Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozsy

9 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Naplóm! (Na ezt jól elfelejtettem több helyen, most lehet megyek és mindenhol pótlom ezt a megszólítást! :) Igazi időutazásra hívlak. Kutakodtam korábbi levelek között és megtaláltam ezt a szép hosszú beszámolót 2009. november legvégéről, ami mint utólag már egyértelműen kiderült, hogy…..
Kedves napló a bolt és a gyerek 2021.11.07 12:44:12
Kedves Naplóm! Esős vasárnap délelőttöket a Jóisten is az írásnak teremtette, még akkor is, ha kicsit lassabban megy így másfél kézzel.  A sajkacsontban van törés, még nem kaptam rá pontos diagnózist, de remélem az is kiderül hamarosan. Egy jóbarátomnak (T.) az édesapja meg a testvére is sebész,…..
Kedves napló Tör-ténések 2021.11.03 22:46:39
Kedves Naplóm! Eltelt a szomorkás november eleji hosszúhétvége. Nem volt rossz, kicsit melankolikus, kicsit szótlanabb, de mosolygások is vegyültek bele. Két hete volt egy orvosi beavatkozásom, semmi vágás, vagy altatás, de azért az ember mégis műtőasztalra, lámpa alá kerül, szóval csak…..
Kedves napló Személyes 1 2021.10.29 23:55:06
 Kedves Naplóm! Időről időre fogok itt személyesebb hangvételt is ragadni, mert arra is szükség van. Holnap mégsem szellemeskedem. Úgy volt, hogy a 3,5 éves Keresztlányom már hosszú hónapokkal ezelőtt kitalálta, hogy Halloween bulit szeretne (honnan jutott ez az eszébe?! magamból max még egy…..
 Kedves Naplóm!   A XXI. század sokak szerint a szuperhősök kora. Képregények, filmek, könyvek, ruhák, happy meal menük. Semmi újkeletű nincs ebben az emberiségnek az ókor óta szükséges van hősökre, gondoljunk csak Gilgamesre, Herkulesre és Dávidra.  A képregények hősei természetfeletti…..
  Az életünk tele van kommunikációval, ritkán kell már hosszú napokat várni a postásra, mindenki folyton elérhető, a digitális világunk megteremtette a lehetőségét, hogy folyton interakciókat folytassunk. Sokat beszélgetünk-e valójában? Vagy igazából egyre kevesebbet? Vannak a "small talk"-nak…..
Kedves Naplóm! Először nézzük, mit találtam akkor, amikor rákerestem, miért írnak az emberek naplót. Nem, nem arra voltam kíváncsi, hogy milyen élethelyzetek váltják ki, hanem hogy a naplóírás miért része még mindig sok ember életvezetésének, vagy miért érdemes ezt a szokást felvenni és benne…..
Kedves Naplóm! Úgy tűnik, mindenkinek eljön az életében egyszer, hogy naplóírásba kezd. Vannak akik ezt letudják tinédzserkorban, vagy vannak akik egy fergeteges utazási élményüket szeretnék ezen keresztül még mélyebben megélni és megosztani. Ezt a naplóírási kezdeményezést egy sajátos élethelyzet…..
maimagyarpolitika Előválasztás 2021.10.27 12:13:45
Innováció. Elég gyakran használt kifejezésévé vált ez a szó a közbeszédünknek. Per definíció valamilyen új ötlet, eszköz vagy módszer használata. Kijelenthető, hogy ha maga az előválasztás rendszere nem is új gondolat, mert például az Egyesült Államokban több mint 100 éve használják már a megfelelő…..
Elmegyek pár napra pihenni, mire hazajövök, már célegyenesbe fordul a sorozás ...Azt hittem ezen a héten még senki sem csinál semmit, csak tömi a maradék bejglit és Bud Spencer - Terence Hill filmekre vadászik a távkapcsolón.Ehelyett a RezsiWars egyre konkrétabb formát kezd ölteni,…..
Ma újabb jelentős lépéssel kerültünk közelebb a Jó Állam megvalósulásához: Magyarország nem hagyta magát, és teljes mértékben állami kézbe vette a tankönyvellátást. Hoffmann Rózsa augusztusban ugyan még azt nyilatkozta, hogy „nincs szó a tankönyv-előállítás…..
bozsy 2013.12.18 01:35:15
Az, hogy gipszből bronzzá lett Horthy a Szabadság téren, megint előhozta a szokásos hisztit a szokásos körökből. Egyik oldalról Horthy Miklóst és Hitlert együtt ábrázoló transzparenseket emeltek a magasba, „együtt tették tönkre az országot, ebből egyszer már elég volt”,…..
Meghosszabbította a köztévé Fábry Sándor szerződését - tudta meg a Blikk. A showman jövőre 20 adást készít az m1-nek, 440 millió forint + Áfáért. A Fábry show-t gyártó Trisó Produkciós Kft. tulajdonosa, Fábry Sándor az alapszerződésben meghatározott, eddigi juttatást…..
bozsy 2013.09.21 17:59:30
@kacsa232: A szokásos fideszes reakció. Gyorsan visszamutogatni és még a Bajnait is sikerült belefűzni. Elismerés. Működik a propaganda.
A piaci alapú műsorkészítés és a közszolgálati média túlárazásos kifizetései között azért méretes különbség van...milliárdos...Marslakók, Fábry, hogy csak a nagyobbakat említsem. Mondjuk az is biztos, hogy a többszörösen megemelt MTVA költségvetési támogatása sem jelent meg színvonalas műsorok készítésében. Az a pénz vajon hova tűnt?
Az Orbán-kormány elmúlt három éves gazdaságpolitikáját, költségvetési politikáját lehet alapos érvekkel kritizálni, így tett például Chikán Attila is tegnapi interjúnkban. Szélesebb tömegeket viszont nyilván jóval egyszerűbb kétbites üzenetekkel, például végletekig…..
A jó király betiltotta a seggfejek vonulását, de ez nem elég, sőt, ez sokkal több, és jóval ízléstelenebb is, mint amit megtehetett volna. A liberális sajtó és bloggerek az indextől a cinken át a kettős mércéig azon derpegnek, micsoda alávaló húzás az Élet menetére…..
Publius Minimálbér-licit 2013.03.11 10:15:55
forrás Villámtempóban zajlik az ellenzéki marakodás azon, hogy ki is vezesse majd a közös csapatokat 2014-ben, a harchoz pedig már elő is vették az egyik populista csodafegyvert: a minimálbért. Oszkó Péter és Scheiring Gábor szerdán tette le az asztalra a jól hangzó…..
„Jósoknak itt ma könnyebb, / S a fájdalmak mismások: / Milliós Messiások / Magyar sok Messiások. / Elmessiásodtak... / Üdvük nincs - majd szereznek. / Mert mást mit is tehetnek... / Faképpel elszegődnek: / Beállnak mind keresztnek.” (Kovács András Ferenc: Új magyar…..
  Aki szervezett már akármilyen nyilvános programot, az jó eséllyel átélte az érzést, amikor kevesebben vannak a vártnál, reméltnél. Esetleg sokkal kevesebben. Nos, ebben a műfajban egy ideig a vasárnapi, a Budapest Sportarénában tartott Összefogás koncert lesz az…..
Mandiner blog Bántó 2012.01.19 07:01:00
Fotó: Reuters   Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a…..