Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rongyláb Jani

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 13-án Geszti Péter és a fideszes tévékurátor Szabó László vendégeskedett a Radio Café stúdiójában, Kóczián Péternél és Babarczy Eszternél. Geszti - a műsor felénél körülbelül - döbbenetes coming outot mutatott fel kettősállampolgárság-témában: elmondta, hogy…..
Rongyláb Jani 2009.03.26 21:19:15
én a Kétpöcsü Fürgegyík Pártra adnám le az új választásokkor a szavazatomat, mert akkor mindent zöldebb lesz itthon az tuti.

@váj mí: kedves forumos kolléga, én egy
q@*%a szóval nem sajnáltam le, nem szegényeztem le a határontúliakat, ez tény. de az is, hogy amig a saját seggünk szaros a Szent Hazában, addig ne akarjunk másra mutogatni. Ha erős az ország, egyetértés van idehaza, rendezett a kissebségek helyzete, akkor jöhet a nagyobb támogatás határon tulra kultúrástól politikástól, gazdaságostól mindenestől. Nem pedig azáon kéne lovagolni szeretett joboldali KirályViktorunknak, ohgy a feszkót már nemcsak itthon kelti, hanem kinnt is. és ha kiteszem a lábam az országból, s nem vagyok fidebaszos, akkor már hazaáruló vagyok, meg idegenszívű. Pedig én magyar vagyok. És a szüleim is meg az egész pereputtyom. De majd én kinek sirjak, ha mondjuk az én meg a ti szüleitek nem kapnak nyugdíjat, MERT NINCS. Majd ezt mondják. NA előbb ezt kell rendbe tenni.
A cigánykérdést is meg kell oldani, mert vagy a fejünkre nőnek, vagy kiadják rájuk a vadász engedélyt. Na ez a káosz. És egy dolog még, nekem is csak nemrég nyitották fel a szemem ebben a témában. Lehet hogy még sok más is van, de most ez került számomra érdekes megvilágításba.Egy barátom gyermeke most 12 éves. Az ő generaciójában már több ma a kisebbségi mint a magyar. Erre csak a figyelmet szeretném felhívni.Már a 3. generáció nő fel köztük, aki nem látta a szüleit dolgozni menni, max lopni, stb. De meg kell tanulni velük lehet együtt élni, vagy....
ezt döntsétek el. De ahogy a magyar kissebségek helyzete mutatja a szomszédos országokban, nem mostanában fogjuk idehaza ezt megoldani. megint csók a családnak... :)