Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsákutca

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
zsákutca 2010.03.16 11:26:36
@Bpstars:

Ismét ÓÓÓÓÓÓÓ...!
Hiszen ott mindenki ingyen van,csupán a dicsőség (na meg a becsület) a fontos!
zsákutca 2010.03.16 12:33:01
@Lakatos MarlonBrando:
Bocsánat Brando.
Azért a fizetések csak szolgálnak némi alapul a számokhoz!
150,000,-es átlag játékosonként,netto,havonta.
plusz edző (ez nem kevés,lásd az elődjét havi 1 millióval+lakás + kocsi).Ezen kívűl a kisegítő személyzet.
Felszerelés: 1 pár korcsolya 120,000 stb.stb..
Tessék szíves lenni számolni!
Összejön a summa!
De ha kívánod szolgálok pontos számokkal(esetleg személyesen).
Alakul a magyar válogatott kerete az áprilisi világbajnokságra, de továbbra is komoly kérdés, melyik két kapusunk utazhat Szlovéniába. Úgy tűnik, a kontingens háromról négyfősre bővült, Budai Krisztián, Hetényi Zoltán és Szuper Levente mellett mostanában Rajna Miklós neve is…..
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
zsákutca 2010.02.12 21:21:59
@munkagep: Miért? Mert a "mestereknek"világos volt,hogy melyik csapat kapuja lesz a céltábla!
Hetényinek az EBEL miatt formában kellett maradni.Ez volt a mérkőzés (mármint,hogy a Volán játsszon egy edzőmeccset a "kisegérrel), egyik feltétele!
A Vasas Bp. Stars a Megyeri úton, a Ferencváros Miskolcon aratott győzelmet az OB I. középszakaszának mai fordulójában. A zöld-fehéreknek volt könnyebb dolguk, már a 8. percben vezetést szereztek, válasz nem érkezett, ők pedig sorban lőtték a többit, 5-0-ig meg sem álltak,…..
zsákutca 2010.02.06 18:04:27
@1885*: Hűűű!
Túl nagylelkű vagy ezzel az 5-6 évvel.Emlékezz rám,én max.8 hónapot adok nekik,de hogy ismét nevet változtatnak ismét az is 100%!!!
A Vasas Bp. Stars tovább erősítette keretét, pont került Ennaffati Omar hosszabb ideje húzódó átigazolási ügyére. A válogatott védő klubváltását minden érintett jóváhagyta, így immár a Vasas Stars igazolt sportolója. Ezzel a Mol Ligában még általában öt védővel…..
Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a…..
A rájátszás szempontjából fontos Mol Liga-meccsen az UTE 4-2-re nyert az Icecenterben, tehát a Vasas Bp. Stars nem tudta megszerezni azokat a pontokat, amelyek kellettek volna a négyes döntő bebiztosításához. Peter Sevela 41 védésének, a második és harmadik sor góljainak…..
zsákutca 2010.01.11 11:13:52
@facsipesz:
Bocsánat,de (ha nem is tudod)te is és az összes budapesti hoki szurkoló jelentősen szponzorálja a "Starst"!
Ugyanis: Főv. Gázművek,ELMŰ,Főtáv.Budapest Főváros,Bp.IX kerület a főszponzorok miközben a többiek szerencsétlen "one mann show"- -val(Azari apuka,Egri apuka,Moha...). igyekeznek versenyezni az "alpolgármester úrral"!
Vajon meddig tartható ez az állapot.Talán tavaszig?!(valószínű).
Mert ez az egyik legnagyobb baj a "munkásosztály "csapatával!
A végén még egy újabb BKV storynak lehetünk tanúi!
A mondás szerint: tele hasból könnyű sz....ni!
zsákutca 2010.01.11 13:58:32
@F. Kapus:
A probléma nemcsak a pénzszerzéssel van!
Két éve a Stars azt "füllentette",hogy kész az első végzős garnitúrája a felnőtt mezőnyben való megméretésre!HOL VANNAK? Ez már a második évad!

Valószínű,hogy a "jól összeszedett"csapatban a Sapporói hősök csemetéi vitézkédnek,csak az évjárattal és a nevelő egyesülettel van a baj.
Ez nagyon összetett,és ronda dolog!

A játékosokkal nincs semmi baj.Sajnos ők csak eszközök egy csúnya gonosz "összeesküvésben".
Ők már megtették a magukét,csak levezetésnek választották a "könnyebb"utat, az a baj,hogy ők vannak a reflektorfényben és a "gonosz"meg sunyít a háttérben,(ami mondjuk jellemző az ilyen alakokra!).Ez pedig nem szolgálja a magyar hoki jövőjét!!!
Figyeljétek meg,hogy mennyi pénzt fognak bedobni a rájátszásra!Kiket fognak igazolni,hogy elkápráztassák hatalmas szurkolótáborukat a győzelem mámorával!!!
Érdemes lessz!
zsákutca 2010.01.11 14:15:41
@F. Kapus:
..a befektető a pénzéért,"hozadékot" vár.
A megtérülés,az összeg nagyságától függöen években mérhető!
Aki nem befektető csak kalandor és soron kívül szeretne a pénztárnál első lenni elbukik!
A befeketető hosszú távon gondolkodik és ez a helyes mindenhol így a Magyar hokiban is.
Ezért tisztelettel kérnék mindenkít ,hogy a "Stars jelenségtől"ne ájuljunk el,mert irtózatos lesz a kiábrándulás! (Habár a remény hal meg utoljára.)

Vagy már elfelejtettétek az "erdélyi üstököst",valami Kurkónak hívták!
A Winter Classic-logó szavazás második, záró köre következik. Az elsőben mind a 15 pályaműre érkeztek voksok, ezek alapján az első öt helyezett küzd tovább a győzelemért. A döntéshozatal ismét egynapos, hétfő éjfélkor zárjuk le a kérdést. Ahogy jeleztük, a győztes…..
Logótervező versenyt hirdettünk a Winter Classicra. A szombat éjféli határidőig 15 pályamű érkezett be. Szinte valamennyi komoly szellemi és időbeli befektetés eredménye, ezért úgy éreztük illőnek, hogy minden tervet elindítunk a szavazásban. A jelentős mezőnyre tekintettel…..
zsákutca 2009.12.14 09:10:11
@luckystriker: Csak tényleg barátilag kérdezem:az elkövetkezendő években melyik két csapat mérkőzésére érdemes a szövetségnek kibérelni a Kisstadiont,hogy legalább minimális költséggel megússza?(jelenleg cca.2 mill.Ft.) Sajnos nem vagyunk olyan helyzetben,hogy -jelenleg- bárhol,máshol Winter Classicot lehessen rendezni.Vagy elképzelhető,hogy jövőre valaki felvállalja a fehérvári foci"stadionban",hogy az EBEL 2010-es mintájára megrendezi? Vagy a logó (no.1 számú)rögtön mehet az archívumba?
Az hogy egyáltalán ez megvalósulhatott csak a két Klubnak köszönhető!
zsákutca 2009.12.14 09:18:22
@luckystriker: ..bocs és még valami:sajnos nem a tengeren túl vagyunk,ezért ez a Winter Classic "kicsit magyaros"(úgy mint a mi narancsunk a Tanú című filmben: "kicsit sárgább kicsit savanyúbb"),de megmutattuk a tengerentúliaknak,hogy ilyet mi is tudunk,sőt még a csapatok logójával le is pipáltuk őket!Nem kell mindig a "NAGYOKAT majmolni"!
Remek formában van mindkét válogatott kapusunk. Pénteken szenzációs játékot mutattak, csapataik győzelme jelentős részben nekik köszönhető. Több mint száz lövésből egy-egy kivételével mindent fogtak. Szuper négy vesztes csata után nyert végre.Szuper Levente négy vesztes…..
Az előzetes várakozásokhoz és információkhoz képest ellentétesen alakult a Miskolci Jegesmedvék és az NZ-Stars vezetőedzőjének a sorsa. Míg a jelek szerint Mayer Péter marad, addig Robert Spisaktól elköszöntek. A miskolciak hivatalos honlapján olvasható információk alapján…..
zsákutca 2009.06.13 23:46:18
@heves jeges:

Nocsak ,nocsak!!

IX.ker.?Csak nem a Ferencvárosban van bejegyezve ez a szépreményű HC 2 ?!annak is két "sikeres"éve volt,(béke poraira).
Másodszor is 3-1-re bukott a Pittsburgh Detroitban, Abdelkader újabb gólt lőtt. A hazaiak hátrányból fordítottak. Malkin verekedést kezdett a végén, de megúszta az eltiltást. A hazaiak kezdtek aktívabban, de a Pittsburgh gyorsan átvette az irányítást, és a vezetést is…..
zsákutca 2009.06.01 15:33:04
RIADÓ!!!!!!!!!!!

FELHÍVÁS

Tisztelt jégkorongozó, jégkorongozót nevelő és jégkorongot szerető barátok!!!

Aljas és érthetetlen merénylet készül a sokat szenvedett magyar jégkorongsport ellen: 2009 június 7-től a hokisokat végleg ki akarják tiltani a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból!

A palánkot a kapuk mögött már le bontatták, a hokizásra alkalmas palánk helyett szivacs palánkot készül építtetni a Korcsolyázó Szövetség, hogy még véletlenül se tehesse be hokis a Jégcsarnokba a lábát az átalakítás után! Így az első magyar fedett jégpálya( BS edzőpálya) helyett épült Gyakorló Jégcsarnokból véglegesen kiszorulnak a hokisok. A Korcsolyázó Szövetség „ pálya felújító tevékenysége” érdeksértő és jogtalan. Nem Ők a tulajdonosok, a hokisoknak ugyanakkor érvényes szerződésük van a csarnok használatára! 2008 őszén Török Ottó Úr, az Önkormányzati Minisztérium államtitkára levelében garantálta a csarnok hosszú távú használatát a hokisok részére, a Magyar Jégkorong Szövetségnek.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik a gondosan felépített budapesti jégkorong élet a hetvenes éveknél is rosszabb helyzetbe kerül! Éppen most, amikor a zürichi VB-n kiderült a sportág határtalan népszerűsége hazánkban. Megszűnik a központi fedett jégkorong bázis, a jeges idény ismét lerövidül a novembertől március tartó, négy-öt hónapos időszakra.

A jégkorong részére kárpótlásként beígért sátor építésére és működtetésére, valamint a kiesett jégidők pótlására a szükséges írásos garanciák még nem születtek meg!

Minden budapesti jégkorongozó érintett az ügyben, ugyanis a központi döntéshozók a többi fedett jégpályára akarják átirányítani a több száz, eddig a Gyakorló Jégcsarnokban edző hokist. A felnőtt és amatőr hokisok is nehéz helyzetbe kerülnek!

Rövid időn belül több száz gyerek fogja abbahagyni imádott sportágunkat!

A döntéshozók politikailag erősnek tűnnek, gazdasági önös érdekeik Őket erősen motiválják, ezért csak magunkban és a nyilvánosság erejében bízhatunk!

Meg kell akadályoznunk, hogy a sport és a józan ész ellen hozott döntésüket végrehajthassák és hokizásra alkalmatlanná tegyék az első fedett jégpálya helyett épült jégcsarnokot!

Tiltakozzunk együtt a Magyar Jégkoronggal szembeni kirekesztő magatartás ellen!

Ezúton kérlek, hogy gyere el a 2009. június 4-én, csütörtökön 16 órakor a Parlament előtt tartandó tiltakozó rendezvényünkre. Ha lehet viselj magyar válogatott vagy bármilyen klub jégkorong mezt!

HÉT(7)
Hokisok Érdekvédelmi Társasága

Több OB I.-es magyar csapat felvetette, szívesen venne részt Szlovákia másodosztályú (1. liga) bajnokságában. Erre idén nemigen lesz módjuk, mert a nevezési határidő lezárult. A liga elnökét kérdeztük a magyar csapatok csatlakozásának lehetőségeiről. Jozef Rusnák arról…..
zsákutca 2009.05.24 18:25:02
Néhány gondolat:

MOL Liga: nem rosszindulatból,talán csak "szakmai", okokból, a Román (jelenleg is Erdélyre épülő)jégkorongnak az elkövetkező években- sajnos- esélye sincs közeledni a nemzetközi jégkoronghoz.
Túl messze vannak,még az EBEL-nek is,a pályák nem felelnek meg a minimális nemzetközi követelményeknek,jelenleg Divizió 2 !!!
Ezek tények amelyek nem szolgálják a mi fejlődésünket(mellesleg nagyon költségesek)!
Egyetlen egy utat látok az pedig -bármennyire problémás-,Szlovákia.
Őnáluk is sok a baj,személyes ellentétek és nem utolsó sorban a PÉNZ!
Szó sem volt arról,hogy bármelyik magyar csapat önállóan benevez az első ligába!Ott minden szövetségi alapon működik,ezért rendkívül sok a megkötés, nem úgy mint az EBEL amely az üzletre épül és teljesen független az osztrák Jégkorong Szövetségtől!Csak egy példa: az osztrák szöv. az EBEL-t okolta az A-csop.ból való kiesésért,mert kevés hazai fiatal játszattak a csapatok! "ELHAJTOTTÁK" a szövetséget!!
Esetleg "vágyálma"lehetett néhány klubvezetőnek?!
Fejlődni tanulni,minimális költséggel, még mindíg északi szomszédaink lennének a legmegfelelőbbek.
Azt sem szabad kihagyni az elképzelésekből,hogy a 2011-es VB.( ahol elvileg ismét A-csoportosok lehetünk?!) Pozsony és Kassa.
Határozott szándék van 4-5 szlovák csapat részéről a hazai bajnokság mellett egy közös-nevezhetjük "akármilyen kupának"-megméretésre,melyben a keddi játéknapokon mindenki a hazai bajnokságát játssza,vasárnaponként pedig a Magyar Szlovák csapatok egymás ellen.
Ezt egyébként a szlovák szövetség is támogatná!
A MOL-nak a tavalyi formában,ha felszeretnénk ismét jutni a NAGYOK közé,szerintem már semmi értelme.
VITÁZZUNK!
zsákutca 2009.05.24 18:54:40
@freddi:
Nagyon is van. Talán a hét közepén már többet tudok!
zsákutca 2009.05.24 19:08:55
@krumplee:
A MOL- nagyon bizonytalan!Mármint,hogy Ő is akarja folytatni?!
Korántsem biztos,hogy ez a csapatokon múlik!
A MOL= Az a romániai -MOL!
Sok a kérdőjel.Valószínű,hogy csak akkor "száll be"ha indul a Bukarest is,de ott is van baj elég.
Ezt egy Blog-on eldönteni,vagy megítélni nem szerencsés.
Mi pénzt nem tudunk adni a csapatoknak,csak szorítunk,hogy folytassák,de miből?!
A tavalyi elszámolással is volt némi probléma,mert az Eurot átváltották Lej-re holott mindenkit abban kelett volna kifizezni.
Szóval szép volt,jó volt de mégegyszer alig hiszem,hogy simán folytatható!
Úgy gondolom,hogy nekünk most nem az az elsődleges feladatunk,hogy "megmentsük" az erdélyi hokit.Elöször magungkra kell öszpontosítani.
Más:

Kercsó Árpi felbukkant Zalaegerszegen!!
Teljesen kiszállok, a jövőben egyáltalán nem kívánom a jégkorongsportot támogatni – mondta a jégkorongblognak Kurkó János, a HC eddigi fő támogatója. Az üzletemberrel folytatott beszélgetésünk során igyekeztünk tisztázni azokat a kérdéseket, amelyek felmerültek a HC…..
zsákutca 2009.05.19 20:01:02
@1116001: ...."saját fiataljaink elérték a felnőtt kort és szintett,ezért kívánunk nevezni az OB 1 felnőtt bajnokságra"!!
Saját nevelés??? Hm....elég nevetséges!

Támogatók: Bp.Székesfőváros,ELMŰ,Főtáv Zrt.Ferencvárosi önkormányzat!!!

A jelenlegi pénzügyek rendezését látva mennyi az esély,és hol vannak a saját nevelések?!

Remélem így érthetőbb az összefüggés,rádaásul még az eredméyük sem érte el a ráfordított rengeteg pénzt.
Ennyi pénzből a Miskolc játszotta volna a bajnoki döntőt!!!
zsákutca 2009.05.19 20:04:53
zsákutca 2009.05.19 20:23:19
@geriszu:
Sajnos pontos számot nem tudok,de az biztos,hogy 100 m. felett + a pálya ingyen!

Vezető edző havi 1 millió!!!

????
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
Szerda délelőtt dől el, milyen sorösszeállításban játszunk az oroszok ellen, mondta blogunknak Énekes Lajos a keddi edzések után. Azt azért megírjuk, hogy az utolsó felkészülési mérkőzést megelőző napon milyen összeállításban gyakorolt a válogatott. Csatárposzton két…..
zsákutca 2009.04.22 08:23:15
Megvan az utolsó kieső, a magyar válogatott szakvezetői úgy döntöttek, Fodor Szabolcs, az Alba Volán támadója nem vehet részt az A csoportos világbajnokságon. Fodorral az elmúlt években nem nagyon számoltak a nemzeti csapatnál, tavaszi teljesítményével hívta fel magára a…..
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..