Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmy McBibby

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően két típusú cég van a világon: az egyik a jól működő, sikeres vállalat, a másik meg az a másik fajta, ahol valószínűleg a kedves olvasó is dolgozik.  A cégek működésének gyökeres megváltoztatásának modern eszköze a vállalati transzformáció. A kifejezés a Transformers című…..
Subba Büszkeségeink I 2012.04.02 16:51:00
Igaz Farkas Péternek legalább egyéni aranya volt és egy fejletebb EU országban csak egyszerzű növénytermesztőként éldegélne, nem a sitten. Amíg Pali bá mások hátán ért el mindent, az ország aktuális nemzetközi lejaratását is!  ..
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
Jimmy McBibby 2012.04.02 13:51:42
@sixx: köszi, este hangolom a TV-t :)
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Jimmy McBibby 2012.03.18 21:49:59
Jimmy McBibby 2012.03.18 22:38:17
@tartamas: Félreértesz cimbora: Hofi volt szerintem aki ezt a műfajt itthon már honosította, és azóta is Ő a legjobb ebben. Szóval nem értem mi ez a nagy hype, hogy műfajt teremtettek ezek az új - és mellesleg egész jó - arcok. De azért nem ők találták fel a spanyol viaszt.
Subba Keres 2012.03.14 15:58:10
Na, az amerikai reality-gépezet megint kitermelt egy olyan kezdeményezést, amit egyrészt csak dicsérni lehet, másrészt pedig üvöltve kívánkozik a magyar megvalósításra. Arról van szó ugyanis, hogy a 495 Productions, a Jersey Shore és a Tool Academy (Gyökér akadémia, még egy…..
Jimmy McBibby 2011.03.30 11:36:02
A labdarúgó Bajnokok Ligája, az olasz Serie A és az angol Premier League mellett a kézilabda-BL közvetítési jogát is megszerezte a Digi Sport, amely azonban évek óta hiányzik a legnagyobb szolgáltatók kínálatából, így az ország nagy részén nem lehet látni a műsort. Az [origo]…..
A jelenleg országosan már közel 33%-os elérésű Digi Sport csatorna március 14-én elindította társcsatornáját Digi Sport Plus néven. Az idén második évfordulóját ünneplő Digi Sportot bár futballprofilú sportadóként ismerhették meg a nézők, mostantól azonban a Digi Sport…..
Jimmy McBibby 2011.03.17 12:12:44
A Két pasi meg egy kicsi körüli zűrzavarnak is betudhatjuk, hogy a CBS két újabb évadot kért a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) című sitcomból, azaz újabb minimum 44 résznek kell lemennie ahhoz, hogy megtudjuk végre, ki is a muter. A dupla évados berendelés azért is…..
Gratulálunk annak a teljesen elvetemült formának, aki képes volt 23 perccel a határidő lejárta előtt, ügyfélkapu hitelesítéssel együtt mindössze kilenc perc alatt jelentkeznie a felsőoktatási felvételijére! Különdíjas az a bizakodó pofa is, aki 84 éves korában még nekiment a…..
comment:com Ki vagyok én? 18+ 2011.02.03 10:00:00
Ki az a sorozatszereplő, akit mostanában iszonyú vicces karakteréért imádunk, de az ugrás utáni képen a farkát szorongatja fájdalmas arccal?..
Jimmy McBibby 2011.02.03 11:03:12
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
Balhé van! Nem lesz ma, és egész héten online közvetítés, mert Szandika kikészült, és lerugdosta a kamerákat...
Jimmy McBibby 2011.01.24 18:13:22
Új táblákat raknak ki a békéscsabai zebrákhoz, amelyeken arra figyelmeztetik a kerékpárosokat, hogy szálljanak le a nyeregből. A jelzések nem az autóutakra, hanem az azokat keresztező gyalogátkelőkre vonatkoznak. A Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottság döntött úgy,…..
Üvötő zene, emeletes busz bárpulttal, mindez narancssárgában. A holland szurkerek tudnak élni - Vizi Attila megmutatja, hogyan...
Jimmy McBibby 2010.06.24 13:01:17
A világ több tévétársaságához hasonlóan tájékoztatni fogjuk a nézőket a másik csatornán látható meccs alakulásáról, illetve meg is mutatjuk kis képben a párhuzamosan zajló mérkőzés góljait. Amióta a bundázások elkerülése érdekében bevezették a párhuzamos meccsek…..
Két hete hallottam a következő sztorit, valószínűleg nem pontosak az infóim, de a lényeg sztem átjön:Nemzetközi Gazdaságtanból csak vizsga van, ZH vagy házi az aláíráshoz nem kell. Viszont amikor először mész vizsgázni, akkor min 25%-ot el kell érni, vagy megtagadják az…..
Két sima győzelemmel kezdte a magyar válogatott a divízió 2-es junior-világbajnokságot, a csapat eddigi teljesítményével mindenki elégedett lehet, ám a nehezebb feladatok csak ezután következnek. Szerdán a fürge koreaiakkal találkozunk, a torna döntője pedig minden bizonnyal…..
Olvasónk a mai nap jelezte, hogy férje július 10-én a Győr – Bécs járaton elhagyott (vagy ellopták, még nem tudják), 100 ezer forintot. Ebből a pénzből fizették volna ki az albérletüket, tehát nagyon nagy szükségük van rá. Bár –sajnos- kevés a becsületes ember, mi…..
Jimmy McBibby 2009.07.12 19:33:02
@Csodanő:
1. egyedül NEM.
Ha nincs más veled akkor muszáj egyedül.
2. kezemben szorongatva egy részét
Nem tudom mit szólnak melletted a börtönviselt melósok ha a kezedben szorongatsz egy csomagot forgó szemekkel...
3. másik részét 4 felé osztva különböző helyekre eltenni.
Csak ezért nem hiszem h 5 táskát viszek magammal...
4. vagy az egészet.
?
5. és egész végig éberen ül, és figyel.
5 fele?
6. de inkább bankkártya.
Pontosan. Kár h sokan még mindig KP-ban kapnak fizut, nyugdíjat, vagy csak nem tudják használni az ATM-et...