Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shorty

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Siegius-arena egy aranyos kis gladiátoros hentelős móka, igazi matiné, kikapcsolódás. A történet szerint egy gladiátor vagy, aki - milyen meglepő - a ranglétra legalján egy rozsdás karddal és egy fa pajzzsal próbálja ölni a centuriókat. Ahogy egyre inkább halmozzuk a hullákat,…..
shorty 2013.02.04 12:19:30
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
Munkakerülő játékok Negyvenszer 2012.10.01 08:00:00
Azért szeretem a bontegames játékait, mert amellett, hogy tök egyszerűek, közben folyamatosan példázzák a kilenc pont problémáját. Adva van egy ajtó, amit ki kell nyitni, ezúttal éppen negyvenszer. Eleinte nagyon könnyű, aztán egyre újabb és újabb megoldásokat kell találnunk.…..
shorty 2012.10.01 11:44:55
shorty 2012.10.01 15:56:54
@nyauuuuu: :D tényleg, köszi ez nem esett le :(
Sokaknak nehéz lesz beismerni, de Gyurcsány megnyerte ezt a meccset is. Igaz, brutális sebeket kapott, mire összeomlott a plágiumvád. Akik elparentrálták, dühönghetnek, akik bíztak benne, ismét kaptak egy kis reményt, hogy ha ezt is túlélte, akkor a Sukoró kapcsán készülő…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
shorty 2011.09.26 16:10:48
@szmoker (Homo Trollicus): ennek az advanced verzióját szoktam alkalmazni : amikor látom hogy jön felém és kérni fog, megelőzöm és én kérek tőle vmit, (100-as/cigi stb) azt a meglepett arcot amit ilyenkor tudnak vágni :D
Budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer, a BuBi, ami már az előző önkormányzati ciklusban formálódott, most már biztosan elindul. Szeptember 22-én ünnepélyesen aláírják a rendszer Támogatási Szerződését. Bár az eredeti tervek szerint az idén nyáron már…..
shorty 2011.09.15 11:43:06
@Alf:

:D

troll feed on
de mindenekelőtt tiszta nadrágot vesz, hiszen sikerült elélveznie újra attól, hogy ma is jól megmondta a magáét a bicajosoknak.
troll feed off
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Ütős a felhozatal a New York-i torna negyeddöntőjében. A világelső, a dán Caroline Wozniacki. Mivel rengeteg sztár kihullott korábban, reaális esélye van megnyernie élete első Grand Slam-trófeáját. Egy a probléma: az ő ágán van serena Williams.   Wozniacki ellenfele a…..
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
  Vasárnap délután ült össze az államadósság növekedésének okait vizsgáló parlamenti albizottság. Az albizottság ezúttal az eladósodás okozóinak felelősségre vonási lehetőségeit vizsgálja - erről Szijjártó Péter beszélt korábban. Az albizottság elnöke szerint jogi…..
Fordulatokban gazdag, különleges életének számos eddig nem ismert részletét lebbenti fel Földes László, alias Hobo, a magyar könnyűzene élő legendája, aki nyolcvanadik életévének betöltése alkalmából lapunknak, a Nemzeti Théma Extrának exkluzív interjúsorozatot adott. A…..
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
shorty 2011.02.25 09:27:38
@petyminger: sztem többször már ne nézd meg a conspiracy theory-t :)
Michael Knight Bukott csúcs 2011.02.17 15:30:00
Még egy nyamvadt informális EU-csúcs sem jut a magyar elnökségnek, a hivatalos indoklás szerint "logisztikai okokból". Hát persze, már megint azok a fránya nemzetközi körülmények...Az unió keleti partnerségi csúcstalálkozóját nem májusban tartják Gödöllőn, hanem az…..
Amikor még az MTV zenecsatornaként funkcionált, ment rajta egy idétlen rajzfilmsorozat, amiben két pattanásos, idétlen kamaszgyerek fikázott mindenféle videót, és ütötte el vicces marhaságokkal a napot (mindegy, csak suliba ne kelljen menni). Mike Judge volt a készítője, Beavis és…..
shorty 2011.02.18 09:41:10
@Szűcslaci@Szűcslaci: sebaj, maradj a VV-nál
  A Hobo Blues Band letette a lantot, kész, volt két búcsúkoncert, szevasztok. A Lángoló Gitárokon lehet olvasni a koncertről hangulatjelentést, rajongók osztják tovább a fészbukon, ott kellett volna lennem.   Most valami elbocsátó szép üzenet kéne,…..
shorty 2011.02.13 10:57:49
@egy nik a sok közül: sebaj, sosem késő feltenni egy freshandi lemezt
A világ legsűrűbben lakott területe volt a 15 hektáros japán Hashima szigetvárosa. A város és az innen induló tengerfenék alatti bányajáratok építésekor 1300 kínai és koreai munkaszolgálatosnak kellett meghalnia. 1974 óta börtönbüntetés terhe mellett senki sem tehette be a lábát a Pokol szigetére.…..
IDDQD Heti retro: Stunt Car Racer 2011.02.03 17:00:00
Akik a Stuntsra gondoltak, amikor a múlt heti Worms-poszt alatt megszavazták a Stunt Car Racert, azok most kicsit csalódottak lesznek, ugyanis az SCR egy másik játék, bár egyes elemei valóban hasonlítanak kicsit a Stuntshoz. Míg azonban a Stunts már a kilencvenes évek játéka, amit…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
shorty 2011.02.01 18:24:17
@morden2: "az állam nem megy tönkre" jah, nem is tudom ki állt nemrégiben államcsőd szélén (hogy miért az persze más kérdés) az ország vagy a manyupok?
A legfrissebb közvélemény-kutatások szépsége: ha ma valaki alapítana ezzel a névvel egy pártot, 2014-ben ő lenne a miniszterelnök. Jó, ez így persze csúsztatás, de ettől még rögvalóság: az nt/nv oszlop erősebb a Fidesznél.A helyzet röhejesebb, mint bármi, amit valaha is…..
shorty 2011.01.27 18:07:23
@volutx: LOL, íme egy igazi agymosott
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
shorty 2011.01.27 14:46:24
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
shorty 2011.01.22 11:43:04
@felfújta a szél: minek égeted tovább az országot? Nem volt még elég bolse-viktor eddigi hazaárulásaiból?
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
shorty 2010.12.22 10:00:11
@monyon le:
" olyan légszennyezett a város levegője, hogy nem érdemes bringán közlekedni."

némi ellentmondást érzek ebben a mondatban, persze lehet, hogy a bicajosok miatt van szmog :)

Amúgy az autódban a dugóban ülve sokkal több füstöt szívsz be