Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepelopez

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a világgazdaságban tombol a pánik, a befektetők nagy része a svájci frankhoz és az aranyhoz menekül. A svájci frankban és euroban eladósodott magyar "átlag" emiatt azt érzi, hogy a száját egy harminc centis férfi nemi szervvel erőszakolják. A kormány nem fog…..
  A bankokon, a hiteleseken, a kormányon – az egész gazdaságon végez kemény stressztesztet az élet: tegnap éjjel már 273 forintnál is került többe egy svájci frank, s mai is járt már 265 forinton. Az MNB saját elméleti tesztje szerint a magyar bankrendszer az extrém…..
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
Én komolyan nem tudtam, hogy a MOL el van veszve, hogy így vissza kellett szerezni áldozatos munkával. Azért végül sikerült megmenteni a kis szemünk fényét, és bár Orbán Viktor úriemberhez méltó módon nem akart belemenni a ronda részletekbe, finoman utalt rá: óriási tettet…..
pepelopez 2011.05.25 10:38:57
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Varánusz GPS-en ülve 2010.10.29 08:30:00
A BKV előremenekül a buktában, utasbarát tájékoztató rendszer vesz, potom 7 milliárdért.Értem én, hogy a beruházás oroszlánrészét uniós forrásokból fedezik, ostoroztuk elegeta kormányokat, hogy permanens impotencia okán számolatlanul hevernek a…..
A vörösiszap-ügy legfrissebb történései:a védőgát épül, Illés Zoltán sk. vezette fel a nemzetközi sajtót a tározó repedéseit 10 cm-ről bámulni; a MAL Zrt. vezetése bocsánatot kért, tagad valamit és másvalamit megerősít; a slaggal csapatós Bakonyit letartóztatták, Hende…..
pepelopez 2010.10.11 16:13:11
"Hogyan tegyük tönkre a gazdaságot két hónap alatt?" - tettük fel a kérdést egy hónapja.Hát így. Vagy így.Jean-Claude Trichet és Ben Bernanke, az Európai közponi Bank és a Fed elnökei  És még van egy hónapunk tököt vakarni is.Ez a forintblog történetének…..
Újabb verekedő taxist fogott a Homár, ezúttal ha minden igaz, a Főtaxinál. Naiv svéd orvostanhallgatót hónapokkal ezelőtt ököllel arconütötte egy söfőr. A rendőrség nem reagál (ami mondjuk még hónapokig nem is fog), még meglepőbb azonban, hogy a Főtaxi sem szólalt meg, pedig…..
Mandiner blog Szoftverlop-stop 2009.06.09 14:01:00
  Vasárnap este a Reakció nagy erőkkel és egy óriáscsirkével volt jelen az SZDSZ-székházban. A sajtószobákban a laptoposokat wifi, a prolikat néhány asztali gép várta. Mivel mi az utóbbi kategóriába tartoztunk, egy asztali géphez ültünk le pár percre, méghozzá ahhoz,…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
pepelopez 2009.05.26 10:25:09
@travelnyuszi: mert a szavazóbázisnak ez kell :)))

de lehet ez egy jobbikos propagandafilm :DD

Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
Az Apple legújabb reklámjában PC időutazásra vállalkozik, hogy kiderítse, megoldódnak-e problémái a jövőben. Hát nem, 2150-ben is fagynak majd a windowsos gépek. Ez van. ..
pepelopez 2009.04.22 15:11:04
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..