Regisztráció Blogot indítok
Adatok
euloge

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabi levele következik,melyben három történetet mesél el nekünk. Egy biztos; nem könnyű az ügyvédjelöltek élete...Sziasztok,Nemrég született első szülött gyermekem két etetése közt lettem figyelmes ablogra és rögvest megállapítottam, hogy a munkahelyek szubkultúrája,…..
euloge 2009.06.14 20:40:26
@Vonatosi Márió:
Nemzetközi irodák ingyen dolgoztatnak? Kezdő fizetés 250-300 körül van (bruttó). A gyakornokok is általában minimálbért kapnak. Más kérdés, hogy az ember szereti-e ha este 10-kor hoznak neki egy 60 oldalas szerződést, hogy azt holnap reggelre angolra és franciára le kell fordítani...
Autózás a városban Olyan, mint a moziban Forog a film, nem unatkozunk... (Korda György - Autózás a városban) Ma olyat kaptok, hogy nyulat fogtok. Szióka fantázianevű kedves olvasónk ugyanis összeállított számunkra egy kiskáténak is beillő fogalmazást a négykerekűek…..
euloge 2009.06.06 00:21:42
@Bukowszky:
Tökéletesen egyetértek! Eleve a két kerék gáz (bár egy Hayabusa azért még elmegy), de hogy még ahhoz valami ideológiát is gyártani, hogy miért nem a sokkal célszerűbb BKV-t használják... Aztán csodálkoznak ha az autósok néha befenyítik őket.

Témára visszatérve, ablak légterelő volt már?
Úgy lászik, az olvasók ihletet kaptak az Index 10 éves születésnapi blogjától, pontosabban a legjobb olvasói leveleket bemutató sorozattól, mert szerdán délután a következő csodás üzenet érkezett a Homár postaládájába. A cc-zettek között volt a Bartók rádió is, olvasónk…..
euloge 2009.05.21 18:53:11
@Sickret Service:
Valószínűleg azért, mert a jogalkotó is mérlegelte, hogy simán előfordulhat az, hogy egy 13 meg egy 15 éves járnak, és mondjuk kezdik a szexet felfedezni de azért még nem dugnak, míg ha ugyanezt egy 13 évessel egy nagykorú teszi (pl. egy 50es kamionsofőr análszexre okít), az némileg már más megítélés alá esik a társadalom szemében. És szerintem kézenfekvő, hogy 18nál húzzák meg a határt.
Lényeg, hogy 14 alatti lány puncijába ne dugd a farkad akármennyi is vagy, de ha nem vagy még 18 akkor az egyéb lyukak hasznosíthatók - a lány vagy fiú beleegyezésével persze. (Fiúk egymással eleve csak fajtalankodni tudnak, közösülni nem.)
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
euloge 2009.05.20 16:40:21
Leki kedvenc filmjét így szúrták el: A közelmúltban történt, hogy egyik kedvenc filmemet, nevezetesen a Green Street Hooliganst egy hipermarketben megvásároltam szép színes dvd kivitelben. Mivel nagyon megörültem a zsákmánynak átsiklottam olyan árulkodó jelek fölött amik…..
A hidegháború egyik jelentős, amerikai oldalon a szovjetek ellen dolgozó kémjének bemutatásában az első részben ott hagytuk abba, hogy John (Ivan) Guilsher, a CIA moszkvai embere felveszi a telefonos kapcsolatot "Vanquish"-sel (Adolf Georgijevics Tolkacsovval), a Fazotron…..
Biztos vagyok abban, hogy ti is többször hallottatok tekintélyes újságírót, politikust (van egyáltalán tekintélyes politikus..? Költői kérdés volt, nem köll válaszolni!) és közéleti személyiséget - az izgalomtól és a felháborodástól elfúló hangon - „emberiség…..
euloge 2009.05.08 20:33:24
@tiboru: Azért megnézném, hogy mondjuk Tuvalu, hogy kényszerítene ki valamit, amit az USA nem akar, pusztán a nemzetközi jog talaján állva:)
Egyébként Marton Gézára utaltam: „A nemzetközi jog nem jog, mert hiányzik belőle az az elem, amely joggá tenné, a szervezett szankció” - szóval a nemzetközi kapcsolatok valóban az erősebb kutya elvén működnek, én éppen ezért már a szigorlatra se nagyon tanultam:)
Egy neves büntetőjogásztól azt hallottam, hogy a gyűlöletbeszédet a szabadság és az emberi méltóság elleni bűncselekmények között, a becsületsértés minősített eseteként kéne elhelyezni a Büntető törvénykönyvben (Btk.), és akkor átmenne az Alkotmánybíróság (AB)…..