05.19 09:59:57
@queensryche: természetesen, odamentem a zegérrel, (2.40, ott van a cikkben, köszönet érte) aszt meghallgattam a Zomegát, oszt ennyi.
Különben mi itt a hír? Ki mit nyúlt le? Már odáig nem jutottam, ebből ennyi is ölég vót.
Gyönytyhajjújány azér király!
O+A!
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
darpa 2013.05.17 18:08:41
A Szebeni ügy: bármennyire is unszimpatikus nekem ez az ember, pont ő nem tehet arról, hogy adásba lement. Persze az lehet, hogy kib@szásdiból tette be a technikus, vagy akinek ez a dolga pont ezt a felvételt. Lehet, hogy túl nagy arca van ennek a Szebeni csókának?
A Demcsák ügyben: láttam élőben, vagyis inkább csak fél füllel hallgattam, de ezt végig odafigyelve néztem, és már akkor káromkodtam és szidtam Zsuzsika viselkedését. Mert, szerintem, és erről még nem is láttam semmit, valószínűleg nem a híren röhögte el magát, hanem a Kárász Róbert kedves műsorvezetőtársán, aki az udvaron várakozott egy szamár társaságában. És Robikának már volt valami szamaras afférja, emlékszem lovagolt, bocs, szamaragolt egyszer, le is esett a szamár hátáról. Szerintem valami ilyen kép ugorhatott be a fejecskéjébe, és ezért buggyant ki a kacaj. De könyörgöm: kérjen elnézést, ott helyben, AZONNAL, magyarázza meg, hogy mit tett, és miért. Ezután meg? Tűnjön el a képernyőről!
De hát nincs mit csodálkozni, a színvonal a béka feneke alatt több méterrel. Mai adásban is, a Gesztesi és Forgács Péter valami kritikán aluli, flegma, nagyképű, "mi vagyunk a nagy művészek" stílusban promótált valami darabot, hogy az ember zsebében kinyílt a bicska. Kezdőkép: Gesztesi egy nagy, drabális csizmában, szétterülve mint a Nagyalföld, a képet beterítette a csizmája, mintha valami kocsmában dumcsiztak volna... Hihetetlen, de ez van. Ez kell a népnek!(?)
2014 májusában egy csonka évaddal, azaz 24 helyett csak 12 új epizóddal tér vissza a képernyőkre a terroristákat reggeliző Jack Bauer, Kiefer Sutherland színészi pályafutásának legemlékezetesebb karaktere. A Fox a 24: Live Another Day címet adta az új évadnak, írja a Daily…..
Sárkányok, királyok, kis pöcsfej, zsivány törpe, kardozás, vér, szex, halál, hubazmeg. Ez lesz a Trónok harca harmadik évada. Március 31-től.   ..
Március 11-én hajnalban, 47 évesen elhunyt Bódi László vagyis Cipő, a Republic frontembere. Cipő hosszú ideje küzdött szívproblémákkal, nemrég ismét kórházba került, ahol azonban már nem tudtak segíteni rajta, kómába esett, majd pár hét múlva meghalt. Gyászhírünket itt…..
darpa 2013.03.11 16:08:44
Az utóbbi évek egyik legdepressziósabb, egyben legérdekesebb krimisorozatát mutatja be az AXN: az amerikai AMC The Killing című szériájának eredetijét, a Forbrydelsent, mégpedig Egy gyilkos ügy címmel. Jó éve van a skandináv krimik rajongóinak, hiszen a svéd-dán…..
A Pro7Sat1 és a Tv2 a Comment:com hathatós támogatásával még decemberben indított egy közös projektet, aminek az volt a célja, hogy olyan műsorötleteket találjon, amikkel nem vallunk szégyent az európai piacon. A pályázatra közel 200 ötlet érkezett, ezek közül egy utazós…..
Megkezdődött a téli TCA-turné, a tévékritikusok rendes éves hepajának első állomása, ami annyit takar, hogy az észak-amerikai tévés szaksajtó képviselőit a nagy amerikai network- és kábeltévék egy Los Angeles-i szállodában látják vendégül egy héten át, és minden nap…..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Az egyre inkább Kevin Bacon-arcú Kiefer Sutherland nyolc évadnyi világmegmentés után ezúttal egy reptéri dolgozó bőrébe bújt, akinek a 11 éves autista kisfia a jövőbe lát, és még egy vödör popcornból is merényleteket meg tömegbalesetet jósol. Hősünket egy csinoska…..
Egy ismeretlen iskola kimittudján az egész internetet megrengető produkció került előadásra. Egy azóta vélhetőleg feloszlott zenekar úgy döntött, mivel a Smells Like Teen Spiritet úgysem lehet elrontani, előadják azt a spanokból, tanárokból, és szülőkből álló közönségnek.…..
A két legnépszerűbb európai labdarúgó kupa, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga győztes csapata, az FC Barcelona és az FC Porto csap össze augusztus 26-án. A spanyol és a portugál klubcsapat Monacóban játssza a Szuper Kupa döntőjét, ahol kiderül, Messiék vagy Falcaóék…..