Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bencze Attila

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első Emelet biográfia A zenekart 1982 augusztus végén a csillaghegyi strandon alakította a Solarisból átigazolt Kisszabó Gábor, Bogdán Csaba, Rausch Feri, Tereh Öcsi, akik onnan felhívták telefonon a szintén instrumentális zenét... Király L. Norbert biográfia Király L.…..
Irodalmi ösztöndíj határon túli alkotók számára Irodalmi ösztöndíjprogrammal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma a határon túli magyar írókat, irodalmárokat, műfordítókat és kritikusokat. A keret 10,5 millió forint, amelyet tizenöt pályázó kaphat meg tíz…..
A Debreceni Egytemi Napok 2012 programja Helyszín: Debrecen, Lovarda, 2012. október 9 - 11. 2012. október 9., kedd: Tea Road, Anna and the Barbies, Nemjuci, The Trees, HS7, Vad Fruttik2012. október 10., szerda: Campus... VI. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó Pécs, szeptember 27 -…..
Szilárd Leó Professzori Ösztöndíj pályázat A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle Sándor Alapkezelő az E-ON Hungária Zrt. támogatásával pályázatot hirdet a Szilárd Leó Professzori Ösztöndíj elnyerésére. (Pályázat kódja: WSA-SZL) A Közigazgatási és…..
játszok most az agytörzsem hegyén s mint felhőbe tört görgő kör nyaláb a tiltókényszer eszköze körém buborék bábként nem állhat tovább nap-kényszeremtől most a visszasüllyedt egó atom ma újra heg(be)forrt, egy halom papír marad csupán az ünnep mert nem volt más csak…..
csillaggyümölcs-magot szedtem én hűvös újaimmal, az ég viaszos bőrén s göncöl függő ágyának szekerén ott várt Vénusz kívánatosan, pőrén s mint félkagylónyi zenit félhomály lettem a csillag hínár arany pépje egy továbbfűtött medence dagály. Beleszerettem Vénusz…..
Melegen ajánlott pályázatok Szilárd Leó Professzori Ösztöndíj pályázatA Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle Sándor Alapkezelő az E-ON Hungária Zrt. támogatásával pályázatot hirdet a Szilárd Leó Professzori Ösztöndíj elnyerésére. (Pályázat kódja:…..
Eljutva régi csókjaidhozfelizgatott egy furcsa fickó.S akár örömet, akár kínt hoz- szerzői jogból lett az író.S míg a líra rázza ökleit,te csak egy gésa, kék-harisnyamaradtál és talán reggeligneked is jut majd jogra, díjra.Mert mindenem lettél kedvesem:alázat ölének…..
A toronyóra elütötte az éjfelet, ez itt a viccóra. Köszöntsük hangos tapssal Bencze Attilát, a magyarságunkat mint muraközit meglovagló erdélyi spammer-költőt, aki ki tudja, hány anyországbeli postaládát fertőzött meg a hajtás után olvasható reklámlevelével. Hogy kivel is…..
Mint vihar után olyan a lakás: ruháid a szétszórt rongyrakás hevernek a padlón szanaszét s kapod éppen „te” a magadét. És verset írok most a hátadon (És Apollón: a sóhajt rád hagyom) s annak miben épp testem lakik rímbe öltöm cuppogásait. ..
Hajlataid meleg rendszerében csilleként a sötét bánya-mélyben éled újra lankadt hímtagom szénporodat ki-be hordozom. Válad fölött az arcod kémlelem s ameddig kínzol, addig élvezem nyújtózó, lomha, neves tested, s érzem hogy közbe megkerested barlangját lent a kéjnek,…..
Úri gatyában, szürkületbenszétfröccsen teste jól neveltenloccsan a fröccs, pohár gyanántnászt ül éppen, a délutánt.Arcul csókolta száz öröm(mit megfirkant könnyen köldököm)s élvezi önnön kultuszát, hogy neki nő ki a rímvirág.De pataknak más a habja, csillagfürdő…..