Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csicsa

1 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hálás vagyok ezért a gyönyörű őszi időért! Ez szép tőled! A múltkor is, állok a buszmegállóban, és az édes őszi szellő hirtelen felfújja egy csaj szoknyáját. Ó, ez eszembe juttatta, hogy hálás vagyok a nyelvemért! Remélem, mindenkinek beugrott Joey Tribbiani hálaadásnapi sziporkája a…..
Két nap alatt két szavazás is volt arról, hogy Botkának igaza van-e, amikor azt állítja, Gyurcsány inkább akadály, mint előny, és lehet-e vele együttműködni. Mindkét voksolás Gyurcsány fölényes diadalát hozta.  (A képen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester együtt…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
csicsa 2017.04.06 10:56:40
@DR. Smit Pal: TE ezt meg is érdemled. Mármint a lángszórózást. de jobb lenne ha te is belekerülnél a láng útjába
1916. Az első világháborúban Gallipolinál, harc közben egymásba fúródott lövedékek  ..
csicsa 2017.04.03 13:56:17
@szeme közé, laposan!: Nem is hallottam, hogy Bill Paxton meghalt volna, most ebből tudtam meg. Csináltam vele interjút Londonban, nagyon kedves volt. és igazad van, nem semmi élmény lehetett látni a Kennedy gyilkosságot. Az interjúban csak arról beszélt hogy texasi. Ezt nem említette.
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
csicsa 2017.03.29 18:52:01
@megadeth1: Gangsta jó ötlet
Egy rendőr meghalt, egy ember súlyosan megsérült, amikor lövöldözés tört ki a Győr melletti Bőnyben...
csicsa 2016.10.26 17:05:55
@Ballib cenzúrázók réme 18: nem hogy nem védik, hanem be se engedték őket. de remélem, te is igy végzed, sőt, téged már a kórházba se visznek be, ott hagynak vérbe fagyva döglődni, napokig
Az RTL egyik ékköve a Szulejmán című, történelminek csak nagy jóindulattal nevezhető sorozat, aminek rajongói annak idején, amikor vagy két hónapon át szünetelt a sorozat, készek voltak tüntetni az RTL székháza előtt. A Facebookon 120 ezres rajongótáborral bíró török sorozat kapott tavaly egy…..
  Fotó: Krumpli Béla Kicsit csalok, az előre eltervezett főételhez ugyanis órákig kellett volna égnie a gáznak, amihez ebben a hőségben nem volt lelkierőm. A franciák úgyis jól palacsintában, büszkék is rá, százféleképpen sütik. Délen ezt a sós, petrezselymes változatot…..
Benkő Péter éppen a hosszú házasság titkait ecsetelte a köztévé Család barát című műsorában, amikor is a fenti mondat kicsúszott a száján, hogyaszongya, fehér emberek között mindent meg lehet beszélni. És nézett továbbra is a műsorvezetőre, Onyutha Juditra, aki ugye nem…..
csicsa 2015.02.13 22:30:00
Elkezdődött az élő adások előtti utolsó felvonás az X-Faktorban, amikor a mentorok kiválasztják az adott kategóriából azt a hármat (plusz egyet, aki vigaszágon bekerülhet), akivel később foglalkozni szeretnének és bekerülnek a legjobb 12 (+1)-be. A szerkesztők a szokásosnál…..
csicsa 2014.10.12 17:31:49
@katalin: de!
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Mai, hatodik etapunk Campania tartományon vezet át. Bevallom, mikor elhatároztuk Loriennel, Mammával és Égigérő Paszullyal (az idén is van újoncunk, tegnap már olvashattátok), hogy az idén a Giro-t is megfőzzük (és majd a Vueltát is), azt gondoltam, mi sem egyszerűbb az olasz konyhánál… Aztán amikor…..
Tegnap végre elrajtolt az idei Giro d’Italia! Akik az elmúlt két évben követték a Tour de Serpenyő csapatát, azoknak nem meglepetés, hogy az idén is főzünk, de az talán igen, hogy az idén még nagyobb fába vágtuk a serpenyőnket, és végig főzzük mind a három nagy körversenyt.…..
Rengetegen szerették volna ezt a receptet, nos engedek az erőszaknak :) Egy valóban olcsó, kellemes veknit készítettem és nagyon aprólékosan lefényképeztem azért, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.  Természetesen lehet jobbat, lehet jobban, de én így készítem és kész.....…..
csicsa 2014.02.21 12:05:17
csicsa 2014.02.22 08:53:13
@motoroskonyhaja: ó, szuper!
csicsa 2014.02.22 08:54:15
@motoroskonyhaja: jaj, a paprikás kiflit én is szerettem!
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
csicsa 2014.01.14 12:49:41
@storker: honnan vetted a 10 milliós nézőszámot? A legnagyobb kábelszolgáltatónál, a DIGInél (10%kal több, mint a Telekom és 20%kal több mint a UPC) meg a MindigTv-n eleve nincs rtl 2, ez 500 000 háztartás, kb. 2 millió ember. És akkor a kis szolgáltatókról még nem is beszéltünk.
A tányéron is látszik, hogy nem most készült, ciki is tudom, de annyira finom volt, és banánkenyér receptekből sohasem elég! Amikor először láttam Bill Granger sydney-i szakács műsorát a Spektrum tévén, bevallom nem nyűgözött le. Persze én Jamie Oliver lendületességét…..
csicsa 2013.12.12 12:18:48
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
csicsa 2013.03.03 13:53:11
@Mortanius: szerencsére ebbe az irányba megy el az emberek ízlése, és ez nagyon jó.
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
csicsa 2013.02.03 15:08:40
@Traktorka: épp azért lett volna esély a jobb helyezésre Dorináékkal, mert egy nemzetközileg ismert műfaj, és a szám kicsit kilógott volna a mezőnyből - ergo könnyebben emlékeznek rá.
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
csicsa 2013.01.05 12:34:14
@sixx: nem baj, ha hosszú, de tényleg, Henit kellett volna tán még ekézned egy kicsit, mert annyira ellenszenves, hogy megérdemli. Somló most nőtt a szememben (hiába beszél hülyeségeket), mert ki merte b.ni mindenki Henikéjét.
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
csicsa 2012.12.29 11:31:23
@kovacsattis: Se Pál, se Henderson nevét nem tudja, egy cikken belül kétféleképp írja mindkettőét....BLAMA!!!!
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
csicsa 2011.07.24 08:50:07
@Rodzservoterz: az egyetlen nem szintetikus, nem művi, hanem igazi. eszméletlenül jó a csaj! nagy kár érte.
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
csicsa 2011.05.12 09:12:26
@djlaczko: ha alapdíjas lenne az sms, nem lenne ebből bevétele a csatornának.