Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy rokkantigazolványos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
egy rokkantigazolványos 2009.03.23 12:38:08
1./ Én jól keresek, de ehhez az kell, hogy a belvárosban dolgozzam. Márpedig a belvárosban egész nap parkolni ugye, havi 20-22 munkanapon... Meg leszaladgálni 2 óránként... (a főnököm egyenesen imádná)
2./ Én, a magam részéről azokat herélném ki vagy dugatnám meg egy jó nagy rúddal, akik a mozgássérült parkolóra állnak és nem mozgássérültek. Volt idő, amikor sírni tudtam volna, ha 10 méterrel többet kellett mennem. Most, két műtét után, csak azokat szeretném lerúgni, akik a metrón letottyannak elém az ülésre (jól láthatóan sántítok).
3./A mozgássérült igazolvány valóban nem bizonyít semmit, de erről nem a mozgássérült tehet. Ja,és múltkor elfejeltettem kirakni, felhívom a parkolócéget, hogy bemutatnám, mikor vannak nyitva, erre mongyák, ha nem raktam ki, szépen kell könyörögnöm, hogy kivételesen ne bírságoljanak meg, mer' ugye jogszabályilag nem az számít, hogy mozgássérült vagyok, hanem az, hogy feledékeny-e. Erről meg az jut eszembe, hogy hogyan fogom bizonyítani, hogy kiraktam, ha a parkolóőr azt állítja, nem...
4./ Szóval az előbbi esetben elküldtem a céget az anyjába és (mint említettem az előbb, jól keresek) befizettem a kurva 2e forintjukat. A "parkolási esemény" október 21-én történt, a cédulát 5-1/2 6 körül találtam. Másnap átutaltam az összeget. Utána jött a négynapos ünnep, szóval ők 27-én kapták meg. Erre jött az újabb papír, hogy 5 napon túl fizettem. Kurva anyját a parkolócégeknek meg a korrupt állami tisztviselőknek, nem munkanap van a jogszabályban, hanem NAP.

Összefoglalva: a parkolócégek tulajait kerékbe kéne törni.
egy rokkantigazolványos 2009.03.23 13:05:44
@undefined a.k.a. Boylepke:
Jut eszembe. Nekem sincs automata váltóm meg ilyesmim. A pedált nyomni vagy gyalogolni, netán megtartani magad egy fékező buszon, nem egészem ugyanaz. Aki azt gondolja, hogy csak annak jár a parkolás, aki járni se tud, annak teljes szívből kívánom az én csípőficamomat, 8 műtétemet (azaz 9 volt, tulajdonképp, mert szülni se tudtam rendesen), aztán járjon tömegközlekedve dolgozni.