Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logan Grimnar

0 bejegyzést írt és 759 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
Logan Grimnar 2018.06.12 16:24:41
@élhetetlen: okosságom lényege az, hogy a hiperben vásárló csak saját magára támaszkodhat, így sokkal könnyebben járhat rosszul mint az, aki szakboltban vesz ahol segítenek neki választani és jó tanácsokkal is ellátják szükség esetén.
De nem akarok senkit visszatartani a teszkó gazdaságos nótbuk megvásárlásától, csak utána ne sírjon ha megszívja.
Logan Grimnar 2018.06.12 17:41:48
@élhetetlen: ezekben az esetekben igazad van, én azonban a műszaki termékek vásárlásához szóltam hozzá. Ott pedig csak egy alap szinten érthetsz hozzá, ha nem a hobbid az adott termék, vagy nem a szakmád, így jól tud jönni egy szakértő eladó. Ezért kell olyan boltban vásárolni, ahol van is ilyen.
Btw a festést én úgy intéztem hogy jött az ismerős festő, hozott mindent, festéket, szerszámot, én csak a bútorokat toltam össze és takartam le, a fickó kifestett, szép lett, festés kipipálva. :-) Méterárut pedig életemben nem vettem, nem tudok hozzászólni. :-)
Csalódtam. Hatalmasat. Már-már a könnyeimmel küszködtem...
Férfiszemmel Mi kell a nőnek? 2015.12.21 11:24:34
A táguló világegyetem és a halál utáni élet mellett ez a harmadik legnagyobb titka az emberi létnek. Komolyra fordítva a szót, nyilvánvalóan minden nőnek kicsit más kell, és az egyes nőknek is más kell 20, 30, 40 vagy 50 évesen. Inkább úgy fogalmaznék, vizsgáljuk meg, mely…..
Logan Grimnar 2015.12.22 11:15:21
@zombigyilkos: teljesen igazad van.
A női lélek megfejtésének kérdéskörében az egyik legfrappánsabb megállapítás az "As good as it gets" című filmben hangzott el a Melvint alakító Jack Nicholson szájából a recepciós hölgy kérdésére adott válasz formájában:
"Receptionist: How do you write women so well?
Melvin Udall: I think of a man, and I take away reason and accountability."
Logan Grimnar 2015.12.23 10:27:44
@Lili Párbeszélő: @zombigyilkos:
"azok a férfiak, akik nem próbálnak alkalmazkodni a női "irracionalitáshoz" és kicsit sem irányíthatók (kompromisszumkészek), egyedül halnak meg, és az urnájuk feletti földkupacon csak a kóbor macska kotorászik! Ha nem hiszed, járj utána :) "

ismét azok a fránya részigazságok

ez jó eséllyel így is van, csak éppen az az urna legalább 20 évvel később aktualizálódik a szóban forgó férfiak esetében mint a "kompromisszumkész" férfiaknál, ráadásul az előbbiek élete is boldogabb és nyugodtabb mint az utóbbiaké.
Így már azért teljes a kép.
Logan Grimnar 2015.12.23 10:28:17
@zombigyilkos: nincs mit :-)
Unod már a jóképű Luke-ot? Leia a füleden jön ki és egyáltalán nem érdekel a tizedik fun fact Obi-Wan életéről? Mi most hasraütésre összeszedtük a kedvenc hidden Star Wars karaktereinket a filmekből, hogy megismerjétek az Erő obskúrus oldalát is! Bossk Nem, ő nem Gorn,…..
Itt van amire mindenki várt, a Csillagok háborúja! Lehet, hogy nem igazi sci-fi, lehet, hogy a felújított változatok csak rontottak rajta, de amikor a papírhengerből eszkábált fénykarddal a kezedben vagy éppen apád béna mellényével felvértezve nézted leesett állal, akkor ezek nem…..
Úgy tűnik, mégis maradt legalább egy ember a Fideszben, aki válaszolni mert Kulka János Orbán Viktornak címzett levelére. Igaz, nem hivatalos közleményben, hanem csak twitteren. De legalább válaszolt, nem is akárhogy. Kulka János színész felháborodott levele, amiben arra kéri…..
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tavasszal lesz utoljára Critical Mass kerékpáros felvonulás Budapesten, jelentették be nyílt levelükben a szervezők. Elmarad ugyanakkor a szeptember 22-én esedékes őszi felvonulás is, hogy felhívhassák a biciklis közösség figyelmét az új problémára: fontos szakmai szervezetük…..
Logan Grimnar 2012.09.05 15:10:23
@airdace: "de menj el egyszer Párizsba, és keress olyan bicikliseket, akik megállnak a pirosnál (nem lesz sok :)"
valóban így van, és ez egy win-win szituáció: a biciklisek jelentős része hamarabb éri el a célját, és a folyamatos szelekció biztosítja, hogy a párizsi biciklistársadalom csupa egészséges, erős és gyors emberből álljon, valamint a párizsi kórházakban soha nem késnek a szervátültető műtétek, soha nincs hiány ugyanis donorban.
Óvatosan, tán kissé tartva az esemény kimenetelétől, érkeztünk a Milla által meghirdetett, Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük elnevezésű tüntetésre. Eleve már bajom volt az elnevezéssel is, na de ami a facebookos event felvezető szövegében volt, az már kiverte a…..
Logan Grimnar 2012.09.05 11:42:22
@dr yetee 69: lehet, hibbantlibbantkám, csak akkor el lesz foglalva a szálláscsinálással és nem írja a baromságait munkaidőben ezerszámra. Egyébként, hogy ki a droid, nézd csak meg, hogy kinek hány hozzászólása volt eddig...
Logan Grimnar 2012.09.05 12:19:51
@dr yetee 69: régen próbáltam érvekkel hatni Sipire - mostanában jobbára csak olvasom ahogy másokkal vitatkozik - de ő egy nagyon furcsa, paralell világegyetemben él, melyben a tények és adatok folyamatosan alakítható vátozókként szerepelnek a bal- és a jobboldal kontextusában.
Pszichiátriai kezelésre lenne szüksége, de mivel a csótányék bezárták az OPNI-t, így - jobb híján - sugallom neki, hogy mit is kellene tennie :-)
Logan Grimnar 2012.09.05 12:39:38
@dr. mesterseges szinezek: Orbán és feltétlen követői Sipi paralell világegyetemének inverzében élnek.
Egyik kutya, másik eb.
Az elegánsan nőies Natalie Portman és a francia divatház kapcsolata idén is folytatódik, úgy tűnik az együttműködés mindkét részről bevállt. A 31 éves színésznő stílusosan meztelenül reklámozza a Dior Rouge Nude nevet viselő új rúzsát. Persze, azért a lényeg mindvégig…..
Subba Walking dead for real 2012.08.02 11:15:00
Mókus <3 ..
Logan Grimnar 2012.08.02 16:15:03
@Csokonai Vitéz Műhely: Jah, Texasban a redneckek hamar lelőtték volna őket :-)))
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Logan Grimnar 2012.07.16 15:40:50
@abaka: HMF a családon belüli szaporodásra utalt. Cigányok közt bevált szokás a rokoni házasság.
Logan Grimnar 2012.07.16 16:23:42
@emberekembere: azért nem került kitételre az általad említett bűneseteknél a "magyar" jelző, mert az a bűneset nem volt fajtaspecifikus, bárki elkövethette. Míg a halálos kimenetelű brutális nemi erőszak az alapvetően ösztönállat cigányok ismérve ( mint a késeléses vagy borotvával elkövetett gyilkosságok is). Ezért alakult ki a "cigánybűnözés" fogalom is.
Logan Grimnar 2012.07.16 16:49:05
@Démonmac1: tipikusan hazug, liberális szerecsenmosdatás amit csinálsz.
Sajnos az egész jelenség összefügg:
"1, nincs munkahely -kevés a pénze az embereknek" ez nem mentség egy ilyen brutális gyilkosságra. A "megélhetési bűnözés" hamis ideológiája már megbukott. Tisztességes ember inkább kuporgat és spórol, alkalmi munkát vállal, de nem jár lopni a boltba.
"2, nincs iskola/tanítás normális szinten" - de van. Az én gyerekeim is normális iskolába járnak. Ja igen, nincs cigány az osztályban, akinek szülei összevernék a tanárnőt, amennyiben az szóvá tenné kolompár ricsike erőszakoskodásait nála vagy öt évvel fiatalabb osztálytársaival.
Roppant könnyű a társadalmat, a világot hibáztatni önön lustaságuk és igénytelenségük okán, de az igazság szerencsére már nyilvánvaló akár a legnaivabbak számára is.
A MELEGEK TÖRVÉNYESEK.  Ez a magyar polgárjogi mozgalom, a Budapest Pride  üzenete a világnak. Az első   ENSZ határozat a melegek védelmében a tavalyi Budapest Pride-dal egyidőben született. Hillary Clinton  történelmi pillanatnak nevezte a határozat elfogadását, amely…..
Vannak, akik szerint különbséget kell tenni a meggyőződéses nácik és a populista alapon, alakalomszerűen rasszista politikusok között. Mások szerint a motíváció igazából mindegy, és ugyanúgy kell elzavarni a közéletből a megélhetési rasszistákat, mint a teljesen őszintén…..
Gréczyblog Gyurcsány-Bajnai 2012.06.29 07:33:00
Két napja az a sztori, hogy hogyan is van egymással Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon. Mikor és hogyan találkoztak, miért vesz, vagy nem vesz részt egy rendezvényen egymás társaságában Magyarország két volt miniszterelnöke. Kezdődött a Horthy-konferenciával, folytatódott egy…..
Logan Grimnar 2012.06.29 10:14:58
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ne felejtsd el, hogy betegesen perverz emberek mindig vannak. Szerintem van még 100-200 demenciás nyugger rajongója is.
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..
Avagy, már bőszen dolgozik a support az error37 és egyéb nyalánkságok orvoslásán :)..
Logan Grimnar 2012.06.21 10:14:53
Lehet, hogy Pekingben minden sarkon lehet Rolexnek látszó tárgyat venni tíz dollárért, de az is biztos, hogy ha valaki eredetit szeretne, akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Jóval mélyebben, mintha Európában tenné ugyanezt, Kínában ugyanis baromi drágák a luxusholmik.…..
Logan Grimnar 2012.06.21 10:12:14
@franc0: ez azért van, mert a leggazdagabb emberrek a legszarrágóbbak is egyben.
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
Logan Grimnar 2012.06.18 12:23:38
Sorkizárt Puzsér hálójában 2012.06.15 11:01:00
Tegnap adták át a Viva Comet idei díjait a hazai zene szemfényvesztőinek. A média kárhozottjainak járó legrangosabb elismerés gálaműsorát szándékosan nem néztem! Inkább élnék örökké egy kapszulában, mintsem megtekintsek belőle egy percet is. A balfék, erőlködő riporter…..
Logan Grimnar 2012.06.15 13:43:02
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Horror-Mirror Mozi: Piranha 3DD 2012.06.14 10:00:00
Örömmel újságolhatom, hogy megvolt életem első sajtóvetítése, melynek keretében még kedd este megnézhettem a Piranha 3DD-t. Ezzel úgy érzem, hogy újabb mérföldkövet tett meg a blog. A meghívást magától a forgalmazótól, a Fórum Hungary Kft.-től kaptam, ezúton is köszönet…..
Nyugat-Európában az idősebb korosztály jellemzően jómódú. Nagy-Britanniában például a nemzet vagyonának 80%-a az 50 feletti korosztály kezében van. Ugyanez a korosztály felelős a fogyasztással kapcsolatos pénzköltés 40%-áért. Mégis, a marketingnek csupán 10%-a irányul erre a…..
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
Sorkizárt A Viszkis nyomában 2012.06.13 11:16:00
Közgazdászok kiszámították, hogy nem érdemes bankot rabolni. Mivel az Amerikai Egyesült Államokban mindössze 1 millió forint, Angliában pedig 4,7 millió forint az "átlagkereset" egy-egy akció után, legalább négyszer kellene robbantani ahhoz, hogy szép összeghez jussunk. Azonban…..