Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kahuna13

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Everybody get up, it’s time to slam now…” Gondolom, sokan emlékeznek még erre a dalra, ill. a hozzá kapcsolódó filmre, ami nekem személy szerint életem egyik első moziélményét jelentette akkoriban. A Bolondos Dallamok és Michael Jordan találkozása egy nagyszerű családi…..
A boltban számos esetben levert már a víz, amikor előkerültek a bankkártyák az előttem sorban álló vásárlóknál. Ilyenkor mindig elfelejtett PIN kódokat, megsérült chipeket kezdtem vizionálni és már éreztem a számban a lakásban hagyott, éppen odaégő töltött káposzta…..
Kahuna13 2014.08.11 11:04:51
@// Gery Greyhound: Aha. Rengetegen kapkodnak ám utána. A legtöbb kútnál/helyen a 200-ast sem.

Ez a "Nem kell elhagyni." ez milyen érv(hiány)? Mindegy.
Lángoló Gitárok Eros Bukarestben 2013.05.09 08:47:30
Viszonylag későn veszi fel a kapcsolatot a közönséggel. Talán a harmadik szám után, amikor azt mondja, koszonom, majd kis hatásszünet után hozzáteszi, bukaresti. Aztán nézeget valamit a földön, és korrigál Budápesztre, ami egyébként a pólója hátuljára is fel van írva. A…..
Kahuna13 2013.05.09 18:17:07
Első versenyzőnk egy totalcaros kolléga, Papp Tibi tulajdona, aki motorozáshoz használja, és igen meg van vele elégedve. A Sperian munkavédelmi boltból származik, a büdös életben nem hallottam róla. ha fogadnom kéne, arra tennék, hogy az olvasó sem, pedig a Sperian a honlapja…..
Meg se mukkanok, úgy is tudjátok, hogy mire gondolok. Aztán a Télapótól nem ilyet kérni! ..
Kahuna13 2012.07.26 16:51:00
Kahuna13 2012.07.27 10:49:58
Minden kor, minden rendszer megtermi mitikus alakjait, ehhez azonban el kell pusztítani őket. Sokan vannak a nagy halottak. A kommunizmusban éppen úgy, mint a szabadrablásos kapitalizmusban. Durst György rendező mondta egy tanácskozáson: a filmek olyanok, akár az élet: kinek…..
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
Kortörténeti dokumentum Törő Balázs - vanguard.blogol.hu fotográfus fényképeiből összeállítva. Első fejezet. ..
A b2b jegyek kifejezetten arra szolgálnak, hogy a tarifaszabályokban szereplő minimumtartózkodást kijátszák, ebből következően a gyakran, főleg az üzleti ügyekben utazó utasoknak ez a taktika hozza a legnagyobb megtakarítást. Eltérően a többi trükktől ez még csak nyomokban sem…..
retro gastro Donald rágó 2010.05.05 06:51:00
A '70-es '80-as évek egyik szimbóluma. Darabja 3 Ft volt, amiből bőven kijött egy zacskó Dunakavics, vagy két Sportszelet. Szóval nem volt olcsó, nem is nagyon jutottam hozzá. A golyórágóhoz hasonlóan 2-3-at összerágva óriási lufikat lehetett fújni belőle. Egy-egy ilyen rágót…..
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
Folyékony Kenyér Sördiplomácia 2009.08.06 12:10:00
Barack Obama a békéltetés új formáját honosította meg Amerikában. Régen a kibékülő felek elszívták a békepipát közösen, most az országos botrányt kavaró ügyben egy asztalnál kellett sörözniük. De vajon mit is ittak? Obama-sör-körkép.A posztmodern populizmus újabb…..
Miközben e cikket írom, a hátam mögött valami 28 héttel később című zombiskodás megy. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy 1981. augusztus elsején 1-én sugárzott először adást az amerikai zenecsatorna, a Music Television. Putty! Azaz most inkább a "28 évvel később"…..
Belsőség Kell is nekem ez a fos? 2009.08.05 22:56:00
  Amerika jó nagy piac. A program hivatalosan július 1-jén indult, valójában azonban csak 24-én kezdődött, azóta viszont már 157 ezer beszámított autó került a roncstelepekre. Na, vajon mik?  Vélemények az azonos című írásunkról...
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
Kahuna13 2009.07.11 08:10:38
@48:
Mert - mint állandóan kinyilvánítod - fiatal vagy ;-)
Kahuna13 2009.07.11 08:38:40
@dark future:
Persze.
Az ADAC tesztelte. A videó németül van, de érdemes megnézni nyelvtudás nélkül is. A cikk a hvg.hu oldalról lett átvéve. A vizsgált berendezések közül hat kapott jó minősítést, további hetet a kielégítő kategóriába soroltak, egyet az elégségesbe. A vizsgált eszközök…..
Kahuna13 2009.07.14 10:47:16
Megtalálták a megoldást arra, hogy ne kelljen a biciklizárral bajlódni, de a biciklit se kelljen lezáratlanul hagyni. A csipeszbicikli titka, hogy a zárat beleépítették a vázba, így biztonságosan és kényelmesen lehet vele közlekedni, mutatta be a Yanko Design Bong Hokuen és Ko…..
Miben ölt testet ez az oly sokat használt frázis? Szép szó a csalásra, vagy a bíró töketlensége áll e jelenség mögött? Nem minden esetben a hazai szurkolók által teremtett hangulat a felelős ezért, hiszen egészen alacsony osztályokban, ahol szinte nincs is közönség, szintén…..
Kahuna13 2009.04.22 14:14:16
@Glory:
Ez a lényeg, sportágtól függetlenül.
Pl. kosárlabdában ez sokkal súlyosabb gond, hiszen személyi hibát kapsz minden befújt faultért.
Modorosblog Káromkodjunk finoman! 2009.04.03 07:59:00
A Modoros káromkodások posztot Joseph Linguist tanult kollégám már tavaly november körül eltervezte, de ezidiáig nem sikerült sajnos véglegesítenie a bejegyzést. Időközben tőletek is befutott pár pompásan finomkodó szitokszó, úgyhogy most boldogan közzétesszük őket.Ha jobban…..
Ha az APEH lefoglal, nem vizsgálja, ki tudja-e a társaság fizetni munkabéreket. Ezzel sajnos a munkavállalókat szívatja meg. Tisztelt Zugügyvéd,  Relative gyakran olvasom a blogot, nem gondoltam, hogy most újfent szükségem lesz a segítségére.  2008. február…..
Kahuna13 2009.04.01 08:21:52
Oké, tudtuk, hogy a bankok csak a pénzünkre utaznak, de hogy ennyire hülyék legyenek, az mindig meglepetést tud okozni. Viszi is a levélírónk a zsetont azonnal egy versenytárshoz, aztán még egyhez, aztán még egyhez... Lássuk a mai történetet! (Továbbra is várjuk a…..