Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luxembourg

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„mondd azt, hogy sohase féljek…” Ma egyszerűen a tavaszi napfényben megértettem, mit jelent az, ha valaki egyszerűen csak jó. Jó a világhoz, emberhez, istenhez, jó az élethez, családhoz, jó a jelenhez, reményhez, álmokhoz. Egyszerű, de irigyelt harmóniában él,…..
luxembourg 2010.04.09 23:20:49
@Sonatina: csatlakozom :)
Március negyedikén, fennállásának 25 éves évfordulóját ünnepelte volna a Nyíregyházi Televízió, ha lett volna valaki, aki a negyed százados történelemről hajlandó hivatalosan, ünnepélyes keretek között megemlékezni. Az ünneplés, a születésnap világgá kürtölése így…..
luxembourg 2010.03.16 16:20:31
 "Láttam, láttam sok olyat, amit ti emberek el se hinnétek. Lángban álló hadihajókat túl az Orion-csillagképen, láttam C-sugarakat csillogni a sötétben a Tannhauser kapu mellett. Ezek a csodás pillanatok eltűnnek az időben, akár a könnyek az esőben... Ideje…..
„Fáradozásunk és hivatásunk első sorban az, hogy a hallgatásban és a magányban találjuk meg Istent.”(Statútumok 12,1).Az aktív hallgatás különbözik magától a hallgatástól. A kettő közötti óriási különbség ahhoz hasonlítható, mint amikor valaki leül és…..
luxembourg 2010.02.11 21:11:49
:)
Erről a dalról annyi minden jut eszembe, hogy nem írok ide semmit.Fiam, mi történt ma az iskolába?Semmi...De azért aki olvas elmondhatná, hogy ez valóban egy szerelmes dal-e?..
Az ember feje néha kavargó ősmasszává változik. 2010 csupa érdekes információval zuhant rám és most valami fekete lyukként arra készül, hogy magába szippantson. Az Utas és holdvilág most annyira bennem él, olyan kristálytisztán, amikor jön az elemzés, hogy miért jelenti a…..
Nagyon köszönöm a jókívánságokat! Minden „rámkattanónak” BÚÉK. Eyre: Látom nem kell magyaráznom ezt a posztot. Fél szavakból is... Köszönöm. Baraonda: Azon gondolkodtam, hogy talán egyszer élőben is érdemes lenne beszélgetnünk. Az az érzésem lenne…..
Amikor tanár néni azt mondta írjunk fogalmazást a romantikáról, én fullra kétségbe estem. Először is azért, mert ki nem állhatom, hogy mindig hülyeségekről kell fogalmazást írni az iskolában, meg egyébként is, a rosseb se tudta megmondani, mi a fene az a tanár néni által…..
Kedves naplóm! Az elmúlt napokban, ismét csak a vágy örökké kielégíthetetlen torkába hánytam az életem. Mint aki semmit sem tanult a múltból, mint aki nem égette volna meg magát az emberi kapcsolatok félvállra vétele miatt. Ki vagy te? - nézek ilyenkor a tükörbe…..
Olykor, ha elfogynának a szavaim helyettem (is) beszél az isten...A pulya már csak ilyen (közhely), egy felnagyított arcot képzel a tükörbe. Egész héten szervez, telefonál, hogy aztán kétszer 30 percben elvérezzen… Pedig nem akar mást, mint a boldogság…..
 A csönd nem jelenti azt, hogy hiányolnom kellene a szavakat. A csönd önmagában, bármilyen dermesztő is lehet, nem jelent veszélyt a szavakra. A vészjósló hallgatáson, a visszatartott, bennszakadt lélegzeten kívül ugyanis van még örömteli, somolygó, kacsintós némaság.…..
luxembourg 2009.11.19 00:46:26
 Dicsérd magad, holnap úgysem emlékeznek rá, ki dicsért…  Ismét jön a kérdés, mint valami őrületbe kergető lelkiismeret furdalás; ki vagyok én? A nyírbátori kislegény, aki a sorompón túlról indult, hogy megtalálja a világot, ahol igazán otthon érzi majd…..
 Indulj el egy úton… Én is egy másikon. Hol egymást találjuk…  Találunk-e bármit? Vagy igaza lesz Madácsi tanárnőnek, minden egyedüli gyermek bolond.  Egymásra talált bennem a gnosztikus és az agnosztikus. Az imámban már nincsen úr, nincsenek…..
Runcájsz tangót hallgat Mi tennél kedves, ha tudnád ez az utolsó esteHa tudnád nincs továbbNincs szerelem, nincs halálMit tennél az utolsó este Nem tudom Runcájsz…Talán egy helyre gyűjtenék mindenkitAkit szeretek, és aki engem szeret Egy nagy tűz mellett tangó…..