Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Golyo_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltámad a bányász fúvószenekari találkozó, ám ezúttal nem Kazincbarcikán, hanem a szomszédos városban rendezik meg augusztus 17-18-án. (péntek-szombat) Örömmel fogadtam a meghívást. Kérem, jelezze, aki nem tud jönni!..
Kedves Gyerekek!A "rendszeres művelődési forma munkanaplója" mérföldkőhöz érkezett: lapoznom kellett. Az oldal alján összesítettem a 2011.01.01. és 2012.05.19. közötti adatokat. 65 alkalommal találkoztunk ez idő alatt.Engedjétek meg, hogy a Top10 listát…..
_Golyo_ 2012.06.05 11:48:30
@badi79: na ja de akkor elmaradt a próba ... vagy is 100% :P
Végre itt a várva várt...   Azt gondolom, régóta az egyik legjobb koncert volt, amelynek az anyagát itt találjátok. Sajnos a szél egy kicsit ront a hangon, ha jól füleltek, akkor pedig apró pata-kopogást hallani, na az a kamera hangja, amint fókuszál…..
A teljes anyag... ... szilvesztei mulatság gyanánt...    Goldeneye   Radetzky induló   Bányász Himnusz    Latin Gold   ABBA Gold   Spanyol Cigánytánc   Highlights form Chess   Moment for Morricone…..
 Belinkelem ide az egyik kis kedvencemet. Hallgassátok meg, ha tetszik, megtanuljuk. (ha nem, akkor is :) jöhetnek a…..
Íme, a két fellépős nap legjobb képei. Köszönjük Budai Gábornak, hogy elküldte nekünk, és lehetőséget adott arra, hogy közzétegyük!                                          …..